Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka26

jestem prostytutką i powiem wam kobiety, że...

Polecane posty

przeczytałem cały temat i cóż mogę powiedzieć, wszystko prawda co pani prostytutka pisze. Taki świat, życie, i tylko idioci typu Don Kichot, chcą walczyć z wiatrakami. Natomiast, to co napisała pani prostytutka o sobie, łzawa, durna opowiastka, świadcząca o niezaradności kobiety. Zaproponowali jej 1500 zł, ale jej to było mało, i trzeba się napracować, jak można rozłożyc kończyny dolne i mieć kilka razy więcej. Pożyłem juz trochę na tym świecie i muszę powiedzieć, że nic za darmo nie ma. Teraz kiedy jest młoda , wszystko wygląda pięknie i uroczo. Zgodnie z pieśnią komsomolców: My młodzi, nam bimber nie zaszkodzi..... A piszę to dlatego, że u mojej żony na oddziele, leży dogorywająca prostytutka w wieku 45 lat, alkoholiczka, narkomanka.......a każdy myśli, że nieszczęścia dotyczą innych, a nas to ominie, niestety, nie jest tak....

Gość boberrr
A ja wam powiem, że pracuję z mężczyznami i wypady do burdeli są na porządku dziennym. Tylko nie do takich ekskluzywnych, a raczej gdzieś w granicach 100 zł. Są to mężczyźni faktycznie posiadający rodzinę. Nie przejmują się tym i nie widzą nic złego, a z drugiej strony robią wszystko, żeby jednak żona się nie dowiedziała. Ja jestem jescze młody i nie miałem nigdy takich potrzeb, żeby skorzystać z usług prostytutki.

Gość haha hahah
tylko się pośmaiać. mój mnie nigdy, nie zdradził, mój jest z tych wiernych. Wszyscy kiedyś zdradzą. Autorka ma 8 tysięcy, a ktoś tu ją do pracy za 1500 zł wygania. Naiwne kobiety z szczęśliwymi rodzinami pomyślcie ile razy czegoś nie mogłyście kupić bo pieniędzy nie było, bo mąż was kocha, ale seksić się woli z prostytutką. Gratuluję :)

Gość domorosly PSYCHOL-og haha
#Cos ci nie wierze ze zarabiasz 8 tys.Chyba troche wyolbrzymiasz A co do twojego fachu to powiem ci tyle ze na wlasne zyczenie rąbiesz sobie psychike.Po skonczeniu z TYM zobaczysz co cie czeka.# taka juz zryta jestes, ze pouczasz mlodsza kolezanke ? ona doskonale wie co i jak lepiej zajmij sie swoja dupa dyskotekowa szmatko

Gość nie pochwalam i nie potepiam
jacy niektorzy oburzeni, ze ktos za 1500zl nie daje rady wyzyc... Haha..zupelnie jakby Wam sie nie zdarzylo szukac pracy i dostac mniej nzi obiecano na rozmowie

Gość prostytutka26
sływają po mnie negatywne komentarze na temat tego co ja robię. Dziwię się , że niektórzy nie wierzą, że można mieć z tego tyle pieniędzy. Nigdy z wypłatą i napiwkami nie miałam mniej niż 8 tyś, a bywało i więcej. A przecież nie jestem sama do zarobków. nade mną jest jeszcze kilka osób, które się rozbijają mercedesami, a na wakacje jeżdzą na karaiby i z sianem nie wiedzą co mają robić. Widzicie ile można zarobić na dupie? A kto płaci? Mężczyźni. Żegnam już. Szczególnie wszystkie naiwniary co myślą, że ich mężowie to wzór cnót i zasad moralnych. Wam jest mnie żal. A mi was.

Gość terajo
skoro jesteś taka zapracowana itd, nie masz przestojów to skąd znalazłaś czas na to forum?. Zakłądam, ze jesteś facetem :D

Gość niemamchlopa
a ja sobie do pracy jeżdzę trasą i widze te samochody, ktore do tirowek sie ustawiaja. szybki numerek, nikt w domu nie wie. samochody sa rózniaste, od fiatów, do terenowek, poprzez rózne eleganckie i jakie tam żukopodobne. staja wszystkie...tak sobie mysle, o matko, a w domu nikt nic nie wie. naprawde teraz sex jest wszedzie i ten, ktory chce, ma. moj brat zdradza zone, teraz juz sie uspokoił, bo ejst przed 40, ale i tak ma stała starsza od siebie kochane. mówi, ze zona zmieniła sie w zołze. na poczatku nie wierzylam, dopiero po jakims czasie przyznaje mu racje, troche ja poobserwowałam. nie osadzam, bo byc moze ona zdaje sobie z tego sprawe i dlatego taka jest nie wiem. nie kazdy maz zdradza. ale wiele zon zyje w nieswiadomosci..

