Gość xxxyyyzzz Napisano Sierpień 13, 2010 czesc, nie będę tu wypisywac calej historii znajomości i szczegółów, ale mam taki problem z facetem, spotykam sie z nim ok 2lata, ja swiata nie widze po za nim, a on niby chce ze mna byc ale jakos nie moze sie jeszcze zdecydowac bo w poprzednim zwiazku zostal zdradzony i teraz nie umi zaufac zadnej kobiecie, a jak juz sie zdecyduje to bedzie to juz naprawde powazny zwiazek dlatego nie naciskam na niego chociaz przyznaje ze chcialabym aby zdecydowal sie w najblizszym czasie..no ale wczoraj pech chcial ze przypadkiem odkrylam ze spotyka sie tez z inna chyba dawna znajoma.. ;( normalnie doznalam szoku jak zobaczylam zjecia na pewnej stronce, tzn jego na nich nie bylo ale miala ona zdjecia robione w tym samym czasie i miejscu gdzie on byl na wyjezdzie z pracy w zasadzie po tym bym sie nie domyslila gdyby nie to ze na jednym ze zdjec stoi przy jego aucie ;( poprostu umarlam cala noc nie dawalo mi to spokoju teraz tez nie jest lepiej skoro to pisze a pisze dlatego ze nie wiem co zrobic, bo jak mu powiem ze znalazlam profil tej dziewczyny to pomysli ze chce go kontrolowac a w zasadzie nie jestesmy razem..z jednej strony chcialbym mu powiedziec ze wiem ze jest ta inna i powiedziec jak sie przez to czuje i dlaczego sie znia spotyka, ale boje sie i calkiem to mozliwe ze wtedy wlasnie juz niebedzie tak jak jest tylko bedzie podchodzil z dystansem do mnie i wtedy zaczniemy sie rzadziej widywac i chociaz tamta nie mieszka w naszym miescie to pewnie bedzie widywal sie z nia czesciej czego nie chce bo to by bylo tak jakbym poprostu sama go pchnela do niej :(, a z drugiej strony nie wiem czy nie zachowac tego poprostu dla siebie i czekac na dalszy rozwoj sytuacji i przy kazdym spotkaniu z nim starac sie jeszcze bardziej go zdobyc zeby tamta nie byla konkurencja tylko poprostu jakims wyskokiem :/ bo wiem ze on mysli nad zwiazkiem ze mna i nie jestem mu obojetna i jego kolega tez jakby to potwierdzil no ale.. i wlasnie nie wiem czy lepiej powiedziec ze wiem czy lepiej nie mimo ze bedzie mi naprawde trudno udawac ze nic nie wiem ;( bo wsumie szanse jeszcze jakies sa i dlatego nie chce robic jakis scen zazdrosci bo boje sie ze go strace a tego bym nie przeżyła..;( i co zrobić bo i tak źle i tak nie dobrze ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach