Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SarusiaMK95

Co mozna dolaczyc do gumy?

Polecane posty

Gość SarusiaMK95

Witajcie mam 15 lat i chce uprawiac seks z chlopakiem. Co moge dodac do prezerwatyw bo sie boimy.?

Gość oleksyyy999c
przerywany :D

Gość 15 lat i seks?
mateczko co sie tutaj dzieje! dziewczyny to idz na spacer z kolezanka a nie za seks sie bierzesz!

Gość SarusiaMK95
jestem z nim dlugo i tego chcemy poradzicie cos?

Gość duzo jest mozliwosci
-przerywany (chociaz w tak mlodym wieku nie wiem czy facet bedzie umial sie pochamowac wtedy kiedy nalezy) -obliczanie dni plodnych, obserwacja sluzu, temparetury (jesli masz regularne cykle! bo jak nie to sie za to nie bierz) -globulki, zele plemnikobojcze (ale nie wiem czy bede ci odpowiadac, mi nie przeszkadzaja ale kojelaznki sie na to skarzyly

Gość za malo masz na to lat dziecia
ku. podpisuje sie pod slowami "duzo jest mozliwosci"

Gość SarusiaMK95
Nie jestem za mloda on ma 17 lat

heheh dobre " nie jestem za młoda on ma 17 lat" on ma 17 ale ty 15 i ty jesteś za młoda dziecinko

Słuchaj idz do ginekologa po tabletki, bo na forum nikt Ci nie pomoże, bo niby jak... najlepsza rada jest abyście się nie bzykali, bo jak widać nie macie za dużo wiedzy o antykoncepcji, a dzidzi raczej nie chcecie mieć.

Gość SarusiaMK95
nie rob ze mnie idiotki przeciez wiem ze lekarz nie zapisze mi tabletek ja mam 15 lat pozatym niechce ich brac bo jeszcze w zyciu sie nabiore

Gość FashonSDI
Po pierwsze zastanow sie nmad tym czy chcesz uprawiac seks z facetem jak masz tyle lat. Po drugie razem wybierzcie metode anty bo to nie jest tylko taka zabawa z tego wychodza ludzie. Przerywany fak faktem odpada moj facet do 25 rz nie mogl kontrolowac swojego wytrysku albo i kontrolowal ale bylo za pozno. Globulki i inne trzeba lubic albo sie do nich przymuszac ale sa polecane przez ginekologow jako dolaczenie do prezerwatywy . O dniach plodnych i reszcie sie nie wypowiadam :) :) :)

Gość Microfibbra
Boziam ty proponujesz tabletki anty 15 latce? Chyba Cie pogieło i no niezle. Ucze sie na pania ginekolog i wiem jakie to jest szkodliwe jakie ma skutki uboczne i sama tago nie biore i nie wezme a wy dziewczyny sie z tym opanujcie bo najlepiej jest wziasc tabletke i o nic sie nie martwic a to ze potem raka macie dzieci chore to na palenie i picie sie zwala. Do 15 latki. Chyba t6roszke przesadzasz z tym swoim wiekiem, watpie aby dziewczyna w twoim wieku miala ochote na seks raczej pod namowa faceta masz na to ochote. Co do prezerwatyw to fakt faktem mozna do nich cos dolaczyc zeby bylo bezpieczniej zwlaszcza w twoim wieku jak nie planujesz malenstwa.

Gość SarusiaMK95
Mam regularne cykle a chlopak mowi ze umie sie kontrolowac microfibbra doradz cos prosze

Gość SarusiaMK95
i opowiedz o tych globulkach jak sie je stosuje

Gość SarusiaMK95
Jesli masz regularne cykle to poszukaj w necie kalendarzyku internetowego, wpisujesz tam jak dl masz cykl od kiedy sie zaczal i wyskakuje ci tabela kiedy mozesz a kiedy nie. aby byc jeszcze bardziej pewna dolicz sobie do tego ilosc czasu w jakiej moga przezyc plemniki czyli 3-5 dni w sprzyjajacych warunkach. Globulki wpłada sie do pochwy jakies 10 minut przed stosunkiem ten czas mozna poswiecic na pieszczoty. Po stosunku wszystko z ciebie bedzie musialo wyleciec wiec lepiej wloz wkladke aby nie zmoczyc majtek ;)

Gość SarusiaMK95
mozesz to potwierdzic?

