Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdrgdrgrdgd

JAK ON MNIE WKURWIA...!!

Polecane posty

Gość gdrgdrgrdgd

Ostatnio bylam z e starymi koleznkami na piwie i mial byc tez moj kolega, ktory jest brzydki i szuka bezskutecznie dziewczyny , ale go nie było, powiedziałam o tym koleżankom i jedna stwierdzila , ze z nim pobajeruje nastepnym razem ( dla zartow tak powiedziala) on sie na nia tak napalil , ze mi spokoju nie daje:o:o w tamtym tygodniu namowili mnie na piwo i potem chcieli zaciagnac na impreze, gdzie byla ona (mialam z nimi isc, ale nie mialam ochoty), nie poszlam, oni poszli sami. Widzieli ją, on d o niej wkoncu napisal na gg, ona tam go zbywala, al e on dalej do mnie ciagle pisze.. np. co dzisiaj robisz? Ja mowie ze ide z kims tam gdzies tam , a on z paulina? a ja nie.. pare dni pozniej to samo z paulina idziesz?? Mowilam tydzien temu ze chyba za tydzien bede szla na ta impreze a on dzisiaj do mnie pisze czy bede na gg o 17 ja ze tak a co , a on bo mowilas ze idziesz na impreze... a idziesz z paulina? Ja mowie ze nie.. i juz sie wkurzylam i napisalam mu cos o d siebie zeby podrywal gdzie indziej bo ja nie ide z nia, a on ' jak idziesz z kolezankami to wiesz chetnie poznam wiecej znajomych na nk" noz ja pierdole :o:o co ja mam mu powiedziec ze by sie odwalił?>

Gość hdhdhfdhdhd

Gość gdrgdrgrdgd
bo chciał wiedzeic co one mowily.. :o nie wiedzialam, ze tak bedzie.

Gość gdrgdrgrdgd
napialam ze jest naiwny, bo ona ma go w dupie.. a on ze juz z jakas inna probuje bajerowac:P