Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za chamka

zamowilam kosmetyki avon u dziewczyny z ktora nie specjalnie sie lubie i..

Polecane posty

Gość co za chamka

moja dobra kolezanka ja lubi a ze miala akurat katalog i pare rzeczy mi sie spodobalo to sobie zamowilam... jak juz przyszly do dala mi je w biedronkowej reklamowce.. nie ogladalam ich odrazu, przyjechalam do domu wyciagam je a tu cienie widac ze uzywane :O pedzelek od nich caly z cienia, balsam byl pelny tylko do polowy :O doslownie do polowy :O no wszystko co mi dala bylo uzywane i teraz ciagle pisze ze musze jej zaplacic, powiedzialam ze oddam jej te kosmetyki, nie bede za to placic bo strasznie to chamskie a ona powiedziala ze nic nie jest uzywane, takie przyszlo ona nawet tego nie ogladala i ze jak zamowilam to teraz juz musze zaplacic :O no kurwa niech se je wsadzi gdzies:O jak tak mozna wogole zrobic komus :O nie lubimy sie no ale bez przesady ona przeciez na tym zarabia wiec czemu tak robi:O

Gość to jaaaaaaaaaaaaa
pierdolona szmata nie plac niech sie pierdoli

Gość cdvik
z tym cieniem to jeszcze mozna by bylo jakos wytlumaczyc ale pol balsamu?? to juz przesada, ja bym jej oddala pokazala i niech ona odda towar skoro uwaza ze nieuzywany

Gość co za chamka
tak sie z nia klocilam przed chwila :O ona mowi ze tego nie wezmie bo nigdy nic nie odsyla a to jest nie uzywane i ze mam jej zaplacic :O no nie wytrzymam chyba

Oddaj jej to i nie płać. Ona to zgłosi do siedziby i dostanie zwrot pieniędzy. Ja bym w życiu klientce nie dała czegoś takiego :o

Gość jestem nowa;)
daj jej albo polowe kasy z komentarzem ze skoro daje kosmetyki zuzyte w polowie to za tyle placisz badz nie daj jej wogole pieniedzy a kosmetyki oddaj.........

Gość co za chamka
ja nie wierze ze cos takiego moglo jej wogole przyjsc i to akurat mi :O ale przeciez no do cholery ona na tym zarabia wiec czemu tak postapila :O i teraz bedzie mnie wyzywac ze mam zaplacic

Gość jestem nowa;)
jak nie chce przyjac to powies jej na klamce badz zostaw pod drzwiami z komentarzem ze jest oszustka......

Mówię ci, nie płać jej tylko to oddaj. A jak nie będzie chciała wziąć, to wyślij jej pocztą :P

Gość jestem nowa;)
jak wysle poczta to ona moze odmowic przyjecia......lepiej odwiez do domu i zadzwon a jak ich nie wezmie to wrzuc do skrzynki.......

Gość co za chamka
ok dzieki dam sobie rade:) ale wciaz nie kumam jak mozna tak zrobic :O

Najlepiej idź wtedy, kiedy jej nie ma i przekaż mamie z informacją, ze nie chcialaś oddać kosmetyki, bo nie takie zamawiałaś :) Bo zamawialaś pełne, a te takie nie są.

Gość kicia101010
jeżeli balsam jest w tubce to oni nie do końca je napełniają jak postawisz go na korku to od góry masz jakieś 3 cm "puste" więc to mozna jakoś wytłumaczyć... sama niedawno zamawiałam i też mnie to zdziwiło ale używane cienie bleeeeeeeeeeeeeeee nie zapłaciłabym jej

Gość kluseczkaaaaaa
tzreba bylo zamowickosmetyki na kolezanke. zreszta jak bedzie robila ciproblemy tonapisz do avonu i oni sie z nia juzpolicza alboja postrasz do napiszesz skarbe do siedziby firmy

Gość co za chamka
ten balsam nie byl w takiej tubce , otworzylam go i nie bylo polowy !