Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syneczkowa mama

Nie mogę wybrać imienia dla syna

Polecane posty

wygląda na to, że będę miała syna więc imienia dla dziewczyny już nie szukam.ja z mężem wyszukałam Gabriel,Adam,Krystian lub Aleksander, ale widzę że coraz bardziej idziemy w stronę Aleksandra.

Gość kijevna
mnie się parę podoba, ale... Paweł - bez "ale" - bardzo ładne imię i chłopaki fajne Mariusz - podobało się od zawsze, ale jakieś dodatkowe znaczenia ma teraz to imię, więc nie wiem, czy się nada Leszek (nie Lech) - ładne, miękkie, symaptyczne, nie kojarzy mi się, ale wiem, że komuś może Kasjan - stare i rzadkie, bardzo ładne

"a poradżcie mi z pośród tych imion które wydaje się najsympatyczniejsze?" -Darek - ok, ale szału nie ma -Bartek - ładne, ale teraz to jedno z najczęściej nadawanych imiom -Wojtek - jakoś nie przepadam za tym imieniem, mało męskie mi się wydaje ;p -Dawid - ok ale też bez szału -Maciej - no nawet Dosiu twoje imiona raczej nie w moim guście, ale wybrałabym Macieja - jakoś mi się z takim przystojnym facetem kojarzy , albo Bartka, ale w wersji Bartłomiej

KASIEŃKAA__ każdemu leży inne imię, Ja mam tak, że imiona mi się kojarzą z osobami, a o tym imieniu nikogo nie znam :) dla nas Natanielek jest najśliczniejszym imieniem, innym się podoba Maciuś , Michaś czy Adaś... wszystko rzecz gustu rodziców.

Gość gość
Nie mozesz wybrac imienia dla dziecka, nazwij go bezimienny I po klopocie.

Gość gość
FRranek,Konrad,wiktor,Aleksander,Michał,Krzysztof,Artur