Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kafe prawiczkiem

Przez to nie będę miał nigdy dziewczyny bo żadna mnie nie zechce

Polecane posty

Gość jestem kafe prawiczkiem

:(

Gość czarnucha 77
to najwyzszy czas to zmienic

Gość nie da się bo jestem nieatrakc
yjny

Gość czarnucha 77
e tam zaraz :)

Gość wiesz bo
kobiecie to trudno uwierzyć w takie rzeczy. W końcu każdy widzi tylko tych atrkacjynych. No i druga sprawa: faceci są większymi desperatami i zainteresują się każdą kobietą byle tylko nie była irytujaća i chciała seks uprawiać. Kobiety idą na jakość

Gość niewazny jest mój pseudonim
hahaha, czyli kobieta się interesuje facetem po tym gdy się dowie czy jest prawiczkiem czy nie? nie wiedziałam, ale ciekawa teoria :]

Gość nie, facet musi być
znacznie "lepszy" od kobiety żeby ta się nim zainteresowała. Dlatego prawiczek z kafe nie ma szans bo jest nieatrakcyjny i dlatego jest prawiczkiem. W przeciewieństwie do nieatrakcyjnej dziewicy która mogła by znaleźć sobie kogoś do związku bardzo łatwo bo faceci traktująkobiety bardziej ulgowo

Gość czarnucha 77
mysle ze jesli trafisz na swoja kobiete to ona bedzie w tobie widziec herosa,misia iwszystko czego tam chcesz

Gość niewazny jest mój pseudonim
Ale przecież gdy poznajemy mężczyzn to nie wiemy czy jest prawiczkiem czy nie. Przecież tego nie ma wypisanego na czole.

Gość przeiceż on jest prawiczkiem
bo żadna go nie chce a nie żadna go nei chce bo jest prawickziem. Szczególnie jak np taki offermus z kafe co ma 36 lat

Gość czarnucha 77
nigdy nie jest za pozno by cos zaczac a stereotypy ja nie rozumiem czy to ze ktos pozno zaczyna swoje zycie erotyczne,pełne rzecz jasna to jest cos wstydliwego , to nic nie znaczy ,moze byc wspaniałym kochankiem itd - tak mysle

Gość czarnucha 77
moze tak moze nie , nic nie jest pewne i nic niczego nie przesadza ,bo tak przeciez nam jest łatwo sadzic innych

Gość ale to chyba nie kwestia
sadzenia innych a własnej atrakcyjnosci. Przecież normalna osoba facet/kobieta na pewno pozna kogoś do 25. Przecież co innego mieć 2 nieudane związki a nie mieć żadnego i nawwet na randce nie być

Gość czarnucha 77
atrakcyjnosc to pojecie wzgledne uchm

Gość jak wzglene
są pewne obiektywne cechy któe uznaje się za atrakcyjne typu: wysoki wzrost, lekko umieśniona szczupła sylwetka, symetryczna twarz, gładka skóra, wysokie IQ i inne takie. Wiesz o co chodzi

Gość ja nwet nie staralem sie i
nie staram poznawac kogos bo i tak nie mam szans 🖐️ a wystawiac sie na niepotrzebny stres itp. to nie dla mnie

Gość czarnucha 77
Ksiaze Ropuszku Niewiem czy moj post cos zmieni,lecz postaram otworzyc ci szerzej oczy na pewne sprawy,oczywiscie dotyczace atrakcyjnosci czy tez jej braku.Młodosc ma swoje prawa i rzadzi sie nimi.Tak,bodzce wzrokowe odgrywaja role,bo patrzac na atrakcyjnego chłopaka myslimy-wart grzechu.Z biegiem upływajacego czasu patrzac na atrakcyjnego faceta myslimy,wart grzechu lecz czyjest on taki wspaniały na ile wyglada?Zwracamy uwage na czyste paznokcie,kołnierzyk,dbałosco swoj wyglad,czy dobrze czujemy sie w jego towarzystwie,czymamy wspolne tematy ,czy sie rozymiemy ,czy poswieca nam czas itd.Własnie kobietypo ilus zwiazkach moga cos powiedziec -nie wszystko zloto co sie swieci ,nim sie nie najesz i umrzesz głodny

Gość czarnucha 77
a ty co ? od Łodzi bo cie wcale nie rozumiem

"Przeciez normalny facet już dawno zainteresowałby sobą jakąś kobiete przed 25 rokiem zycia." No to mi zostały jeszcze 4 lata :D

Gość a mi rok wow
napewno kogos zainteresuje a ze bedzie bezzebna i nosic garba to szczegol :classic_cool:

Gość no i czarnucha udowodniła
że jedyne co kobiety rozumieją pod "atrakcyjność" to wygląd. :D