Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-25

jak się otworzyć

Polecane posty

Gość tomek-25
h*j wie

Gość terajo
widzisz, potrafisz,.

Gość ojaret
jak ma 6 centymetrów to co on tam wie ze sześciu na rozumek zostaje jakieś 1,5? z takim sprzętem to będzie długo myślał ty lepiej tych super lasek nie przyciągaj' znajdź sobie cierpliwą myszkę i się poocierajcie

Gość tomek-25
k***wa nie będziesz mi pisał jaimi laskami mam się interesować. Będę rwał, jakie będę chciał

Gość tomek-25
do ojaret Chuj ci w dupe.

Gość ojaret
najpewniej będziesz rwał laski z Poradnika Domowego jak będziesz się o nie ocierał targając skóre

Gość ojaret
przykro mi, brak przejazdu za duże hemorojdy

Gość tomek-25
Ja raz obtarłem się swoim siurkiem w tramwaju o moją 83 letnią sąsiadkę. Stał mi jak drut. Ona powiedziała mi: Tomek jesteś zajebisty. Zaprosiła mnie do domu na fiku miku, ale nie miałem odwagi do Niej przyjść. Teraz żałuję, że Jej nie odwiedziłem, bo to naprawdę słodki kociak.

Gość mammałegowacusia
jaka tu inteligentna rozmowa się nawiązała, aż miło poczytać:) tomuś, ja już nie wiem co jest podszywem a co nie, mówią że facet jak chce coś w życiu zmienić to zapuszcza brodę albo wąsy

Gość tomek-25
Kurwa chuj wam w dupe.

Gość tomek-25
nie pierdolcie

Gość tomek-25
kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

Gość tomek-25
Przysięgam kurwa, że kurwa to kurwa ja kurwa wszystko kurwa tu kurwa napisałem kurwa.

Gość dobry_samarytanin
Marna prowokacja. Zgraja niedowartościowanych gimnazjalistów podszywa się pod autora tematu drżąc z niego ... no i dobrze. Tomasz - typowy dzieciak który zamiast spędzać wakacje na dworzu zaspokaja potrzebę rozmowy z innymi poprzez to forum. Śmieszne, żałosne, prymitywne - debiiilizm bym rzekł :) hye hye hy. pozdrawiam imbecyli - samarytanin z Gdyni.

Gość tomek-25
czy wy nie widzicie że ja cierpię?! chcę zamoczyć i to szybko!! już mam dość walenia gruchy po nocach bo czytałem że można od tego oślepnąć.... a poza tym prawy muskuł mam większy niż pudzian przez te nocne wariacje

a podobnyproblem chłopie i cię rozumiem walenie gruchy zaspokaja alena krótki czas to nie to samo co sex z kobietą a wogóle przyjemniepopatrzeć jak możeszkomus zrobić przyjemność

Gość tomek-25
ale ja się trochę cykam bo wyczytałem że kobiece narządy śmierdzą jak śledź a ja nie lubię ryb i mogę zwymiotować a bardzo bym tego nie chciał :(

Gość tomasz-25
Rzeżączka (łac. Gonorrhoea) choroba zakaźna, przenoszona drogą płciową, której czynnikiem etiologicznym jest Gram-ujemna bakteria dwoinka rzeżączki (Neisseria gonorrhoeae). Skąd to można pobrać?

Gość 1razowy nick, następny=podszyw
tomek otworzył się w necie i spójrzcie co narobiliście, gamonie Nie dziwię się, że następnym razem może być jeszcze trudniej. Mam propo: Zmień całkowicie wszystko co Cię otacza. Idź do fryzjera, zrób fryz swojego ulubionego muzyka, farbuj włosy, ścinaj, zapuszczaj, wstąp do galerii handlowej, koniecznie teraz, są duuuże promocje, odwiedź sklepy: Mexx, Zara, Reserved (żadnych housów, croppów, adidasów - masz 25 lat!). Kupuj spodnie, koszule, marynarki, ale nie biurowe, jak klon, ale do normalnego chodzenia. Za 200 stówy się ubierzesz. Potem kolejne 150 wydaj na buty. Mogą być sportowe, ale niekoniecznie. Mają być nowe! Jeśli martwisz się, że nie wiesz co kupić, to wyluzuj, kupuj co popadnie, obecnie brak stylu to też styl! I najwazniejsze: zmień codzienne zachowania. Jeśli wstawałeś wcześniej, to teraz pozwól sobie na spanie do 12, siłownia jest nudna, ale może jest sport który lubisz, zacznij się w to angażować. Nie masz? To spróbuj badmintona (polecam), tenisa, cokolwiek. Zmieniaj przyzwyczajenia. Jeśli lubisz jeść płatki z mlekiem, to teraz jedz bulkę z dżemem. Musisz poczuć, że życie się zmienia, a każda zmiana jest ważna, nawet jeśli nie poczujesz skoku jakościowego, to ludzie na pewno go zauważą. W kontaktach osobistych dwie rady: 1. Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał, zegnaj tak jakbys widzieć już nie miał. 2. zalezy Ci na kobiecie? Zacznij od dania jej kwiatka. Nie wiem o co chodzi, naukowcy nadal to badają, ale pewnym jest, że te kolorowe rośliny robią coś dziwnego z ich głowami i zachowują się irracjonalnie. Wtedy czego nie powiesz - brzmi jak miód. Musisz mi zaufać.

