Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka26

jestem prostytutką i powiem wam kobiety, że...

Polecane posty

Widzę dzień w dzień przy trasie jak jadę do pracy te same kurwy i cały czas są wolne. Nikt się nie zatrzymuje ani nic. Siedzą, zachęcają i nic, klientów brak.

A zaznaczam, że sa to jak na prostutytuki bardzo atrakcyjne kobiety. Na CB to już się nawet z nich śmieją, że one tam nocują.

Gość moniqua z nowregii
to widocznie malo bywacie na trasach bo goowno wiecie

Gość welcome
prostytutki tzw. przydrożne lub tirówki mają najmniej klientów to fakt. ale w agencjachy i prywatnych domach, hotelach, motelach to już jest inna historia.

Codziennie dojeżdżam 35 km drogą krajową mijając 4 takie panie, więc wiem co piszę. Nigdy nie widziałem zatrzymującego się samochodu.

Gość ghfgg
Po pierwsze sa ludzie i parapety. Jest potrzeba to sa tez prostytutki. Przykre jest to ze autorka ma racje takich zonkosiow nie brakuje. SMieszne jest to ze kazda jest pewna ze jej facet a w zyciu, ja tez jestem pewna i boje sie ze moja ufnosc mnie zgubi, ale wtedy gdy tylko to wyjdzie nie ma powrotu

Gość do dominika
a ty dominku (z ręką w nocniku - sorry, ale to tak ładnie się rymuje :)) jak zwracasz uwagę na prostytutki przy drodze; czy stoją, czy są ładne, a wręcz zauważasz, że są ładne. Po co im sie tak przyglądasz? Z ciekawośći????

Gość do dominika
Widzieć to jedno , a obserwować i analizować to drugie. he he he

Gość do dominika
dojeżdzasz 35 km drogą krajową do pracy. Nie lubisz prostytutek. Dokonałeś analizy: "Prostytucja jest potępiana przez inne kobiety tylko dlatego, że takie k**wy stanowią dla nich konkurencje. Przez dzi**i kobiety tracą możliwość manipulowania mężczyznami i używania seksu jako karty przetargowej. Teraz facet może sobie zapłacić za seks i nie musi się użerać z głupią kobietą, która nie jest zdolna do żadnych uczuć." Po ty co piszesz widzę, że się znamy. Nie ma dwóch dominików dojerzdzających drogą krajową 35 km do pracy i rozważających nad psychologicznymi aspektami prostytucji.

Gość do dominika
*dojeżdżających

Gość a dziwisz się że tirówki
mają mało klientów? Przeciez to najgorszy sort. Teraz dziwki przenoszą się do netu na strony typu www.roksa.pl po co zabierać dziwkę do samochodu jak można się umówić u niej w mieszkaniu?

Gość jeju.....
dziwi mnie to że się dziwicie i oburzacie życia nie znacie

Gość zal_mi_was
facecie chodzą na dziwki, kobiety dają dupy na imprezach (jak chocby moniqua) i świat sie tak kreci juz kilka tys lat. życie... o co sie tu burzyć. laski nic lepsze od facetów. ot dla przykladu 2 dni temu laska, która wychodzi za mąz za 2 miesiace, dala mi wprost do zrozumienia ze sie ze mna przespi, bez zobowiazan, jesli tylko ja o to poprosze. niczym sie w tym ttamacie panie od panow nie roznia. no moze tylko przeplyw kasy jest jednokierunkowy...

Gość no wiesz to seksualne frustrac
je prawiczków pokroju dominika. Sami nie mogą to obrzucają fekaliami tych co to robią

Kobiety które są oburzone moimi wypowiedziami po prostu same znają swoją wartość i wiedzą, że nic innego oprócz własnej dupy nie mają do zaoferowania mężczyźnie. No cóż, nasze wymagania w stosunku do kobiet wzrosły i sam seks nie wystarczy żebyśmy chcieli z wami tworzyć związek. Niestety wy wciąż jesteście tak żenujące, puste i głupie jak zawsze byłyście.

Gość taka sobie jedna ania
dominik1000 nie mylales zeby zostac pustelnikiem? Wtedy by ci nie zagrazal kontakt z zadna kobieta :P

Gość dominiku1000
dominiku 1000 a co ty sobą zreprezętujesz? taki z Ciebie kozak na kafeterii, a na co dzień...

Gość do dominika
dominik! Idż już spać kpiący chłopyszku. Masakra. I należy zwrócić uwagę, że to prostytucja powstała dla mężczyzn, a nie mężczyźni dla prostytucji. Niektórzy tak pogardzają tymi szmatami-prostytutkami, dziwkami itd. ale biegniecie je bzyknąć i to jakoś bez pogardy.

Gość babelwieża
Dominiku! ------wierność facetów oceniasz według swojej miary, czy mierzysz ją jakimś innym wskaźnikiem? Statystyki mówią coś innego.

