Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanazalamanazalamana

CHŁOPAK MNIE BIJE

Polecane posty

Jestem z nim od 5. lat. Kilka lat temu uderzył mnie w twarz po alkoholu podczas szarpaniny. Kiedyś się kłóciliśmy, to popychał mnie itd. tak, że spadałam na coś lub uderzałam w ścianę, czasem nawet głową. Wczoraj pokłóciliśmy się, przyszłam pierwsza z wyciągniętą ręką a on zaczął mnie klnąć i pokazywać środkowego palca. Ja nie wytrzymałam i jak nigdy tego nie robię uderzyłam go z otwartej w twarz. On mnie zaczął z pięści bić gdzie popadnie. Dziś mnie boli całe lewe ramię i ręka oraz lewa część pleców. I to nie lekko. Dziwię się, że nie ma siniaków. Przynajmniej póki co, chociaż wątpię, że po takim czasie się jeszcze zrobią. Jestem w kropce, załamana. A on przeprasza i mówi, że mnie kocha. heh

Gość hmm.....!!!
hmm..wiesz cio..nie wiem czy warto być z takim chłopakiem jak teraz bije to potem się juz nie zmieni..

Gość hmm.....!!!
hm..wiesz cio nie wiem czy warto być z takim chłopakiem jak teraz bije to później będzie coraz gorzej...

Gość ejjjj!!!!!
a ile macie lat??

Gość nie zbudujesz szczęścia
chyba lubisz być bita skoro nadal z nim jesteś więc nie rozumiem z czym masz problem???? na pewno sama ze sobą :(

Gość :):P:)&amp
zgłos to na policji a jego zostaw Pamietaj Kto raz uderzy zrobi to jeszcze raz Nie warto byc z kims kto cie bije Znajdziesz kogos wartosciowego On na ciebie nie zasługuje

Gość nie zbudujesz szczęścia
to nie jest żadna miłość tylko uzależnienie od oprawcy :( da się wyleczyć tylko trzeba chcieć!

Gość zrób obdukcje niech cham
ma za swoje to nie miłość alkohol dragi depresja to tylko tłumaczenie ludzi je bniętych uciekaj od niego póki masz jeszcze odrobinę swojej godności i dopóki żyjesz

Gość zrób obdukcje niech cham
kpiarz chodzę Ci po piętach;) bój się :D;)

zobaczyłam, że mam siniaka jeszcze na udzie...

Gość misslady
Calkiem sympatycznie :) Z tego, co piszesz wynika, ze najwazniejsze jest to, iz MÓWI, że Cie kocha. Wiec ?? :o :D

Gość misslady
siniak JESZCZE na udzie?? wczesniej pisalas, ze skoro dotad nigdzie sie nie zrobily, to juz nie pojawia sie... oj dziecko, dziecko :D:D:D

Gość Dobry wpierdol
raz na jakiś czas kobiecie nie zaszkodzi.

Gość uciekaj z takiego
związku - to patologia - zawsze się słyszy,że mówił,ze kocha i już nigdy więcej nie uderzy a potem znajdują skatowane kobiety. A pomyślałaś co będzie jak będziesz miała dzieci...to trauma do końca życia...

zalamanazalamanazalamana moze zacznij trenować przed kolejnymi pieszczotami? nispodziewany soczysty kopniak prosto w twarz bedzie uroczym poczatkiem randki

Gość nefretari2323
miałam to samo. Facet podczas kłótni mnie uderzył nie raz! pozniej przepraszal mowil,ze"Widzisz co ze mna robisz"? .. przepraszl, udawalam ,ze zapominam, ale w pamieci zostalo. nie zmienil sie , rozstalismy sie i bardzo sie z tego ciesze to patologia nie zwiazek.

Gość nastepna materialistka
wiedzialy galy co braly

Wiesz, współczuję Ci, ja miałam tak samo i wiem jak to jest, jak boli, bardziej boli to że postępuje tak kochana przez ciebie osoba nie pobicia, siniaki... Jest Twoim chłopakiem jak na razie - zakończ to, będziesz cierpiała jak cholera, tęskniła za nim, ale jak np. sie pobierzecie wówczas będzie Cię bił, poniżał i wtedy to będzie bez żadnych przeprosin itd. teraz nie jesteście małżeństwem i boi się że odejdziesz to przeprasza, kocha itp..szkoda że nie pamiętał o tym jak cie bil, a później to będzie dla niego normalka, a za co ma cię przepraszać? przecież jesteś jego żoną, jesteś jego...wiec bije...

Gość niech cie leje autorko
w koncu nie chcecie milych tylko drani:D

Gość ale zalosne
dokladnie mily i dobry jest nudny ale tak to nie lepszy dres z pod bloku a jak dostanie po gebie to placze na cafe

Gość gość
Bez kitu.Coś w tym jest.Wiedzą kogo biorą.Myślą że go sprowadzą na dobrą drogę.No cóż przynajmniej jest jakiś bodziec który sprawia że związek nie wygasa i nie jest nudno.Zawsze coś się dzieje i jest "wesoło".

Gość gość
Wyprowadź się od niego?