Przede wszystkim zadbaj o siebie. Popraw swoją sylwetkę, zacznij się lepiej ubierać, odejdź od komputera. Próbuj zahaczać ludzi drobnymi pytaniami: Jaką perfumę powinienem wybrać? Nie mam zbyt dużego doświadczenia(w drogerii) dając do powąchania listki z próbkami. Możesz rzucić żartem do ekspedientki. Jak pójdziesz do pani Zosi z twojego kiosku, powiedz "Jak Pani ładnie dziś wygląda" i uśmiechnij się, a zobaczysz jak się rozpromienieje i przywita cię miło następnym razem. Dosłownie "rozsiewaj czar". Pozostawiaj po sobie miłe i ciepłe wrażenie. Uśmiechaj się do ludzi, którzy na CIebie patrzą! Okazało się, że jeden groźnie wyglądający Pan, gdy się do niego uśmiechnąłem zmienił się nagle w radosnego człowieka. Rozmawiaj z dużą liczbą ludzi. Nawet nieznajomych.Wykorzystuj wspólny kontekst. Idź do kwiaciarni i zapytaj o co chodzi z tymi kwiatami? Co one właściwie oznaczają. Nauczysz się trochę o kolorach, o istocie kwiatów, kobiety to lubią. Ucząc się takich na pozór dla Ciebie nieinteresujących rzeczy, sprawiasz, że jesteś interesujący. Zapytaj: Wiedziałaś że Napoleon zawsze trzymał rękę w ten sposób bo miał raka sutka? A Hitler miał tylko jedno jądro.:) To nic że Cię nie znają i może Ci być trudno, próbuj, to w końcu Ci się uda. Nabierzesz pewności siebie, obycia. Rozwiń zainteresowania(w realnym świecie). Sprawdź czy w Twoim mieście nie dzieją się jakieś fajne darmowe eventy gdzie możesz poznać nowych, młodych i ciekawych ludzi. Wstąp do jakiejś społeczności, która często robi coś aktywnego np. klub rowerowy i umawiaj się na przejażdżki. Wychodź nawet czasem do Pubu na piwo, ale takiego porządnego gdzie są inteligentni i z reguły spokojni ludzie. Spróbuj zagaić o aktualnej rzeczy, która się dzieje. Chciałbym, żeby reprezentacja Polski pokazała co potrafi na Euro. Co o tym myślisz? Próbuj próbuj próbuj!

Gość tomek-25
Cześć! Przykro, mi, że dzięki temu, że każdy może tu używać mojego nicka wiele nie moich wiadomości zostało wysłanych spod mojego nicka. Otóż posłuchałem rad niektórych użytkowników i postanowiłem wziąć się w garść. Zacząłem uczęszczać na siłownię, gdzie zaprzyjaźniłem się na nowo z dawną koleżanką z liceum. Zmieniłem trochę mój styl ubierania się, co wielu ludzi chwali. Uczyniło mnie to nieco pewniejszym siebie, a pewność siebie jest bardzo ważna. Zrobiłem to w jeden jedyny dzień (wiadomości po 13:00 to podszywanie się, o 13:00 wyszedłem na miasto) i teraz będę kontynuował to co rozpocząłem i przymierzam się do poproszenia koleżanki o chodzenie. Dzięki!

Gość tomek-25
I chciałbym jeszcze dodać: ta koleżanka to niezła sucz ;> Życzcie mi szczęścia bo mam zamiar ją stuknąć. Od zawsze mi stał gdy ją widziałem.

Gość tomek-25
hehehe

Gość McS
nigdy, ale to przenigdy nie pytaj dziewczyny o chodzenie! spytaj lepiej czy nie ma ochoty dołączyć do Ciebie, bo wybierasz się do kina, na piwo albo gdziekolwiek... odpowiedz znaczy to samo, a nie jesteś postawiony, ani ona w niezręcznej sytuacji.

Gość Hekita85
Rada dla Ciebie... kobiety kręci postawienie ich w prostej sytuacji! Powiedz jej następnym razem że chcesz ją stuknąć bo ci stoi, kobiety uwielbiają takie teksty ale o tym głośno nie m mówią bo nie wypada... a najlepiej napisz jej to w smsie to już w ogóle oszaleje... uwierz mi jestem kobietą i się na tym znam, posłuchasz nie pożałujesz!

Gość tomek-25
Ten co pisał że wyszedł o 13 to on się podemnie podszywa.Ja poprostu piszę co myślę i proszę nie piszcie głupich komentarzy w stylu - idź na siłownię bo ja nie lubię się męczyć. Jeśli to coś pomoże mogę więcej jeść. I poproszę jakiś link do fajnej strony żebym mógł się napatrzeć na jakąś dziewczynę bo z domu nie wyjdę nigdzie.

Nie mam zamiaru tu więcej nic pisać. Napisałem jak jest i nie chce mi się patrzeć na 100 innych osób podszywających się pode mnie. Koniec. Uzyskałem pomoc i nic już nie potrzebuję i nie zamierzam pisać więcej w tym temacie. Cześć.

Gość Marcel24
Do makita! Posłuchałem cię i zrobiłem jak radziłaś, wysłałem takiego smsa do mojej bliskiej kupeli i zwyzywała mnie od zboczeńców, nigdy ci tego nie wybaczę;( straciłem ją na zawsze:(...