Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynnna

I NIE ZOSTANE LEKARKA;( A TAK BYM CHCIAŁA...

Polecane posty

Gość katarynnna

bardzo chciałabym studiowac medycyna, ale nie ma szans na dostanie sie tam. Chodze do technikum, mam biologie i chemie podstawową, a w tym roku szkolnym 2010/11 bede miec mature. Duzo czasu musze poswiecic nauce matmy, wiec nie dałabym rady zdawac biologii i chemii rozszerzonych. Nie ma mowy o tym,żebym zarywała rok i od owa zdawała mature... Postanowiłam rzucic te marzenia- niech medycyna pozostanie tylko moim zainteresowaniem...Czy ktos tez tak ma,że za późno zrozumiał kim chce byc???

Gość robisz wielki błąd!!!
Wiesz co ci powiem, ja ukończyłam wymarzone studia i nie udało mi się pracować w zawodzie. Dostałam pracę w pokrewnym zawodzie i duszę się, umieram, na myśl o kolejnym dniu w tym miejscu chce mi się rzygać. Zrób wszystko co możliwe, żeby się dostać, olej imprezy, rozrywki, koleżanki ze średniej i tak po paru latach przestaną cię poznawać na ulicy. Zarywaj noce i pracuj potem przez 30 lat w zawodzie o którym marzysz, bo same zainteresowania ci nie wystarczą, zawsze będziesz patrzyła na lekarza z bólem w sercu. Nie poddawaj się i walcz!!!! Nawet nie wiesz, jak trudne jest życie dla życia :(

Gość olllittta
Katttaryna wiem co czujesz tyle,ze ja jestem juz po 1szym roku studiow,chcialam isc na medycyne a wyladowalam na chemii na politechnice.Tak jak ty za pozno sie zdecydowalam i nie zdalam wystarczajaco dobrze matury.Nie stac mnie aby od nowa zaczynac studia.Uwierz bardzo cierpie:(Wogole stracilam chec do nauki,mnie interesuja tylko tematy medyczne....aAle powiem ci walcz,masz jeszcze czas,nie poddawaj sie...

Gość katarynnna
zeby nadrobic to wszystko co mieli w liceum na rozszerzeniu, musiałabym chodzic na korki po kilka razy w tygodniu i z biologii i z chemii. nie stać mnie na to finansowo:( Poza tym nie stac mnie tez zebym sobie np. zrobiła rok przerwy i bimbała w domu uczac sie tych przedmiotów do nastepnej matury. Mam zamknieta droge:(

Gość olllittta
Katarynnna posluchaj mnie dasz rade,moge Cie pokierowac przez neta troche co i jak masz sie uczyc,biologia sie nie przerazaj,bo wiekszosc rzeczy ktore sie wkuwa nie jest na maturze przydatna;-)Walcz!

Gość olllittta
max zander jestes farmaceuta.studentem?

Gość Ona ona21
Up