To jedyny zawód w którym kobiety czują się jak ryba w wodzie. Praca w której trzeba się wysilić fizycznie lub umysłowo po prostu was brzydzi. Nic innego nie potraficie robić, to wpadłyście na pomysł że można przecież sprzedawać własną dupę. Nikt was do tego nie zmusza, gdybyście się nie kurwiły to prostytucji by nie było.

Statystyki mówią to, że rozwody w większości przypadków są z winy kobiet. I następny wniosek ze statystyk, że to kobiety częściej zdradzają.

Gość do dominika
Widzisz jaki jesteś inteligentny? Co ty robisz na kafeterii wsród tych postaków? Nie za niskie progi? No znawca prostytucji się znalazł... Jak ryba w wodzie...

Gość do dominika
Podaj źródło tych statystyk o których piszesz. Dokładne źródło. które można sprawdzić i rok. A może przeczytałeś to w magazynie dla prawdziwych mężczyzn LOGO :)

Obejrzalam troche te stronke roksa.pl. Jestem zdegustowana. Nie tym, ze babeczki sobie dorabiaja, bo skoro lubia to i jeszcze im za to placa, to dlaczego nie. Ale, kurcze, starsze babki tez sie tym trudnia, te grube tez - ja rozumiem, sa amatorzy dojrzalych kobiet. Ale jak pomysle, ze ta kobieta jest w wieku mojej mamy i gdzies ta kobieta ze zdjecia ma dzieci, ktore mysla, ze mama, dajac im pod choinke 500zl, dorobila sie tego pracujac w fabryce... Te kobiety to jednak matki i jakos chyba nie wypada. A zreszta, co ja tam wiem... W kazdym badz razie nie ma sie co oburzac; sa kobiety, ktore to kreci, lubia seks, wiec dlaczego nie maja na tym skorzystac finansowo. A i sa mezczyzni, ktorzy uwazaja, ze wszystko mozna kupic i owszem, mysla, ze ta prostytutka jeczy z rozkoszy, a niekoniecznie jej sie to podoba. Ale coz, klienta trzeba zadowolic, wtedy da wiekszy napiwek. Ech, kazda praca jest ciezka, kurcze, kelnerka tez sie musi wdzieczyc, fryzjerka pogadac, pani w banku szeroko sie usmiechac, bo jesli jestes dobry, to u ciebie zostawia swoja kase i wroca.

Gość JAKAS PPOMARANACZA
jestem zwykym facetem i sorki za me zdanie ale mysle, ze nie tak kochane dojdzioecie do tego do acse dazycie ps jestem najebany

Dominik widac w Twoich wypowiedziach straszna frustracje, zupelnie jakgdybys czul sie zdradzony, wykorzystany przez kobiety, i do tego mial jakies problemy z wyladowaniem seksualnym? Pewnie biedny sam muziales na dupki latac placic, podczas kiedy koledzy dostawali za darmo? :D :D :D Ja autorki nie zamierzam wcale obrazac. Mowi sie ze jak suka nie da, to pies nie wezmie, owszem to prawda. Ale w tym wypadku jest to normalnie odplatna usluga. Nie widze wiec powodu, dla ktorego mialbym tutaj autorke atakowac, jej sprawa bo to jej zycie. Ma z tego przynajmniej dobra kase, o ktorej wiekszosc morze tylko pomarzyc, i mam nadzieje ze ta kasa jej wynagrodzi zniszczenia w psychice, ze bedzie umiala sie odbudowac pozniej, bo moze to byc trudne. Autorko musisz wiedziec, ze burdel to jest miejsce, do ktorego ida wlasnie Ci faceci, ktorzy zdradzaja, z roznych branz itd. I tego typu facetow pewnie jest 50% calej populacji, albo wiecej. Z czego sie to bierze? A no z tego ze ludzie porobili sie zbyt tolerancyjni w stosunku do siebie. Bo przeciez trzeba przebaczac, za wszelka cene utrzymac malzenstwo i inne bajki. Za malo wymagamy od siebie i swoich bliskich, wiec domy publiczne maja mase klientow. Do tego nasza polska chora mentalnosc, gdzie ludzie wstydza sie swoich potrzeb, a przy dziwce, czuja ze moga robic co chca, bo zaplacili, co daje im z jednej strony mozliwosc wyladowania, z drugiej margines oddzielajacy sfere zycia rodzinnego. Oni tego ine traktuja jako zdrady, tylko jako zabawe, w ktorej sobie moga ulzyc :) Powodow jest tak wiele ze nie ma sensu ich tu wymieniac. Mysle jednak ze domy publiczne sa potrzebne, po to zeby faceci mogli sie bezstresowo wyladowywac, i po to zeby zjechane puszczalskie kobiety, mialy miejsce, gdzie moga sobie na tym zarobic.

Gość to co napiszę jest ....
dla Was,nienormalne,,lecz ja nie mam zamiaru już spółkować z prostytutkami,szukam wyłącznie tej jedynej,nie szukam już przygód lecz PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI, TO JEST DLA MNIE WYZWANIE! nie mam zamiaru jeść ciągle z talerza po kimś. mój umysł na to nie pozwala. Pozdrawiam Wszystkich.!