Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradny:(

Moja żona brzydko pachnie

Polecane posty

od 4 miesięcy moja żona nie sprząta nie gotuje nic nie robi nie myje się nie zmienia ubrań leży cały czas w łóżku i nic nie robi co mam zrobić?

Gość a gadales
z nia wogole

Gość jk,yjm
Zmotywuj do działania :) Łatwo mówić, trudniej zrobić. Może zaproś ją na kolacje do jakiejś restauracji? Przynajmniej się ogarnie :) Pozdrawiam

Gość malinowo sierpniowo
ma depresje i to choraoba porozmawiaj z nia i niech idzie do psychologa a co z sexem? Wszystko ok? namow ja na igraszki w wannie, zrób masaż, nalej olejków, kazda normalan kobieta uwielbia sie kapać zwłaszcza z mezczyzna, potraktuj to jak zabawe to zacheci ja do kapieli (tak robie z moim synem, kapiel to zabawa innaczej nie chce sie myc)

Gość jalsja
ma depresje do lekarza marsz

Gość Po prostu zmień żonę
A starą wyrzuć na śmietnik skoro się nie rusza i zaczyna się rozkładać :classic_cool:

odkąd ona przestała się myć nie mam ochoty się z nią kochać mówiłem w prost z początku sugerowałem nic proponowałem kąpiele nic wyprowadziłem się z sypialni nic proponowałem kolacje w rynku nic jej jak mnie nie ma w domu zostawia brudna kuchnie ja korzystam z łazienki na dole ona na górze ja sypiam również na dole leży w czerwonej sukience którą ma już na sobie ze 4 miesiące nie ściągnęła jej po imprezie z przyjaciółmi była troszkę podpita i pomyślałem ze ściągnie ją następnego dnia ale się myliłem do tej pory w niej jest śmierdzi tak że masakra rozmawiała z nią moja matka i nic mój kolega wszedł do góry i jej powiedział w prost że śmierdzi i nic !!!!!!Pomocy

Gość amoze
4 miesiace powiadasz...to chyba jakas prowokacja

Gość w temacie
i na dwór też nie wychodzi? Oj, coś nie wierzę autorze....

Dodam że ja myje się dwa razy dziennie mam firmę i dbam o wygląd własny i firmy nigdy jej nie zwróciłem uwagi że zle odkurzyła czy coś umyła ona doskonale zajmowała się domem i dbała o siebie myła się malowała zawsze czysta schludna elegancka a zarazem seksowna była zadowolona z życia ćwiczyła pływała.Nic się do mnie nie odzywa ja teraz pracuje zajmuje się domem !!!

Gość NATALA...
Nie wierzę!!!!!!!!!!!!! No a co z okresem?Nie zmienia podpsek ??

To nie jest prowokacja ona cały czas jest w tej samej sukience i śmierdzi jak nie wiem co z tego co zauważyłem myję tylko ręce i twarz nie odbiera telefonów wo gule jak by jej nie było nie spotyka się z przyjaciółmi!!!!

Gość klauzula
Na tej imprezie coś się wydarzyło. :O

wiecie co sprawdziłem czy podpasek ubywa i okazało się że ubywa dodam że ostatnio staramy się o dziecko (a raczej staraliśmy się 4 miesiące temu)i nic dzidzia się nie pojawiła

Gość Zamów koniecznie
wizytę domową psychiatry, to ciężka depresja, bez leczenia będzie tylko gorzej.

klauzula: Ale co by mogło się stać Zdradziła mnie?przyszło mi coś do głowy bardzo szybko ona pojechała do domu ja zostałem może w drodze powrotnej coś się stało tylko jak się o tym dowiedzieć

Gość yhgfgytik
może ona nie żyje Sprawdzałeś czy ma puls??????????

to jakaś komedia co ty tu bezradny wypisujesz:D zamordowałeś ją,przyznaj się.

chyba ją zaraz wrzucę do wanny na chama!!!

Gość yyettii
uhm...już to widzę sprawdzałeś że ubywa podpasek kużwa ja mieszkam sama i jakby mnie ktoś zapytał ile mam to bym nie wiedziała 0/10

neyla;Mnie to nie śmieszy!!!!

yyettii:wiem ile żona miała podpasek bo jakieś 7 miesięcy temu byliśmy na zakupach i żona zobaczyła że podpaski jej są o 40% tańsze i kupiła 15 paczek a teraz jest 9

Gość a to nie ta żona która
jakiś czas temu wrabiała Cię w dziecko i się nam tu żaliłeś?

a nas nawet bardzo;D 4 miesiące leży na kanapie w czerwonej sukience. i śmierdzi. chłopie co ty wypisujesz????? a co mówi nieruchoma małżonka?

to jest jakies nie porozumienie hahahahaha;d ja sobie wymysle ze moja mama sie zalatwia nasrodku pokoju a potem to je i wszyscy by uwierzyli .. jesli masz zone to ciekawa bylabym jaka bylaby jej reakcja na to co na nia wypisujesz. nawet w Chinach ani zadnym kraju nie bylo takiej sytuacji o ktorej Ty mowisz. i gdybys az tak sie przejol to psychiatra juz dawno by ją odwiedzil a nie pisalbys na forum takie cos. ;| zastanów sie czlowieku. a co do tego co napisales ze Twoj kolega powiedzial ze śmierdzi to juz wogole nieporozumienie jest .. jakbys mogl wpuscic do domu kolege zeby wyzwal twoja 'zone'. zastanow sie i nie zakladaj wiecej takich postow boto max zalosne. :-)

:D:D:D kupiła 15 paczek podpasek?? to wzieliście osobny koszyk na same podpaski?:) wez się nie ośmieszaj.

Kur...wa włożyłem ją do wanny a ta dzi....wka mnie podrapała i wyzwała od sku.....,olałem to i ją rozebrałem i zobaczyłem że ma ślady od paska i siniaki nie wiem skąd? naprawdę to nie jest prowokacja nie wiem co się dzieje z nią zmieniłem poście i posprzątałem u góry z grubsza zmieniłem pościel i zmyłem podłogi i wywietrzyłem bo kur..... wytrzymać się nie dało tam tam na górze.