Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiviasantan

imponuje wam faceci jeśli

Polecane posty

Gość minton3
masz manie na punkcie wielu rzeczy,powinnas sie udac do lekarza

Gość poważnieee
a skąd wiesz, że "Zawsze szczery" to nie Twój stary, że tak śmiało nazywasz go "ciotą"? :) hamuj sie gówniaro! :)

Gość OLiviasantan
karton pudlo- na seks?:D kto w ogole powiedział,ze cię dotknę choćby kijem? :__

Gość OLiviasantan
poważnie- :( tak ,nikt mnie nie lubi i nie kocha..

Gość poważnieee
Autorko, pewnie na jego widok majtki same by Ci spadły i miałabyś mokro wiadomo gdzie. za to on na takiego obsesyjnego trolla z nerwicą natręctw nawet nie zwróciłby uwagi, a pewnie jesteś dziewicą solidaryzujesz z obrońcami krzyża.

Gość OLiviasantan
a skad wiesz ,ze mój stary w ogole jeszcze stąpa po tej ziemi ?:D gówniaro nie wtryniaj swojego nochala w nieswoje sprawy bo ci go kiedys ktos skróci:)

Gość OLiviasantan
tak solidaryzuje sie z obrońcami krzyża i byłam i jestem za Kaczyńskim coś jeszcze?:) bezmózga istoto?

Gość poważnieee
"ówniaro nie wtryniaj swojego nochala w nieswoje sprawy bo ci go kiedys ktos skróci" nie bądź wobec siebie taka okrutna! :D jak się dzielisz swoim żałosnym życiem na forume, to znaczy, że te sprawy są publiczne, czyli każdego czytelnika po trochu. a "gówniaro" to możesz mówić do swojej starej, kurvo. :) pewnie masz 15 lat, na co wskazuje poziom Twoich wypowiedzi oraz dramatyczność zawartego w nich problemu :classic_cool:

Gość OLiviasantan
zawsze szczery ,a ty stale z tym " i wszystko jasne" haha:D myslisz,ze jestes fajny? jeszcze cie nikt nie uświadomił ? w ogole po co ja z waszą dwójką w dyskusje wchodzę:D ja mam piękne zycie i dlatego wyolbrzymiam małe problemy,no ,ale cóż w końcu jestem PERFEKCJONISTKĄ :) tylko takie w życiu wygrywają ,przykro mi przegrańcy :D pa;*

Gość poważnieee
nie lubie Kaczyńskiego, ale nie obrażaj go :classic_cool: pewnie nie chcialby, żeby taka sÓka sie pod niego podszywała :o

Gość poważnieee
nie autorko, jesteś GÓWNEM. jesteś chora na zaburzenia obsesyjno kompulsyjne, nerwicę natręctw i pedanterię - poczytaj sobie o tym w internecie, to może jeszcze jakieś inne skrzywienie dopiszesz sobie do listy! :) a teraz żegnam, padalcu.

Gość Dziewczyno z adhd
Dziewczyno opanuj sie,to jest tylko forum,sama pytasz,a jak dostajesz odpowiedzi ,ktore ci nie odpowiadaja,to ludzi rownasz z blotem,masz hopla na swoim punkcie to go miej,ale daj zyc chociaz ludziom na forum.Jak masz nerwa to idz pobiegaj,niedoj ze zarozumiala to jeszcze agresywna

Gość Kasia___26
Tu nie chodzi o to co Ci piszą, że masz jakieś manie, fobie i inne natręctwa. Tu chodzi o prostą rzecz - ludzie to w większości lenie. Twój tryb życia może przerażać, zniechęcać. Wielce prawdopodobne, że facet - nawet gdy będzie Ci towarzyszył na poczatku - będzie miał słomiany zapał i w końcu będzie miał dość. Piszę to jako kobieta. Podziwiam to co robisz, systematyczność, obowiązkowość, takie dbanie o siebie, ale nie chciałabym być z kimś takim, jestem na to zbyt leniwa ;) Mi się chce robić coś fajnego tylko od czasu do czasu.... a tak to lubię monotone, leniwe życie. Jak większość Polaków ;)

Gość sratatatatattaafgdrs
w naszym kraju ludzi aktywnych i będących chociażby na wyższych stanowiskach niestety,ale stale się gnoi :O przykre to..dobrze ,ze teraz przebywam w UK i jakos nieprędko tu wróce

