Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpiersie

brak piersi

Polecane posty

wydaje mi sie, że specjalnie się nachyliłaś, żeby było widać, że trochę piersi masz. moim zdaniem rzeczywiście piersi masz malutkie. ubierz je w dobry stanik może się powiększą.

Gość golonko
nie daj sie prowokować koniowalcom i nie wysyłaj foty, masz ładne piersi

Gość bezpiersie
nie chcialam wam zaimponowac-a ze zdjecie zle zrobione to wiem

Myślę ze masz 75B a to nie są takie aż małe piersi, a już na pewno nie brak piersi.

Ps. ależ możesz mi zaimponować- nie mam nic przeciwko

Myślę ze masz 75B a to nie są takie aż małe piersi, a już na pewno nie brak piersi. 75B to dla baby z obwodem 85 pod biustem, z małym biustem. Autorka nie jest gruba więc to nie jej rozmiar. Sądzę, że ma 65B.

Możliwe, ale na tej fotce wygląda jakby miała szerokie biodra i plecy z dużym wcięciem. (tak jak lubię ;])

Gość do bezpiersie
jest sposób na powiększenie piersi, jednak tylko dla cierpliwych, jeśli ci jej nie brakuje, możesz spróbować Jak wiadomo, podczas ciąży piersi się zwiększają, gdyż następuje laktacja. Niewielu jednak wie, że można wywołać sztuczną laktację. Używa się w tym celu laktatora (maszynka do ścągania mleka), kilka razy dziennie przez parę minut. Wiadomo, że przez pewien czas może się nic nie dziać, jednakże po kilku tygodniach widoczne są powiększające się piersi oraz wydzielany pokarm. Na internecie są informacje na ten temat, warto o nich poczytać. Pozdrawiam.