Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loka koka

mąż chyba ozenil się ze swymi rodzicami

Polecane posty

Gość loka koka

mam do Was krótkie pytanko,,otóż jestem mężatką od roku,i ostatnio dowiedziałam sie od mego męża,że rozmawiał ze swymi rodzicami o kredycie na dom,i własnie w tym cały szkopół ,że rozmawiał ze swymi rodzicami,a mnie poinformował dopiero jak sprawa była już obgadana,a postanowienie takie że KREDYT NA NIE...Kim ja dla niego jestem ,skoro nie rozmawia ze mną na takie tematy??????

Gość loka koka
??????

Gość fdsdsdsfds
kredyt.. hmm.. a pracujesz? jak nie pracujesz to w kwestii kredytu raczej nie masz wiele do powiedzenia a poza tym po co miał z tobą o tym rozmawiać? obgadał sprawę z rodzicami i tyle na temat. może pomogą mu go spłacać itd. ale podkreślam, że jak nie pracujesz, to ci wystarczy, że powie o tym i tyle.

Gość przed chwila czytałem
i tu zacytuję: "jesteś tylko inkubatorem dla naszego dziecka" przemyśl to :)

Gość loka koka
no to fajnie,jak ja będe pracować,to wezmę kredyt a mężowi nic nie powiem,nie wiem moza ja jestem głupia ale ta osoba która pisała wyżej chyba jest jeszcze głupsza ode mnie.

Gość loka koka
napisałam że jest głupsza o fdsdsdsfds

Gość loka koka
a tak po drugie to jakby mąż i jego rodzice uzgodnili beze mnie ze jednak kredyt na TAK,no to chyba poszli by do banku razem z mym mężem i chyba by podpisali,bo po co im ja....ale z tego co sie orientuje to taki kredyt podpisuja obydwoje małżonkowie,dlatego ta osoba fdsdsdsfds chyba głupia jakas