Gość poważnieee
Kasia___26 to autorka tego tematu pod zmienionym nickiem :classic_cool: niestety, WIĘKSZOŚĆ chyba u CIebie na wsi tak wygląda :) bo prawda jest taka, że WIĘKSZOŚĆ chodzi do pracy, musi sprzątać, zmywać, prać, załatwiać różne sprawy, uczyć się na studia, ciągle goni za karierą, a nie ma wakacji obecnie. to, że ktoś nie ma czasu na to, żeby codziennie uprawiać sport to często wina wyczerpania po pracy i braku czasu, a nie lenistwa! :o dlatego wkurviająca jest ta sÓka autorka, której się wydaje, że jest lepsza, bo ma wakacje, nudzi jej się, więc od paru dni biega codziennie po 10 minut i nie ma nic lepszego do roboty, więc o siebie DBA i gotuje zdrowe żarcie. tak naprawdę nie ma faceta, ani znajomych, nie uczy się i nie pracuje - ode mnie pogarda w jej stronę.

Gość Kasia___26
Ale dlaczego "niestety"? Skoro ja mam zapieprz w pracy, to po pracy chcę poleżeć w wyrku z książką lub obejrzeć jakąś komedię zamiast latać na kursy sztuk walki. Jeśli o sporty chodzi - nie znałam i nie znam żadnej osoby, która wstaje o 6 rano żeby biegać. Każdy woli spać. Czy to takie dziwne, że aż trzeba pisać "niestety"? Nie wątpię jednak że jest jakaś część tych aktywnych ludzi i autorka może takiego mężczyznę spotkać.

Gość Kasia___26
"Kasia___26 to autorka tego tematu pod zmienionym nickiem" Ke? Jakbyś nie zauważyłą - ja wyraźnie napisałam że z taką osobą jak autorka być bym nie chciała. :)

Gość Kasia___26
O Jezusie, no jak zwał tak zwał - lenistwo czy wyczerpanie po pracy. Dla mnie to to samo. Nie mam siły ani ochoty po pracy szaleć. Ani tym bardziej wstawać o 6 żeby biegać.

Gość zupa niewidka
no.... Kasi chyba chodziło o lenistwo w pozytywnym zanczeniu.... ;);) .... ja się zgadzam.....jak mam chwilę wolnego to też wolę wypoczywać biernie, a nie czynnie....... no można powiedzieć słodkie lenistwo, odpoczynek...... ale są przecież osoby które wciąż muszą być aktywne, nawet gdy wypoczywają.....

Gość sratatatatattaafgdrs
a ty poważna to chyba jestes jakas przewrażliwiona,do czego to dochodzi,ze ludzi się wyzywa od suk ..z toba to chyba cos nie halo? żal ci dupe ściska ,czy o co ci chodzi?:O

Gość poważnieee
śpię 10 godzin, 8 pracuję, więc zostaje mi 8 godzin, żeby ugotować, zjeść, pozmywać, posprzątać, wyprać, wysuszyć, wyprasować, iść na zakupy żywnościowe, załatwić sprawy papierkowe do pracy. - to zajmuje mi około 4 godziny, więc zostają mi jeszcze 4, które spędzam z partnerem - idziemy na spacer, do kina, knajpki, albo do jakiegoś centrum handlowego i do końca wieczora oglądamy coś w TV, rozmawiamy i później idziemy spać. aktywnie spędzam czas podczas roku akademickiego, gdzie nie mam innego wyboru. :) studiując wychowanie fizyczne i fizjoterapię muszę mieć kondycje, ale to nie zmusza mnie do tak wczesnego wstawania. mózg musi się zregenerować, mięśnie też. poza tym trzeba się uczyć, a w weekendy chodzić na zajęcia przygotowujące do zawodu trenera i instruktora gier zespołowych i gimnastyki akrobatycznej, w międzyczasie znaleźć chwilę dla faceta. to co pisze tutaj ta 15nastka to jest jakaś kpina po prostu. :) smarkula z tipsami uważa, że jest trĘdy, bo wreszcie się zajmuje czymś innym niż oglądaniem durnowatych seriali...

Gość zupa niewidka
wypraszam sobie z durnowatymi serialami.... ostatnio moim ulubionym serialem jest Mam na imię Earl... ;);)