Gość cześć trereska
o ja pie...pszę :) ile podejrzeń. ma urlop :) a co ty myślisz, że one pracują po 24 h??? 7 dni w tygodniu? no wyobrażni trochę.

Gość jobisss
piszesz ,że to czy tamto,ze nasi faceci przychodzą do dziwki.jesteś bardzo nieszczesliwą kobietą,probujesz udowodnic ze i my nie mozemy być szczesliwe.bardzo ci współczuję mimo dobrej miny jaka robisz musisz czuć się podle sama ze sobą,muszisz czuć się ze ci faceci wycierają tobą podłogę,ja mam męża ktory duzo zarabia ,ja nie pracuje ,mamy 2 dzieci.mam praktycznie wszystko .problem polega ,że moj mąz nie jest zbyt przystojny i sex z nim to hmm obowiązek i gdybym wiedziała ,ze on korzysta z agencji przymknęłabym oko,nich się wyżyje na dziwce,przecież to tylko dziwka,a ja nie muszę mu tego tego robić.wilk syty i owca cała:)myślę ,że dziwki mają cięzki kawalek chleba.społecznie nie akceptowane i takie zbrukane.do tego trzeba miec predyspozycje,jakiś brak szacunku do siebie samej,straszny dramat

Gość blondyna 0987890
prostytuta nawet jak zarobi duzo ,oczywiście 8 tysi to przesada to i tak jest za glupia zeby mądrze zainwestować.z czasem kobiety tego typu popadają w nałogi i niszczą same siebie.osobiscie wszystkie kurwy ,byle kurwy jakie znam ,śą zniszczone na twarzy i widać ile je to kosztowało.my jednak mamy rodziny ,dzieci a taka kurwa ? nogi rozkłada,rok ,dwa ,trzy a pozniej niema nic .musi wyjechać z miasta bo opina ciągnie się jak smród

Autorko, a ja mam pytanie,c zy pieniądze które zarobiłaś, inwestujesz w przyszłość? Czy robisz coś w kierunku swojej przyszłości zawodowej jak juz odejdziesz z tego fachu? Mówiłaś że dziecko sie nie dowie o Twojej obecnej profesji, ale dziecku trzeba pomagać przez wiele, wiele lat. Beziesz musiała pracować. Jako kto hcesz później pracować?

tak szczerze a mnie znowu dziwi,ze kobiety sa takie trudne...rozumiem,ze mozna nie chciec trojkata z druga baba,ale calal reszta jest lekko do zrealizowania..pamietam taki topic,ze siostra wylapala,ze jej brat zdradzal swoja zone i dla niego szczytem marzen byl fakt,ze prostytutka robila mu bagging czy jakos-czyli wsadzanie jader do buzi i lizanie...przeciez to takie nic i codziennosc!brzydza was wasi mezowie,ze tego nie robicie? @@@@@@@@@@@@@ za takie usługi kobieta oczekuje gratyfikacji finansowej. jak to się nazywa? pakiet standardowy i pakiet bogatszy. ;) :D

Gość cześć trereska
do jobiss czym się pocieszasz? tym, że twój mąż potencjalnie może ruchać prostytutkę, a ty tak wyrozumiała jesteś i przymkniesz oko, bo on się tylko wyżywa??? A wiesz dlaczego się wyżywa? Bo ty nie dajesz mu rozkoszy seksualnej i satysfakcji. Jednak idzie po to do innej. Masz rodzinę, dwójkę dzieci, nie pracujesz, jesteś szcczęśliwa, a gdyby zdradzał to ok? Faktycznie straszny dramat, że nie potrafisz zaspokoić męża. Seks z mężem to dla ciebie obowiązek?????????? I jeszcze twierdzisz, że go kochasz? jak się kogoś kocha to seks jest przyjemnością i szcześciem a nie obowiązkiem. Masz prawie wszystko. Prawie, bo najwyraźniej ci brak seks'apilu i poczucia własnej godości, skoro piszesz takie rzeczy. I zgryzało by cię gdyby twój mąż poszedł do agencji.

Ludzie, co wy opowiadacie? Prostytutka musi miec mega kondycje! To jest ogromnie ciezka, fizyczna praca. Do tego trzeba miec silna psychike. To jest naprawde ciężka praca. A niepracujące kobiety żyjące z pieniędzy męża nie powinny się na takie tematy w ogóle wypowiadac i oceniać, bo mientalnośc takich kobiet można też łatwo ocenić.

