Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes@

pierwszy raz biorę tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

i na opakowaniu z tabletkami przy kazdej tabletce jest dzien tygodnia . Dzis jest piatek a wzielam od poczatku czyli tabletke z podpisem poniedzialek. i chcialam spytac czy to jakos wplynie na jakosc zabezpieczenia? czy wystarczy poprostu brac pokoleji . Mam jutro wziąć tabletke nastespna po poniedzialku czy ta z napisem sobota?

Gość hgtb tbhty
zależy od nazwy czy są dwufazowe czy jedno jeśli jedno to nic sie niee stanie i lepiej zebys jutro wziela za sobote zeby ci sie nie pomieszalo kiedy brac

Gość hgtb tbhty
to pewnie midiana;p są jednofazowe wiec nic sie nie stalo;p

jesli sa jednofazowe to nie ma zadnej roznicy ktora tabletke wezmiesz. oznaczenia na opakowaniu sa dla wygody.

Gość hgtb tbhty
powlekane to znaczy ze łatwiej sie je łyka to nie ma nic wspolnego z tym czy są jedno- czy dwufazowe sprawdz ulotkę. Midiana ma ją bardzo długą

Gość hgtb tbhty
naraya to odpowiednik yasminelle nie yasminu

Naraya... Nawet o nich nie słyszałam ;) Poszukaj na ulotce. Powinno być na samym początku

ponoć to tańszy odpowiednik Yasminelle wiec niby jednofazowe ale dla pewności weź ulotke i sprawdź. jeśli są jednofazowe to napis na opakowaniu nie ma znaczenia, możesz sobie przełożyć tabletkę do tej komory którą opróżniłaś i zakleić np taśmą żeby sie nie pomylić, ale tylko wtedy jesli rzeczywiście są jednofazowe

Gość kasika33
Tabletki są jednofazowe z tego co wiem... Masz opakowanie i oznaczone dniami tygodnia przeważnie i bierzesz jedna dziennie