Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pomocy!:(

problem z tabletkami

Polecane posty

Gość pomocy!:(

Witam, wspolzyje od niedawna z chlopakiem, jestem niepelnoletnia. Moja mama jak tylko sie dowiedziala, ze umawiam sie z kims na spotkania poradzila sie swojej siostry poloznej jakie tabletki antykoncepcyjne mi zapisac. Dostalam miesiaczke i wiem, ze w pierwszy dzien krwawienia powinnam zazyc pierwsza tabletke, lecz moja mama nie pospieszyla sie ze zrealizowaniem recepty i postanowila ze wezme w 3 dzien miesiaczki, ze nic sie nie stanie, pomyslalam ze zglupiala bo na ulotce nie bylo wzmianki ze mozna zazyc od 2 do 5 dnia. Postanowilam sie przez ten pierwszy blister zabezpieczac dodatkowo. w polowie tego blistra przyniosla mi 2 opakowania kolejnych tabletek poniewaz wyjezdzala na dwa miesiace. Dzis spojrzalam i zauwazylam, ze to nie sa te same tabletki Yasmin tylko Yasminelle i w internecie wyczytalam ze maja miejsza dawke hormonow, boje sie ze nie beda dzialac i nie wiem czy robic 7 dniowa przerwe,czy tez nie. i czy bede zabezpieczona. Dodam, ze wybralabym sie do ginekologa , ale jestem niepelnoletnia a mojej mamy na chwile obecna nie ma. Prosze o pomoc :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować