Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulka111

i co tu myslec..

Polecane posty

Gość nulka111

napisalam do mojego bylego.. ze moze bysmy sprobowali odnowic kontakt itp. a on mi na to ze mozemy sprobowac ale narazie nie mam od niego za duzo wymagac.. i zaprosil mnie na wesele do brata..(bardzo mnie zaskoczyl, nie wiedzialam co zrobic, przeciez miala byc tam cala jego rodzina) aLE zgodzilam sie i poszlam z nim.. BYLO FAJNIE, przedstawil mnie swojej rodzinie.. poznalam jego rodzicow(wczesniej znalam ich tylko z widzenia, na weselu jego ojciec nazwal mnie swoją synową,gdy robilsmy sobie zdjęcie). Ale jak ktos pytal czy jestem jego dziewvzyną to odpowiadal ze osobą towarzysząca.. nie wiem co mam teraz myslec.. czy wziąl mnie na wesele zeby miec z kim pojsc czy chcial zebym to ja wlasnie z nim poszla.. bo teraz co prawda pisze do mnie ale jak narazie nic wiecej miedzy nami nie ma..

Gość daiseee
było skorzystać z tego że jest pod wpływem i zrobić mu laskę na tym weselu. Wówczas byłby twój na wieki wieków amen

Gość no i czemu sie dziwisz?
skoro sama zaproponowalas odnowic kontakt to jestes taka jego zapchajdziura...

Gość marchewwwkaaa
A dlaczego i jak się rozstaliście?

Gość nulka111
bo mnie wkurzal, bo wiecej czasu spedzal z kumplami i takie tam.. i powiedzialm ze mam juz tego dosc, niech sobie robi co chce,droga wolna itp..

Gość nulka111
ale chcial isc sam.. juz bylo nawet ustalone ze idzie sam..a jak sie odezwalam to mnie zaprosil i musial jeszcze zapytac brata czy bedzie jeszcze wogole wolne miejsce, bo juz bylo ustalone ze idzie sam..