Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mklopijnbh

Chyba to jednak zrobie

Polecane posty

Gość mklopijnbh

Chce miec dziecko, nie moge patrzec jak inne dziewczyny maja a ja nie... Moj chlopak jeszcze nie chce miec a ja tak mam 20lat on 27.I pragne tego bardzo. Dlatego postanowilam ze zaplanuje wpadke. kochamy sie w dni nieplodne bez prezerwatywy wiec troche poprzestawiam dni i moze sie uda.. licze dni. Juz mi odwala na punkcje tego zeby miec dziecko. Mozecie mnie wyzywac ale musialam sie wyzalic

Gość paulina 24
Ty chyba jesteś naprawdę głupią i niedojrzałą małolatą. Jak można planować wpadkę. Decyzja o dziecku musi być podjęta przez 2 osoby i to odpowiedzialnie. Z twojego postu wynika że sama jestes jeszcze dzieciakiem i nie powinnaś mieć dzieci dopóki nie dojrzejesz i nie zrozumiesz co to znaczy być matką.

Gość mysz
a jak Cie zostawi? a zresztą chcesz go okłamywac przez cale zycie ze go wrobilas?

ja tak na serio też zaliczyłam wpadkę,bo świadomie odstawiłam tabletki kilka mcy temu,miałam problemy z tarczycą(naczytałam się o niej masę,m.in. to że mogą być problemy z zajściem) więc uznałam że możemy kochać się bez niczego.ni i okazało się że jestem :) dziecko planowaliśmy dipiero na przyszły rok,ale nam się plany o ten 1 rok przyspieszyły :) i nie żałuję. a tobie.. cóż radzę pogadac,bo jeszcze facet się wystraszy i nie da rady obowiązkom. pogadaj z nim ale nie planuj niczego sama,za jego plecami.