Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SarusiaMK95

Co mozna dolaczyc do gumy?

Polecane posty

A mogę się dowiedzieć czemu taki stres w związku z uzywaniem prezerwatyw?

Gość kolyndara
hm... wiesz co to chyba, siedzi w mojej głowie ..ten strach, że mimo wszystko,że prezerwatywa nie pękła i nie zsunęła się to jakimś sposobem coś poszło nie tak:/ jesteśmy bardzo ostrożni według mojego faceta , ale ja ciągle mam jakieś ale;/ naczytałam się tez ,że ktoś tam używał gumek prawidłowo i wpadka , zdziwienie;/ czytałam tez o mikroporach w prezerwatywach;/ no i boję,się,że mogę mieć pecha;/ a nie jestem jeszcze gotowa na dziecko;/ dlatego dodatkowo stosujemy przerwany no i mam zamiar wrócić teraz do globulek.

Gość gimimore
ROZUM DZIEWCZYNKO!! ROZUM!! POCZEKAJ JESZCZE KILKA LAT NIE MA CO SIE SPIESZYC...A DO GUMKI PROPONUJE GLOBULKI...

Gość gimimore
Microfibbra WIDAC NA JAKĄ PANI GINEKOLOG SIE UCZYSZ;// cO TO ZA PODSZYW PO PIERWSZE DUŻO CZYTAŁAM NA TEMAT WPŁYWU TABLETEK ANTY NA RAKA PIERSI I AKURAT DO TEJ PORY NIE USTALONO CZY JEST TAKAS ZALEZNOSC...a Z TYMI TABLETKAMI TO RACJA 15 LATCE NIE WYPADA ICH BRAC NIECH SIE DZIEWUSZKA NACIESZY ZDROWIEM...

Gość ;) niania
właśnie dlatego nie chce córki ;p po takich forach można sie oczytać... 15 latki i już sie kurwią....no ja bym nie chciała w wieku 30 paru lat zostac babcią....... o lolllllll

Gość ixxxi004
15 lat? Dziecko ty za książki się lepiej weź! a nie za seks!! Rozpuszczone jak dziadoski bicz gówniarstwo!

Gość kolyndara
kto ma kurwa 15 lat ? bo nie ja ja mam 23 po prostu się boję wpadki, jest wiele dziewczyn które się tego panicznie boją.

Gość SamantaINTELIGOoo
tak taka 90 to nie sa ale 15 sie rucha to dziwne! jak sie tak bardzo bojisz to kupcie se globulki nie sa takie drogie ja kupywałam za 12 zl 6 sztuk i za 25 - 12 zaleznie od apteki

Gość kołysanka :)
ja tez bralam globulki dodatkowo do prezerwatyw ;p dodatkowo dlatego ze bylam sucha ;( ale po paru latkach obawa mi przeszla i zachcialam dzidziusia :)

Gość kolyndara
oj wiem po ile są globulki przemadrzalskie baby;/ jak nie miałaś nigdy schiz to się ciesz. a tak w ogóle ktoś już się wypowiedział...to nie lata 90 ze tylko kobieta powyżej nie wiem 25 roku ma prawo uprawić seks;/ w średniowieczu dziewczyny po 14 lat rodziły dzieci;p

Gość SamantaINTELIGOoo
odpisywalam autorce nie tobie ;/

Gość Taa niech ci facet wsadzi w gl
obulke. ;/

Gość Taa niech ci facet wsadzi w pi
zde globulke (mialo byc)

Gość A CO TY MASZ DO GLOBULEK?

Niech nie kończy w Tobie, dochodząc niech wyjmie, skoro chcesz maksimum bezpieczeństwa. Chociaż globulki to też dobry pomysł. Prezerwatywa, globulki, nie kończy w Tobie. Proste.

Gość kolyndara
jakaś ofiara losu to pisała.

Gość higga
sami hipokryci. Przecież 15 - 17 lat to jest właśnie wiek, w którym zaczyna się seks. Ja miałam 16 (teraz 27) i jakoś mi to nie zaszkodziło. Przed pierwszym razem zaczęłam brać pigułki. Lekarze nie mieli co do tego żadnych obiekcji (państwowi - byłam u 2óch). Pigułki wystarczą (pod warunkiem że będziesz je brać codziennie i punktualnie. No i że masz zaufanego partnera, który Cię niczym nie zarazi. W razie stresu - dodaj prezerwatywę. Ja w tym wieku bez pigułek bym nie zaryzykowała.

