Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y786

dziewczyny! napiszcie szczerze!

Polecane posty

Gość y786

czy ważne jest dla was aby facet miał twardy brzuch bez tłuszczyku? ja mam niestety z tym problem: wałki tłuszczu na brzuchu robią mi się spore zwłaszcza w pozycji siedzącej.

Gość y786
chodzi mi też o wygląd na plaży...

Gość
ja tam wole zeby mial mieciutko znaczy nie walky na brzuchu ale nie tak zebym sie czula ze przytulam pomnik..

Gość o co chodzi niedziel??
brzuszki sa super :) ale nie jak kaloryfer!

Gość Siva
Jósef jest fajnyyy.... Janek też jest fajniuśkiii x3

Ja tam mam boskie cialo! Niestety moim bogiem w tym wypadku jest budda natomiast. Czesc kobiet lubi brzuszki, czesc lubi kaloryferki :) Kwestia gustu chyba :)

Szczerze? Lubię umięśniony brzuch, tak jak u kobiet podoba mi się sprężyste, szczupłe ciało- ale to na pewno nie decydowałoby o wyborze faceta :) Mój mąż ma wprawdzie umięśnione ramiona (to dla mnie najważniejsze), ale też bardzo drobne rysy twarzy, lordozę... I jakoś mi to wisi :P To tak jakby ze mną nikt się nie związał bo taka Miranda Kerr jest ładniejsza... no nie świrujmy :) Wątpię żeby mały brzuszek przeszkadzał jakiejś kobiecie, no chyba że skrajna estetka bez głębszych uczuć... Dopiero zwały sadła które trzeba rozgarniać rękoma żeby ptaszka szukać to problem :P