Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SarusiaMK95

Co mozna dolaczyc do gumy?

Polecane posty

Gość kolyndara
no czekam narazie. zawsze miałam mniej więcej regularnie tam 1 dzień poślizgu. ale teraz jakoś wyjątkowo schizuje jak nigdy;/ mdłosci wystepuja w 6 tyg czy wcześniej mogą?

Moja mama miała w 4 miesiącu dopiero mdłości. Więc to pewnie zależy od organizmu.

Gość kolyndara
moja w ogóle nie miała . schudłam już 3 kg. nie lubię tego. i tak chuda jestem;/ jutro rano znowu będę schizowac jak nie zobaczę czerwieni na majtkach;p

Gość kolyndara
nie w taki sposób kochana;p

Gość kolyndara
jest okres ;d happy:) zrobiłam brzuszki i sexik wczoraj i jest.

Gość SamantaINTELIGOoo
<jupi> to teraz moja droga doloz cos jeszcez do tych gumek i zebys sie wiecej nie martwila ;p

Gość a ja mialam tak
bylam u pani ginekolog po tabletki, dostalam recepte zaczelam brac, przez 3 miesiace przytylam 10kg, piersi mi tak spuchly ze w stanik B jak mialam zmienil sie na D ale nie bylo to mile uczucie rwanie w piersi, 0 ochoty na seks, i mi je odstawila :( Kazała mi zabezpieczac sie inaczej. Teraz stosujemy prezerwatywe i globulki, fakt super nie sa ale polubilam je i kocham sie juz bez obaw a mam juz 26 lat i od 4 na tej metodzie nie wpadlam ani nawet gumka nam nie pekła.

Gość kolyndara
zaopatrzę się w globulki na pewno. bo tak to być nie może, w chorobę można się wpędzić;/

Gość SarusiaMK95
a jak bede stosowala gumki i globulki to napewno nie zajde?

Gość Microfibbra
Moi drodzy nie jestem tu zeby wam udowadniac kim jestem bo wazne ze ja to wiem i na kogo sie ucze. Doczytujcie posty do konca bo to autorka napisala ze ma regularne cykle a jej chlopak moze powstrzymac sie chwilke przed wytryskiem... Ja jej nie doradzam ze ma stosowac takie metody bo napisalam ze prezerwatywa plus globulka na jej wiek to dobre polaczenie i nie ma sie bawic w obliczanie dni plodnych bo jest na to stanowczo za mloda. Co to oburzonych pań stosujacych antykoncepcje hormonalna to moze mi powiesz kochana po co co roku lekarz robi ci wszystkie podstawowe badania gdy bierzesz tanbsy? Po co robi odczyty mazi? Po co skoro wg ciebie sa takie bezpieczne? Po co sa caly czas prowadzone nowe badania na temat wlasnie raka macicy u osob stosujacych tabletki antykoncepcyjne? Dziewczyny to jest najgorsze swinstwo dla was, tak owszem powinno sie odczekac pol roku zanim sie zajdzie w ciaze i wtedy jest wszystko ok ale ile jest kobiet ktore kochaja sie odrazu po odlozeniu tabletek i zachodza w ciaze? Wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia bo w niektorych wypadkach do jajeczkowania dochodzi nawet 3 razy na miesiac! Możecie mi wiezyc lub nie, mnie to nie obchodzi, wy bedziecie miec raka wiecej kasy ja dostane w przyszlosci za wasze leczenie. Pozdrawiam.

Gość polisiaaaa
ja uzywam samych globulek i jak narazie nie zaszlam gomki namk pekaly bo facet ma za duzego i nie jest za ciekawie ;/

Gość do polisiaaaa
i nie czujesz sie z nimi jakos dziwnie?

Gość polisiaaaa
nie jest zle idzie sie przyzwyczaic ;p

Gość ja dodaje przerywany

Gość ja globulki tez mailam a
tearz juz sam przerywany ;p i jest ok

Gość co co ci guma?
Wez stosuj przerywany

Gość DO: co co ci guma?
ona ma 15 lat. przerywany moze stosowac jak bedzie miala 25 i mogla sobie pozwolic na dziecko! chora jestes babo!

Gość co co ci guma?
matko! przeczytalam 25 sorrka! dziecko do kosciola juz!

Gość Dodaj nowy temat!
hmmm dobre polaczenie na poczatek to prezerwatywa z przerywanym albo z globulka. tylko nie wiem czy to bedziecie lubic ;p dla mnie ok ale wiem ze niektorzy sie skarzyli. taka metoda jest dobra wg ginekologow :) Powodzenia napisz na co sie zdecydowalas

Gość SarusiaMK95
Kochalam sie wczoraj prezerwatywa z globulka i chlopak przerwal przed wiec w ciazy nie bede :) Dziekuje za pomoc dziewczyny

Gość mallutkaaaa
a jak jest z patentexem w dni plodne? slabiej dziala?;/