Gość SarusiaMK95
miktofibbra odpisz czy to prawda znalazlam to na innym forum tak mozna? jest to skuteczne? nie zajde?

Gość Microfibbra
Skuteczkość nie jest duża ok 70-80% jednak watro zastosować niż nierelaksować się podczas seksu. Tekst potwierdzam.

Gość 15latka i sex?
15 latka i sex? dolacz sobie wszystko co mozna. szkoda potem bedzie rodzicow ktozy wnukiem beda sie opiekowac

Gość Hmmmmmmmmmmm....
Ja stosuje do prazerwatyw globulki i nie jest zle. tzn patentex oval bo innych nie moglam nigdzie dostac. Czuje sie przez to bezpieczniejsza i czerpie przyjemnosc z seksu a nie jak kiedys ;/

Gość tajasne
jak to od razu widac że Miccrofibra jednak sie NIE uczy na panią ginekolog :D

Gość aquarius
Ci wszyscy co piszą, jak można uprawiać sex w wieku 15 lat, to weźcie się rozglądnijcie wokół siebie. To już nie lata 90 te. Polecam gumki plus przerywany. Niech kupi jeszcze prezerwatyty ze środkiem plemnikobójczym, tak dla pewności.

Gość kolyndara
ja dołączam przerywany a i tak wariuje;p............;/

Od dwóch lat z moim chłopakiem stosowaliśmy prezerwatywy i nic się nie wydarzyło. Nie wiem w sumie czemu cała taka panika związana z prezerwatywami. Przecież one mają 99% skuteczności do tego chronią przed chorobami przenoszonymi drogą płciową. Czego więcej trzeba? Ewentualnie żel plemnikobójczy który był już wspomniany, aczkolwiek nie każdy lubi stosować, ja osobiście nie potrzebowałam bo prezerwatywy były wystarczająco skuteczne. Po co globulki w wieku 15 lat? Może od razu spirale? xD

Gość kolyndara
globulki to nic złego ;/ tylko są nieprzyjemn

Gość kolyndara
globulki to nic złego ;/ tylko są nieprzyjemne;/ stosowałam, ale nie lubiłam tego jak po wszystkim to ze mnie jeszcze wypływało jakiś czas;/ ale wrócę do nich bo sie schizuje jakoś ;/ symi - kochasz się w płodne czy raczej unikasz tych dni?

Kocham się kiedy chcę, gdzie chcę i kiedy mam ochotę. Dwa lata używania prezerwatyw jest męczące nie dlatego, że się obawiam, bo akurat nie miałam nigdy obaw co do prezerwatyw. Jak ma pęknąć pęknie przy zakładaniu, nigdy podkreślam NIGDY nie pękła nam gumka w trakcie stosunku a naprawdę, potrafiliśmy to robić często, gęsto i w ogóle. Nie patrzyłam ani czy to dni płodne, czy nie płodne. Była ochota - był seks (jeżeli była możliwość oczywiście :D). teraz przechodzę na tabletki anty ponieważ zakładanie gumki w trakcie podniecającej i mega ekscytującej gry wstępnej psuje cały nastrój i jest mniej przyjemne niż sex bez gumki. Więc postanowilismy spróbować na tabletkach. Szczególnie że mam wciąż tego samego partnera, więc choroby przenoszone drogą płciową też nie wchodzą w grę.

Gość kolyndara
ja na tabsy przejść nie bardzo teraz mogę i mi się średni opłaca;/ ale okropnie się schizuje, jeśli chodzi o prezerwatywy;/ moi znajomi używają tylko gumek i jakoś nikt nigdy n ie miał żadnych wypadków. eh...

Gość i bardzo dobrze robisz
wypij szklanke cieplego mleka tuz po.