Gość SamantaINTELIGOoo
Dziewczyna pisała ze niechce brac tabletek :) dlatego doradzamy jej cos innego

Gość kolyndara
uważasz że prezerwatywa plus przerywany nie jest dobre? jeśli ktoś nie może albo nie chce brać tabsów?

Gość ja stosuje gumki globulki i w
dni plodne facet konczy poza mna, w nieplodne pozwalam mu sie mna nacieszyc jak narazie nie narzeka

Gość kolyndara
muszę powrócić do globulek ;p

Gość TeKet
globulki sa ochydne bo wyciekaja... co do atbletek to jestes za mloda mozesz sobie rozpieprzyc hormonami cykl i ogolnie sie rozstroic hormonalnie:) A pani ginekolog niech tak nie straszy...Tabletek nie bierze sie latami a przed ciaza odstawia na 6 miesiecy przed zajsciem...Widze ze skoro radzisz 15 latce kalendarzyk , ktora na bank nie ma ustabilizowanej miesiqczki to powodzenia za rok napisze ze ma 16 lat i dziecko i co mam teraz zrobic:Dnajlepiej to jak 15 latki wziely by sie do nauki zeby pozniej mialy kase na wychowanie dziecka bo na bank wpadnie z taka wiedza:D

kolyndara > uważam, że odrobinę, a właściwie MOCNO przesadzasz. ja mam 22 lata. wpsółżyję właściwie od 19roku życia i od tego czasu TYLKO prezerwatywy. Bez żadnych globulek, żadnych żelów plemnikobójczych czy czegoś takiego. nie sądzisz, że przesadzasz? Ja też nie jestem gotowa na dziecko itd. itp. ale paranoja też nie jest wskazana w takiej sytuacji ;P przez taki stres zmniejszasz swoją i partnera przyjmność z seksu. jak on nawet w gumce nie będzie mógł skończyć w Tobie to co to za przyjemność dla niego? Naprawdę uważam, że jeżeli boisz się samych prezerwatyw to wystarczy połączyć to z żelem plemnikobójczym i problem z głowy. Tylko musisz znaleźć taki który Tobie będzie słyszałam wiele różnych opinii o różnych żelach - niekoniecznie pozytywnych.

Gość kolyndara
symi ja siedzę i wariuję, okresu nie ma a ja do tego mam mdłości...już nie wiem gdzie mam się wsadzić;/

Zrobiłaś TEST. Nawet 2 z tego co pamiętam. Jeżeli Cie to nie uspokaja idź do ginekologa. Wtedy będziesz miała 1000% pewności.

Gość kolyndara
myślisz ze test w dniu spodziewanej miesiączki pokazałaby już drugą kreskę jeśli by była ciąża?

Z tego co pamiętam, to robienie testu w dniu spodziewanej miesiączki to dobry dzień na prawdziwość testu. Aczkolwiek ja się nie znam tak strasznie. po za tym, to dopiero drugi dzień Ci się spóźnia. nie ma co panikować, na to naprawdę wplw ma wiele czynników, alkohol, papierosy, upały, stres, podróż. Wiem że panikujesz, to samo miałam jak mi się okres spóźniał (10 dni traumy) i się boisz. Masz stałego partnera żeby dzielić z nim swój strach rozumiem?

Gość kolyndara
mam, on już ma tego dosyc i tak jest cierpliwy. on nie ma obaw to ja schizuje w tym związku. zawsze mialam przeważnie na czas okres a teraz sie spóźnia do tego mnie mdli i się boję, bo kochalismy się w płodne.

nie dziwie mu się że ma dość, skoro tak panikujesz (szczególnie jeżeli robisz to po każdym stosunku - na jego miejscu nie chciałabym się w ogóle kochać xP - bez urazy) Sama sobie takim czymś strzępisz nerwy. Ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze 5,6 dni. JEŻELI by nie przyszedł - wtedy poszłabym do ginekologa dopiero.