Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaa000

ciśnienie

Polecane posty

Gość marikaaa000

czy zna sie ktos na cisnieniu krwi 128/74 przy tym ból głowy.

Gość ada

Moja babcia ma zbyt wysokie ciśnienie, często musi mierzyć. Kupiłem jej ciśnieniomierz SmartCardio i mówi, że to super rozwiązanie. Duży wyświetlacz, bardzo prosto się mierzy ciśnienie. Jest ona bardzo zadowolona z tego prezentu.

Gość marek

Świetny sprzęt dla całej rodziny to urządzenie Smart Cardio od Sanity – wygodny i praktyczny ciśnieniomierz, na pewno będziecie z niego zadowoleni. Jeśli szukacie dobrego urządzenia, które pozwoli kontrolować ciśnienie, gdy pojawi się taka potrzeba na pewno będzie warto się na to zdecydować.

Gość anna
Dnia 28.08.2019 o 13:26, Gość marek napisał:

Świetny sprzęt dla całej rodziny to urządzenie Smart Cardio od Sanity – wygodny i praktyczny ciśnieniomierz, na pewno będziecie z niego zadowoleni. Jeśli szukacie dobrego urządzenia, które pozwoli kontrolować ciśnienie, gdy pojawi się taka potrzeba na pewno będzie warto się na to zdecydować.

Tez polecam ten cisnieniomierz

Masz ponad 50 różnicy pomiędzy górnym i dolnym? No to już coś wskazuje, ze jest nie tak. 

Gość vvv

Nie wiem jak tam w ofercie Sanity, ale zawsze mieli sporo różnych ciśnieniomierzy, w domu mam SmartCardio i nie narzekam, więc zobacz jak te ich modele wyglądają.