Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpiersie

brak piersi

Polecane posty

Gość bezpiersie
przykro mi ze nikt mnie nie obsmial:(

Gość kolorowy men
link nie dziala

Gość carloss
fajne masz piersiątka:) mnie się podobają

Gość 3456ukjhb
pociesze cie ze mam 24 lata i mniejsze :O ale jestem bardzo szczupla

Gość bezpiersie
3456ukjhb ja mam 25 lat:( tylko w łeb se strzelic

I znowu nastolatka z kompleksami, tudzież chcąca się dowartościować... Fajne piersi masz. Co więcej dodawać. Może pokaż jakiemuś chłopakowi, to zobaczysz czy się podobają...

Gość carloss
bezpiersie przesadzasz:)

Gość bezpiersie
russ gdybym byla nastolatka to mialabym nadzieje ze urosna a tak to juz w moim wieku nadziei brak. i na pewno nie chce sie dowartosciowac

Gość 3456ukjhb
i na kolejne pocieszenie cie dodam ze kazdy facet jakiego mialam bardzo chetnie je ssal, lizal, poswiecal im duzo uwagi i widac bylo w ich zachowaniu ze im sie podobaja. a jestem bardziej plaska od ciebie, ale ogolnie mam ladne szczuple cialo, ladna twarz. szkoda ze nie moge ubrac fajnej wydekoltowanej sukienki i poczuc sie jak prawdziwa sexowna kobieta

To tym bardziej się ciesz! Masz piersi jak nastolatka ;] Wbij sobie do głowy że nie rozmiar, a kształt się liczy! ps. ci dla których liczy się wyłącznie rozmiar nie mają nic do zaoferowania przeważnie. Ani fizycznie, ani intelektualnie.

Gość trochę-zawiedziona
ile masz lat? ja mam 19 i podobnej wielkości do Twoich.. tylko mniejsze sutki. Myslalam nie raz o operacji, ale jak pomysle ile bólu musiałoby mnie to kosztować to chyba nie chce.. Na szczescie nie wszyscy faceci patrzą na biust.

No fakt, pryszcze jak po ukąszeniu komara. Nie pozostało ci nic innego jak tylko zbierać kasę na operację plastyczną bo z takimi wypryskami to faceta nie znajdziesz tak łatwo.

Gość bezpiersie
dzieki 3456ukjhb i rus:) jednak moje piersi sa przyczyna mych kompleksow ale to milo ze nie wszyscy tak mysla:) a z tym kszaltem to mnie zaskoczyles/las dzieki

Gość bezpiersie
nie-tłusta nie jestem

ZaskoczyŁEś... A mogłabyś pokazać jeszcze fotkę jak stoisz prosto? Na tym co dałaś niewiele widać. Ja jestem estetą i wielkość dla mnie ma marginalne znaczenie. Ważne żeby do sylwetki pasowały. Czasem dziewczyny mają za duże piersi, to dopiero źle wygląda. Pomijając problemy z kręgosłupem jakie mają.

Właśnie na tej fotce słabo widać. Jestem przekonany że to tak zrobione, ale chętnie zobaczę inne ;]

Gość bezpiersie
koloroowy jesli sadzisz ze jestem tlusta to mysl tak-nie chodzzilo mi o ocene figury a o obsmianie cyckow a raczej ich braku