Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka eweela

powróże z tarota 5 osobom

Polecane posty

Gość wróżka eweela

jak wyżej podaj date i pytanie

Gość kociczkaaaaaa
12.02.91 co w moim życiu uczuciowym ?

Gość mst
Marlena 14.10.1988 czy w najbliższym czasie czeka mnie jakiś związek? ogólnie chciałam się zapytac o sferę uczuc Dziekuję

Gość hgbsdhbvgiahsdv
18.02.1990 czy znajdę chłopaka?

Gość apulina
0105 1975 czy będe miał drugie dziecko kiedy i jakiej płci co czeka mnie dalej w zyciu zawodowym i uczuciowym

Gość violciiaaa
01.09.1991 co mnie czeka?

Gość eliza28
02.08.1981. Czy problemy z moim zdrowiem kiedyś sie skończą?

Gość Paweł 01.12.1975
kiedy znajdę pracę

Gość 24.03.1981
Czy zrobię karierę oraz czy będę szczęśliwy z pewną Marlenką.

Gość Łukasz25___
Łukasz 14 05 1985, czy spotkam osobe z ktora stworze zwiazek?

Gość wróżka eweela
kociczkaaaaaa - w życiu uczuciowym bez zmian, koniec końców albo zostaniesz starą panną albo będziesz pracować jako przydrożna prostytutka. Być może zaczniesz się więcej modlić i staniesz w obronie krzyża. mst-w najbliższym czasie czasie czeka cię związek z podwójnym rozwodnikiem. Weźmiecie slub, a po slubie zamieszkacie w jego kawalerce wraz z jego trójką dzieci (Danielem - lat 5, Wojtkiem - lat 16 i Anulą - lat 20). Będą do Ciebie mówić MACOCHA. Zaczniesz pracować w pobliskim barze za najnizszą krajową. yakamoz30 - rodziny nie uświadczysz, boś bezpłodna jest. Miłość do stolarza Władysława stanie się Twą obsesją. Wkrótce w sobie odkryjesz zdolności stolarskie, które skutecznie nakierują Cię na wielką miłość, lecz nieodwzajemnioną. apulina- będziesz miał drugie dziecko, bo twoja zona wkrótce pusci się z sąsiadem. Tak jak przy pierwszym będzie zawzięcie powtarzać, że synuś do ojca podobny. Syn wyrośnie jak dąb, a Ty staniesz się rasitą, bo Maciuś bedzie miał ciemny kolor skóry. Nie raz dostaniesz od Maćka w czerep. Uwaga, bedzie też córeczka,ale to jak się przeprowadzicie do nowego mieszkania. Będziesz dużo pracował, żeby utrzymać nierobów. hgbsdhbvgiahsdv-przykro mi, ale jesteś okrutnym pasztetem i chłopaka nie znajdziesz. Mając 40 lat zaczniesz korespondować z więziennym recydywista i tak Ci już zostanie.

Gość wróżka eweela
violciiaaa - jak znów nie zdasz matury, to matka Cię spakuje i wypieprzy na zbity łeb. Wkrótce też wpadniesz ze swoim chłopakiem, a chłopak zrobi to samo co Twoja matka. Dziecko potem porzucisz, bo poznasz Bartka. Bartek będzie miał małego.:-( kissssss023- o którym związku piszesz? z kochankiem czy z mężem? Gosia1986_30- znajdziesz jedną prac w tym roku. Kokosów nie będzie, ale na waciki i gumki starczy.