Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
koniiczyna

gradówka!!

Polecane posty

Witam. Od jakiegoś czasu zmagam się z gradówką na dolnej powiece oka (możliwe, ze trwa to już od ok. pól roku) Za pierwszym razem kiedy udalam się do okulisty, wlasciwie okulistki, powiedziala mi ona, ze gradówka nie jest tak duża i w ogóle.. więc przepisze mi maść i krople (nie pamiętam nazwy, ale okuliści w tej sytuacji przypisują wlasnie to). Nic nie pomoglo. Poszłam do niej drugi raz.. a wtedy ona znów powiedziala, ze zabieg nie jest konieczny i znów przepisala mi maść (z jakimis sterydami) i kolejne krople, ale tym razem coś innego. Kazala mi to masować, smarować i tak w kólko. Dodatkowo jeszcze ją rozgrzewałam. No i dobrze.. po kilku dniach masując to.. poczulam cos dziwnego, a okazalo się, że ta cala gradówka jakby lekko mi się rozeszla (okulistka powiedziala, ze tak może być) no nic.. smarowalam dalej i tak jest do tej pory. niestety nie widzę poprawy a wręcz przeciwnie, powiem, że wygląda to gorzej, ponieważ mam to teraz na prawie calej dolnej powiece a nie tak jak wcześniej w jednym miejscu. co mam teraz robić? wiem wszystko o tym zabiegu.. ale nawet jeżeli mialabym go teraz mieć, to jak to będzie możliwe skoro nie mam tego w jednym miejscu? wyglądam strasznie.. mam wiecznie napuchnięte oko ;( POMOCY!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować