Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nepheutes

pytałyście kiedyś swojego faceta jakby chciał umrzeć?

Polecane posty

Gość nepheutes

kiedyś zapytałam swojego faceta, jakby chciał umrzeć, jakby miał wybór. jego odpowiedź, sprawiła że poczułam się trochę dziwnie. powiedział: Najlepiej jakbym umarł na zawał, będąc już stary, uprawiając seks z jakąś ładną młodą laską. żeby to ona mnie wykończyła" nie wiem co o tym myśleć, tym bardziej że trochę nie spodziewałam się po nim takiej wypowiedzi. Czy inni faceci też mają takie wizje umierania? to normalna taka odpowiedź?

Gość Kamforek24444
Ja rozmawiałem kilka razy z dziewczyną która była dla mnie ważna o śmierci i umieraniu. Uważam że ten temat nie powinien być spychany w cień i przykrywany dywanem. Jeśli się kogoś kocha, to również trzeba myśleć o tym, że kiedyś będzie się trzeba rozstać i po prostu trzeba o tym mówić. Z szacunkiem.

Gość nepheutes
razem... ale na pewno nie ze mną, bo ja jestem bardziej w jego wieku. wiem ze te pytanie było dosc głupie moze, nie spodziewałam sie nie wiadomo jakich odpowiedzi, ale byłam ciekawa czy powie ze szybko, czy ze swiadomoscia czy samotnie, czy z kims bliskim a nie ze z młodą laską, w czasie stosunku =-= nie wiem moze to normalne u facetów, jak wy Panowie byście odpowiedzieli na takie pytanie?

Jak chciałbym umrzeć??Hmmm... Nie za wcześnie... Nie cierpieć... Jeśli zginąć tragicznie, to w słusznej sprawie... Wiedząc, że jestem już spełniony i że zrobiłem już wszystko, co zrobić powinienem w życiu...

Gość jakie dziwne pytanie
o kurva, mam 20lat i nie myślę o śmierci :o