Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie moge

nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość juz nie moge

przez fryzjera mam spalone polamane na calej dlugosci siano nie wiem co moge zrobic. wlosy sa bardzo oslabione, i ten kolor pasemek zolty tragedia nie moge na siebie pztrzec. ciagle tylko o tym mysle. nie wychodze z domu zaniedbuje rodzine. ukrywam przed nimi swoj stamn juz nie wytrzymam. jestem zalamana. popadlam w depresje.

Gość juz nie moge
z kazdym dniem jest coraz gorzej. wlosy mi sie lamia przy kazdym czesaniu, myyciu. nie moge ich nawet obciac bo i tak teraz nie moge ich ulozyc, chodze w kucykku, cieniutkim zreszta, za pare dni to i jego nawet nie zwiaze. jak o tym mysle to mi slabo. nie chce mi sie zyc.

Gość basik_basik
Musisz odżywiać, nawilżać i niestety uzbroić się w cierpliwość aby bogły odrosnąć. Innego wyjścia niestety nie masz :( Też kiedyś miałam tak że fryzjerka mi spaliła włosy. Kup sobie odżywki z alfaparfuhttp://allegro.pl/item1188917816_12x_krysztalki_alfaparf_semi_di_lino_essential_oil.html są też różne maski z tej firmy, są drogie ale naprawdę dobre szukaj bazarek.pl

Gość nie.................
nie zalamuj sie.dla kobiety wlosy to wazna sprawa i rozumiem cie bardzo bo swego czasu wypadly mi wszystkie:( reszte zgolilam maszynka:( u mnie winna byla narkoza.ot taki efekt uboczny😭 biotyna,wit pp zostaly mi przepisane przez dermatologa. sprobuj:) mi odrosly ZA GĘSTE:P ot taka rekompensata za lysy leb:O