Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katariekaa2266

Faceci z sympatii?Kto ma jakies doświadczenie?

Polecane posty

Gość Gość wieczorową porą
Faceci z Sympatii to temat rzeka. Ja z jednym piszę od dwóch tygodni. I tak: ja mu coś tam napiszę, za kilka godzin widzę że wiadomość przeczytana ale nic nie odpisał. Któryś już raz z koleji tak jest że nie odpisuje jak odczyta wiadomość tylko za jakiś czas. Czy on coś kręci? Może pisze z kilkoma i chce mieć jakieś zabezpieczenie jak mu nie wyjdzie? Z jednej strony on pisze tak normalnie, bez żadnych tam fantazji ale no wkurza mnie bo ja uwagę skupiłam tylko na nim a on tam może wyrywa wszystkie jak leci.

Gość gość
hmmm

Gość gość
99% to tacy których nikt nie chce stali bywalcy pobzykac za darmo na burdel nie maja szukaja kobiet ladnych i z pieniedzmi ,bo sami nie chca utzrymywac ani dawac kasy zreszta i tak jej nie maja,,,szkoda czasu same odpady genetyczne i padlina..

Gość gość
Znajoma ma meza z sympatii, ktorego zreszta poznala tam za moja namowa. Poradzilam jej zrobic porzadny casting, zainwestowac w druga karte startowa i zrobic sobie dwa konta. Kilka randek i wsrod panow wylonil sie kandydat rokujacy cos wiecej. Weszli w zwiazek po kilku miesiacach rande. Po ok. 2,5 roku byl sub i narodziny ich corki. Wazne jest poznac dokladniej takiego mezczyzne, jego priorytety i wartosci jakimi sie kieruje. Reszta to juz kwestia szczescia :)

Gość kasiula_240
Mam konto od 3,5 miesiące. Większość facetów już na pierwszy rzut oka wygląda niezbyt ciekawie. Umówiłam się z trzema. - Jeden od razu próbował namówić mnie na sex - Drugi to Pan z cyklu rolnik szuka żony od razu chciał mnie przedstawić rodzinie i pokazać gospodarstwo - Trzeci miał okropne zęby i mówił głównie o swojej pracy przy produkcji maszyn. Ucieszyłam się, że więcej się nie odezwał. Nie jest łatwo tam poznać kogoś ciekawego. Ilość nie przekłada się na jakość.

Gość gość
Brzydcy,z wysokim ego,golasy(biedota) szukajaca pieknyc zgrabnych mlodszych na darmowy sex...odpady genetyczne ktorych w realu nikt nie chce

Gość gość
No nie. Księżniczki na Sympatii piszące o brzydkich i biednych odpadach genetycznych :))) Szkoda że same siebie tam nie widzicie.

Gość gość
Jesli szukasz mądrej porady, napisz do mojej wróżki Sofii , jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zadna atrakcyjna kobieta nie bedzie szukac na sympatii,pójdzie do klubu i pozna w miare atrakcyjnego i bogatego faceta albo pojedzie na drogie wakacje. Na portalu 99 % to plebs,brzydcy nieatrakcyjny ,albo zonaci albo biedaki w realu nikt ich nie chce myslą ze tam poznają gwiazdę,zeby poznać gwiazdę to trzeba miec KASE!!!!!! a tak nawet gruba nie splunie..takie realia ..kobietom odradzam i uwaga na portfele drogie Panie,nie mówic czym sie zajmujecie bo to jest 1-sze pytanie badawcze czy mogą kasę od was wyciągnąc! Na spotaknia nie przyjezdac swoim samochodem bo zaraz obluka i sie wpieprzy bo sam jezdzi gratem albo autobusem tylko takie zera tam są od stóp do głów BADZIEWIE