Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eunikaEni

ktorego wybrac? POMOZCIE ! ;(

Polecane posty

Gość eunikaEni

rok temu bylam z chlopakiem ale jakos sie to rozpadlo przez ten rok czesto zdarzaly sie sytuacje ze sie calowalismy na imprezach oboje bylismy sami nie zalowalismy probowalismy wrocic do siebie ale jednak nie wyszlo od miesiaca jestem z jego kumplem a wczoraj bylam na grillu u znajomych moj byly tez byl i zakonczylo sie jak zwykle calowalismy sie ,powiedzial mi ze chce ze mna byc . wiem ze zachowalam sie fatalnie ! zdradzilam mojego faceta ,ale chyba zalezy mi na nich obojgu .. nie wiem co robic nie wiem co powiedziec mojemu obecnemu facetowi i bylemu .. blagam prosze o jaks rade . co bym nie zrobila chyba bedzie zle bo ich przyjazn rozpadnie sie przeze mnie jesli wybiore jednego z nich ..

Gość eunikaEni
prosze o jaks rade......... !

Gość eunikaEni
prosze o jaks rade !

Gość eunikaEni
na obojgu mi zalezy ..

Gość asdasdasdasdasd
idealne wyjście trójkąt.

Gość własnie powyzsza wypowiedz jes
zostaw pierwszego bo nie warto. jak na 10000% chciałabys byc z nim to juz bys była. ale nie jestes wiec tak naprawde w głbi serca nie chcesz. badz z tym drugim.

trudny orzech do zgryzienia;/ zrób jak mówi leviatan listę za i przeciw i ten który vbędzie miał więcej za wybierz tego

Gość eunikaEni
to mojego bylego mam sentyment i nie moge mu sie oprzec ,bylabym w stanie zrezygnowac z obecnego ale wiem ze nie wybaczy mi tego nidgy i bedzie mial fatalne stosunki z kumplem tj, moim bylym ;(

Gość eunikaEni
jesli chodzi o kwestie materialne obaj sa zamozni ale nie chodzi mi o auto i kase ! to jest bez znaczenia przynajmniej ja nie przywiazuje do tego az tak wielkiej wagi moglabym byc nawet z kims kto ledwo utrzymywalby sie przy zyciu tyko zebym go kochala a on mnie ..

Gość eunikaEni
najgorsze jest to ze odpowiedzi do tych pytan sa takie same w stosunku do ich obu ..obaj niezle zarabiaja obaj maja niezle samochody i obaj maja niezle ' pytony'

Gość eunikaEni
:) gdyby to bylo takie latwe i proste moj obecny facet nic nie wie o wczorajszym zajsciu i nie wiem czy mu mowic i co mowic .. ;|

Gość eunikaEni
ale musze im to jakos wytlumaczyc. co powiedziec

Gość niunia 66ujn
faceci to zdobywcy, doceniaja dopiero jak stracą

Gość eunikaEni
tylko oni obaj sa tak masakrycznie uczuciowi !