Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bida az piszczy

niemam grosza, zrobiłam olpłaty i z mojej pensji nic..

Polecane posty

Gość bida az piszczy

dobrze ,ze mam kilka ziemniakow i jajka.Słuchajcie, od lat ciezko pracuje a niestec mne na podstawy, 1600zl zarabiam po oplaceniu czynszy 1000 plus licznika zaostaje mi 100zl, zapozyczam sie co miesiac, schudałam z głodu juz.... zastanawiam sie co dalej robic, mieszkanie wynajmoje , takie sa cenny niestety... moze skonczyc ze soba..

Gość zycie zycie
jest nowela...

Gość to moze porozgladaj sie
za tanszym mieszkaniem albo poszukaj pokoju.

Gość zniecierpliwiony prawiczek
faceta se znajdź albo współlokatorkę

Gość bida az piszczy
pokoj to 800zl plus opłaty tyle samo...co ja mam za mieszkanie, mam 37liechce mieszkac ze studentami

Gość bida az piszczy
faceta niemam, to malutka kawalera w warszawie, tylk tu jest praca, ale jak oplace mieszkanie nic nie zostaje, kurwa pracuje na kogos..

Gość sorry,sorry
Mam najlepsza rade dla ciebie-IDZ I ZAGLOSUJ JESZCZE RAZ NA POL-SZEWIKOW i Komoruskiego!!! To ci pomoze ! ONI tak bardzo dbaja o Ciebie...o Polske....

Gość Pseudonim dla mnie.
Musisz poszukac tanszego mieszkania, bo padniesz:(

Gość no bo no bo
no bo POlszewicy budowali zawsze druga Irlandie czyli dobroniebyt.Teraz gdy wybraliscie jeszcze do tego Komoruskiego-to ta budowa ruszy z kopyta ze az nie nadazysz....klnac......

Gość ale ja ich nie mam a ty masz
albo lepszej pracy :( bez kitu, szkoda mi cie :(

Gość a gdzie pracujesz? w jakiej
branzy?

Gość facecik by Ci dołożył połowę i
byś odżyła.

to nawet nie musi byc facet,ale pomysl,sa babki po rozwodach,po zakretahc zyciowych..na pewno nie tylko studenci szukaja taniej..ja bym dala ogloszenie

Gość bida az piszczy
tu mam 2minutki do roboty w sklepie racuje, chodz jestem p studiach, tak by blet doszedl jeszce t juz wogole alleluja..

Gość bida az piszczy
niemam skad faceta wziac,na sile mam szukac, niemam dokad wrocic , niemam mieszkania,myslałam za granice wyjechac ale gdzie, jak za co?? moze jakis przytułek mnie przyzjmie albo schronisko

Gość szpieg incognito
Jak jesteś atrakcyjną kobietą do lat 29 to ja się piszę :classic_cool:

Gość rtuthj
skoro masz od kogo pożyczać pieniądze to te osoby muszą być wobec Ciebie życzliwe. Może pomogą Ci przez jakiś czas, np podnajmą tanio jakiś pokój, albo poszukają takiego wśród znajomych. A Ty w tym czasie postarasz się o lepszą pracę, może zrobisz za jakiś kurs ?? poszukaj jakichś dofinansowywanych z unii. aha, a to że skończyłaś studia to jeszcze nic nie znaczy, zależy jaki kierunek, na jakiej uczelni-tj państwowa czy prywatna. itd itd

jak dziewczyna mieszka w warszawie, to na boga.. nie doradzajcie jej szukac tanszego mieszkania. to cud, ze znalazła za 800zł kawalerke. tyle to za pokój srednio chcą 2 osobowy!

w UP są takie kursy i szkolenia za darmo, jesli pracujesz na czarno to mozesz tam się zglosic. może postaraj się poszukać jakiejs staruszki, której trzeba pomóc i ona wzamian oferuje pokój? jak tzoś możesz do mnie na obiad wpaść :classic_cool: dobrze gotuję!

Gość dokładnie nie tylko
studenci wynajmują mieszkania:P ...można sobie poszukać starszego pracującego współlokatora!

Gość rtuthj
z dodatkowym lokatorem to bardzo dobry pomysł, przecież nie musi to być od razu student, dorośli ludzie po studiach też szukają mieszkania nie raz :D

max, ale co kogo, kto wynajmuje komuś pokoj obchodzi kwestia zameldowania? :o chyba, ze mowisz o pokojach w akademikach..

nie chcieli ci wynajmować pokoju/mieszkania bez meldunku? dziwne jaka to dla nich różnica? :D przeciez oni ustalają cene hehe.

Gość amant tak dobrze doradzasz
a czemu sam nie żyjesz jak król?

Gość autorko
Daj ogloszenie na roznych portalach ze wynajmiesz pokoj studentowi lub komukolwiek, niech zamieszka z Toba- jesli mieszkasz w dwoch pokojach. Bedziecie placic na pol. Albo faktycznie przy jakiejs babci gdzie bedziesz placic malo a w zamian robic babci zakupy, sprzatac itd

a jakie masz wymagania? sory, nie zwracalam na ciebie wczesniej uwagi, wiec skad mam wiedziec..