Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski aż za bardzo

Dziewczyny, co o tym myślicie?

Polecane posty

Moja koleżanka z pracy ma niedługo urodziny, znamy się 3 lata, miło się pracuje, ciekawie się rozmawia :) nie spotykamy się poza pracą, ale ogólnie mam mały pomysł jak uprzyjemnic jej urodziny. Planuję kupic i dostarczyc do pracy bukiet czerownych tulipanów (wszystko oczywiscie anonimowo;) ) z jakimś miłym liścikiem (również anonimowym)... dobry pomysł czy nie ?;) ogólnie jeśli zapytacie czemu akurat tulipany? - dlatego, że bardzo lubi te kwiaty, sama kiedyś mni to powiedziała, spoooooro czasu temu, jakoś tak podczas luźnej gadki wyszło :)

w górę!! :) nie chciałybyście dostac takiego prezentu-niespodzianki ? ;)

Gość Trwałość perfum
jestes facetem czy kobietą?;d

facetem, a co to ma do rzeczy ?:P

jezeli ta kolezanka ci sie podoba to ja zamiast anonimowego lisciku zostawila bym jej jakas wskazowke od kogo moga byc te kwiaty :D tak troche tajemniczo mhmm :classic_cool:

podoba mi się, nie wiem czy ja jej też, ale to już mniejsza z tym :D za bardzo zamotane to wszystko :P wskazówkę mówisz? :P może..."dla najsympatyczniejszej koleżanki z pracy" ? :P

Gość nyg6
do tego barana wyzej , co pyta autora o plec przeciez ma w nicku "ciekawski" kretynie, to jak myslisz, Einsteinie jakiej jest plci? :O niektorzy to sa tak tepi ze rece i cycki opadaja

tak jakas wskazowke zeby bylo tajemniczo i dac jej troche do myslenia w niej od kogo te kwiaty moga byc :) moze byc i tak jak pisales ale ja bym dolaczyla pierwsza literke imienia czy nazwiska tak zeby bylo prosciej zgadnac :P a najpiekniejsze kwiaty to te z kafe 🌻 🌻 🌻 śliczne prawda?:)

Dobra koncepcja, ale ona napewno ucieszy się, gdy dasz jej osobiście. Chyba, że jak juz tak bardzo chcesz jej podesłać,to podpisz się na tej karteczce, zrobi się babce przyjemnie :)

no właśnie nie wiem, czy chcę żeby się domyśliła od kogo to.... nie wiem jak na takie coś ogólnie zareaguje, a co dopiero gdy dowie się że to akurat ode mnie....:( w końcu jesteśmy tylko dobrymi znajomymi z pracy....

A ja jestem za podesłaniem z tajemniczym podpisem, z jakąś drobną wskazówką Gorzej jak jej się podoba ktoś inny z biura i pomyśli, że to od niego dlatego jakaś literka byłaby wskazana

Jak nie zaryzykujesz to nigdy sie nie dowiesz ,zycie jest krotkie i nie ma na co czekac.Idz na calosc a jak bedzie Zonk:) to przezyjesz.Powodzenia

jak ci sie dziewczyna podoba.. to sprobuj :) nic tym nie stracisz :) a kto wie moze zyskasz ;)

sam nie wiem, ona przecież kogoś ma :( chyba po prostu wpiszę coś w stylu "dla najsympatyczniejszej dziewczyny w całej firmie z okazji jej największego święta" i tyle... zresztą.... jestem strasznie wstydliwy i nieśmiały dlatego najlepiej będzie jeśli pozostanie to wszystko słodką tajemnicą :)

w górę w górę :D więcej opinii proszę ;)