Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocna zjawa

Jest noc... a mi niepewnośc nie pozwala spać:(

Polecane posty

Gość Nocna zjawa

Mam problem z facetem z którym spotykam się prawie miesiąc... Parą nie jesteśmy, Jeszcze. I chyba nie będziemy. Choć niestety zaczyna mi na nim zależeć Boję się,że ja sie zaangażuje i znowu się rozczaruję Problem polega na tym,że podejrzewam go o działanie na tzw''dwa fronty''. Neistety namacalnych dowodów nie mam.Jedynie opinia koleżanki ,która twierdzi,ze to zwykły lovelas.Głowny problem polega na tym ,żę gdy jesteśmy umówieni na sobotę czy nidzielę, to jemu nagle coś''wypada''.I albo nie odpisuje,albo w ogóle udaje,że go nie ma.. tak to wygląda.A potem pisze z przeprosinami i obiecuje,że już więcej mnie nie wystawi.Powtarza,że mu na mnie zależy i wścieka sie gdy mu mówię,że jest inaczej. Zaznaczam,że gdy spotykamy się w ciągu tygodnia to nie ma takich sytuacji...Poprostu dochodzę do wniosku,że ze mną widuje się w ciągu tygodnia a towarzystwo drugiej ma na weekend.Dzisiaj też mnie załatwił.Mieliśmy sie spotkać,stwierdził,ze nie da rady ,ze zobaczymy sie jutro..a dziś tylko na gadu popiszemy. fakt pisaliśmy.Ustawił sobie opis FIGLOWANIE,gdy go o to zapytałam,zbył mnie. Parę minut później,napisał,że ma ważny telefon i musi jechać.Bo jest na gwałt potzrebny...POTRZEBNY O 23.30??Gdy na odchodne zapytałam go:co z jutrem? -bo wolę wiedzieć co i jak- odpowiedział,że DA MI ZNAĆ. Co ja mam o tym myśleĆ?? Zanaczam,że to już nie pierwszy raz się zdarzyło

Gość o matkoo
co za idiota. i ty jeszcze mu pozwalasz na takie traktowanie cie? pozwalasz mu na to, zeby ci mowil, ze jakby cie potrzebowal to da ci znac, a jak nie to nie, a ty masz czekac pod telefonem jak pies na zawolanie wtedy gdy mu pasuje? no to gratulacje wyboru faceta...

Gość breakfast111119
a ile on ma lat?

Gość breakfast111119
eh moj tez tak robi.....

Gość Nocna zjawa
Zaznaczam,że gdy jesteśmy sam na sam,jest miły,czuły kochany i nie sposób mu nie wierzyć... tosię poprostu czuje,że m mówi prawdę..No chyba,że to taki wyrachowany sk**wysyn,który świetnie sie maskuje...

Gość breakfast111119
chyba wiem o co ci chodzi moj chloptaś teztak robi ;o ile on ma lat??

Gość Nocna zjawa
21 jedna sprawa o ktorej nie wspomnialam.. wydzwaniaja do nie go dwie dziewczyny , on twierdzi ze to byle. z jedna podobno byl dwa lata a druga to epizod. tak twierdzi.o tej z ktora byl 2 lata czesto wspomina. mysle ze nie wszystko miedzy nimi skonczone...a wiec kiedys sie wkurzylam i mu powiedzialam ze jesli cos do niej czuje to niech do niej wraca... po co ma oszukiwac mnie i siebie.. ja to nic. ale sobie robi krzywde... Gdy uslyszal te slowa-zbaranial. Powiedzial ze on dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi. i tak temat sie urwal. najgorszy jest ten brak namacalnych dowodów. Wszysrtkie moje terorie na jego temat opieraj a sie na domyslach

Gość breakfast111119
faceci to hu*e.wszyscy. odpusc i zostan lesbijka ;) ja chyba tak zeobie bo mm ich dosc....;p skurw*ysyny i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nocna zjawa
Wspominalas ze Twoj chloptas tez tak robi... nadal jestes z nim w zwiazku??

Gość breakfast111119
jestem niestey ale mam tego dosc :o

Gość Nocna zjawa
Mam pomysl... kopnijmy ich w dupe obydwie.. co Ty na to??