Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanneta

Wyjść za Japońca

Polecane posty

Gość Sanneta

znacie moze jakąś Polkę która wyszła za Japończyka? Bo przyznam się, że Japończycy bardzo mnie pociągają, nawet bardziej niż Europejczycy i ogólnie fascynuję się tą kulturą.. nie to, że od razu mialabym się w mariaż rzucać ot tak zaraz, ale mnie zawsze zastanawiało jak to jest miec chłopaka/meza/narzeczonego Japonca

Gość pozytywkaa
musisz się sama przekonać :D

Gość civićka
nieoprawda jak widziałam kiedyś wysokiego, ale chyba był pół Japońcem ;)

Gość Sanneta
nie chodzi mi o wzrost, kurdę >.< wy tylko o jednym.

Gość thaisse80
Ja mieszkam we Wloszech i w wiekszych miastach widac non stop wycieczki Japonczykow. Niezbyt mi sie podobaja ale juz ladniejsi niz Chinczycy. Ja mam meza Wlocha:))

Gość Japońce są spoko
Tylko musisz pamiętać, że mają zamiłowanie do fetyszy i Bukkake - więc nie zdziw się jeśli seks z nim będzie polegał na byciu związaną i oblewaną męskim nasieniem :classic_cool:

Gość spie sobie po nagu
powem tak. Ja tez mam słabosc do japoniii japoncow i swego czasu - zanim poznalam mojego chlopaka - o niczym innym nie marzylam jak wyjsc za takiego skosnookiego :) naczytałam sie mnostwo blogow i opowiadan kobiet z roznych krajow ktore wyszly za japonczykow i zdania byly rozne. Ogolnie japonski facet jest poprostu maszyna do pracy, nigdy bez totalnej koniecznosci nie wezmie urlopu, pracuje od rana do wieczora wiec moze to stanowic problem w zwiazku. Kobieta po slubie jest pania domu ktora gotuje i rodzi dzieci wiec zapomnij o jakiejkolwiek karierze zawodowej. Ojciec tez dzieckiem sie raczej nie zajmuje. Zapomnij tez ze bedac np. w szpitalu maz przyjdzie cie odwiedzic... oni uwazaja ze tam masz opieke i nie musza cie odwiedzac. Ale tu wymienilam tylko te zle strony. Wiadomo ze pewnie nie kazdy taki jest ale tam jest zupelnie inna mentalnosc wiec polki przyzwyczajone do rodzinnosci moga sie rozczarowac.

Gość ewaryst z sosnowca
a mnie bardzo podobają się Japoneczki takie szczuple zggrabne są ach.... marzenie mieć taką żonę tylko gdzie tutaj w europie je znalezc do Japonii nie pojade bo to szmat drogi

Gość może ty ty glampie
mają małe fiutki i kochają Beatlesów jak Yoko Ono