Gość do jobisss
hahahahaha ale sie usmiałam, jak czytałam te wypociny piszesz, ze dziwnka to tylko dziwka, tak? a kimze ty jestes? zona, co ma nieatrakcyjnego faceta, z ktorym sex to hmmmm obowiązek!! hahahah wlasnie ty jestes dziwką swojego faceta, dokladnie, bo o miłosci nie ma co mówic, z ta roznica, ze tamta zarabia 8 tys. a ty dostajesz moze jakies 2 na łape, z czego jeszcze musisz tego nieatrakcyjnego oprac, ugotowac mu, urodzic i wychowac jego potomstwo hahahahahahahhahahaha żałosna żalosna dziwka w czteroscianie

Gość cześć trereska
jak przeczytacie całe forum to tam jest napisane, że ona pracuje w ekskluzywnym , drogim burdelu. Więc może zarobić kilka tysięcy, jak jest ładna i zgrabna i ma klientów, to sutenerzy mogą jej dużo płacic, bo sami mają krocie.

Gość była prostytutka
Facet to prosta i nieskomplikowana maszyna - ma tylko jedną wajchę... Nic dodać, nic ująć.

Gość mortycja__
jednym słowem: faceci to szlam, niewarty ani naszych uczuć ani naszego poświęcenia, naprawdę coraz poważniej rozważam to, czy nie zostać les z wyboru, poważnie mówię, heh spójrzcie nawet na pary homoseksualne: związki gejów kojarzą sie ze zdradą, aidsem itd., natomiast związki lesbijek z uczuciowością, przyjaźnią, już nie wspominając że związki les są o wiele trwalsze niż związki gejów

Gość obiektywna___
no,ale jaki problem possac jadra? przeciez nikt jej nie kaze wkladac jezyka do pupy,chodz teraz to tez w modzie matko, jakaś ty ograniczona, nie rozumiesz, że nie wszystkim musi się to podobać? każdy ma inne preferencje, i każdego jara co innego, poza tym jeśli facetowi coś nie pasuje w sferze seksualnej, to dlaczego odrazu z nią po prostu nie zerwie? jak kobieta czegoś nie chce to tego nie zrobi, a jak jest debilem i tego nie rozumie to będzie miał nadzieje ze ją przekona, w tym czasie wezmie slub, splodzą dziecko, facet wkoncu pójdzie na dziwki, po czym zacznie ją kategorycznie zdradzać, ona sie dowie, pozniej rozwód itd. maatko, jakby nie można było odrazu na początku współżycia o wszystkim porozmawiać, o tym co się lubi, a co nie, co kogo obrzydza itd. - mądrzy ludzie tak robią, i jeśli coś nam nie pasuje to lepiej już wtedy zerwać niż wpakować się później w bagno

Gość rybka..
Niestety to prawda... sam fakt, że agencje rosną jak grzyby po deszczu.. I one nie utrzymują tylko danej panienki, a jeszcze cały sztab ludzi przecież ... :O Poza tym obserwowałam, te stojące przy lesie ... ruch taki, że szok.. (codziennie je mijam po drodze - jadąc z pracy). Faceci jadąc z pracy zatrzymują się.. O tirowcach to nie wspomnę... stanie taki na światłach awaryjnych zasłania firanki i jadą z koksem ... tak przy drodze ... :O Nikt mi nie wmówi, że one po każdym się myją itd. :O Skwar z nieba wali.. one i faceci spoceni.. a fuuuj ... ale żadnego to nie przeraża.. i tak korzystają ... :O I to niestety nasi ojcowie, mężowie i chłopacy ... :O

Gość rybka..
mi mała - każda z nas myśli, że to dotyczy każdą inną, a nie nas osobiście ... :O Sama w tym przeświadczeniu nie jesteś ... A agencje kwitną .. :O

związki gejów kojarzą sie ze zdradą, aidsem itd., natomiast związki lesbijek z uczuciowością, przyjaźnią, już nie wspominając że związki les są o wiele trwalsze niż związki gejów haha co za bzdury:) mnie tam sie kojarzą tylko ze strap-on

pozwól mi, że będę sama oceniać i wypowiadać sie nt mojego ojca i męża. i proszę, nie obrażaj ich, wzorując sie na własnych doświadczeniach. to juz nie moja wina, że kobiety wiążą się z palantami, którzy ich zdradzają.

Gość rybka..
mi mała - ale ty jesteś naiwna ... Ja z doświadczenia nie piszę.. :O I tyle wiesz o swojej rodzinie, co o gejach ... To prawda, że geje częściej zdradzają i częściej chorują na aids... to potwierdzone pani wszystkowiedząca.. :O Dlaczego? A to dlatego, że samiec jest tak skonstruowany aby zapładniać jak najwięcej samic.. czyli jest to instynktowny zdobywca z natury... gej nie jest pozbawiony tego instynktu...

Gość rybka..
Co do obrażania, to nie ja obrażam, a Ty! Ja napisałam bezosobowo, a to Ty wciskasz, że to mnie dotyczy... :O Faktycznie jesteś mała ... :O

Gość rybka..
mi mała - z drugiej strony, to bardzo ciekawe, że tak osobiście to odbierasz ... :O i tak agresja Ci się włączyła ... Czyżby podświadomość ci coś podpowiadała? :P