Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do wsio płci

Dlaczego faceci często używają

Polecane posty

sterydów i odżywek. Bo często tak jest. Nawet jak mówią, że nie, że to natura. To tak nie jest. Czy właśnie dlatego, że jest ten wzorzec faceta umięśnionego itd. ???

Suplementy i dieta to powiedzmy 70 procen sukcesu w treningach . Nie wszyscy maja mozliwosc trzymania diety , wiec zastepuja ja odzywkami , w czym z kolei nie ma niczego zlego . Sterydy to juz zupelnie inna historia , stosowanie ich przez osoby nie uprawiajace sportu zawodowo , to zwykla glupota .

Czy to po części nasza wina? Kobiet?

Wina ? Piszesz tak jak gdyby trening i stosowanie odzywek bylo czyms zlym . Napewno dbanie o siebie ma w jakims tam stopniu na celu zwrucenie na siebie uwagi plci pieknej , jednak trenujemy tez dla siebie . Mnie to np. wciagnelo jak narkotyk , nie potrafil bym zyc bez sportu .

A co uprawiasz? Pytam, czy po części wina kobiet, że faceci dążąc do tego umięśnionego idału czasem biorą sterydy...

Trenuje sporty silowe , jednak z nastawieniem na estetyczna sylwetke . Ja trenuje sam dla siebie , po co trenuja inni tego nie wiem .

strydy zdecydowanie sa choojowe,bo jak sie przestaje cwiczyc to wszystko schodzi i wisi zamiast pieknie sie eksponowac:/ a odzywki sa nieszkodliwe co chcesz od odzywek?? sterydy po to,zeby blyskwicznie osiagnac efekt,bo nie chce im sie czekac na rezultaty.To dla niecierpliwych baranow.

Gość golonko
biorą koksy, bo jeden chce być większy od drugiego, nie myślcie kobitki że kolesie tak puchną dla was, to jest taka męska rywalizacja, na niższym poziomie społecznym

ja tylko uzywałem kiedyś fitmaxx żeby przytyć reszta siły wyrobiona na siłowni ;) dziś na siłownie chodzę tylko dla siebie ;)

"to jest taka męska rywalizacja, na niższym poziomie społecznym" no tutaj sie zgodze:P Kiedys moj facet byl na saunie,a wraz z nim siedzialo tam dwuch osilkow.Sluchal tej ich rozmowy,a oni sie wyslawiali gorzej niz dzieci z podstawowki i do tego co trzy slowa to kurva byla:/ Nie potrafili porozmawiac o czyms innym jak tylko biceps,odzywka i kiedy koks sobie zapodadza znowu...Moj pozniej mi to wszystko opowiedzial na lacha:P

Gość Głupi_Jaś
Używasz odżywek, bo to znacząco pogłębia efekty ćwiczenia na siłowni, mniej się męczysz, a utrzymanie paskudnej diety (no ja nie potrafiłbym jeść kurczaka na parze z ryżem po trzy razy dziennie) jest trudne. Odżywki rozwiązują ten problem o ile masz pieniądze. Z resztą weź dwóch ludzi o podobnym stopniu rozwoju, jednemu daj kreatynę, niech przez miesiąc chodzą na siłownię i zobaczysz różnicę. A dlaczego to robią? Kolega zmotywowała dziewczyna:)

Gość ulkaaa333
a dlaczego my kobiety chodzimy do kosmetyczki, katujemy się dietami? Odpowiedź jest prosta;-)