Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznik0

Czy sądzicie, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość slonecznik0

Proszę doradźcie co może mi dolegać? W lipcu mój okres spóźnił się 3 dni był krótszy i mniej obfity. W tym miesiącu powinnam dostać okres 4.08. ale nie nadszedł. Pomyślałam, że się opóźni tak jak w tamtym miesiącu - 3 dni - ale mamy 15.08. a @ jak nie było tak nie ma. Na początku bolało mnie podbrzusze, od tyg. bolą mnie plecy bardziej niż przed @ ( przed @ bolą mnie jedynie dzień wcześniej - stąd wiem kiedy nadejdzie), mam bardzo wrażliwe sutki, no i w przeciągu ostatnich 3 tyg. może 4razy wirowało mi w głowie. Czy to objawy ciąży czy jakiejś choroby? Dodam, że podczas seksu zabezpieczałam się prezerwatywą i nie zauważyłam niczego niepokojącego (zsunięcie, pęknięcie). Robiłam test 11.08. z wieczornego moczu i wyszedł negatywnie. Proszę o pomoc. :)

W aptekach można kupic takie malutkie aparaciki, które wykazują ciążę, wiesz? :p

Gość slonecznik0
Przecież napisałam, że test wyszedł negatywnie. Proszę bez sarkazmu (tym bardziej bez przeczytania treści mojego posta)

Gość slonecznik0
postu* oczywiście

Gość tu nie ma zadnego
ginekologa ,ktory by cie zbadal korespondencyjnie. A poza tym kogo to obchodzi czy ty mozesz byc w ciazy?

Gość slonecznik0
Jak można się domyślić w niedzielę nie przyjmuje żaden ginekolog - mam wizytę umówioną na wtorek, ale martwię się tym co mi dolega. Nie chodzi tylko czy mogę być w ciąży, ale też o to czy może jestem na coś chora. Chciałabym przeczytać porady osób, które były w podobnej sytuacji i już wiedzą dlaczego. Ja fachową pomoc otrzymam dopiero za dwa dni, więc do tego czasu chciałabym poznać kilka hipotez. Nie ma w tym niczego złego - po to są fora. p.s. dziękuję za uprzejmość (tak, to sarkazm)

Gość slonecznik0
Nie planowałam, ale mam stałego, kochającego partnera (dawcę spermy :) ) z którym i tak wiązałam przyszłość. mam 21 lat i od dawna instynkt macierzyński. choć nie sądziłam, że będę mieć dziecko przed ślubem.

Gość sama sobie odpowiedzilas,
nakrecasz sie zwyczajnie.Opoznia ci okres i wynajdujesz objawy ciazy.

Gość nie nie nie jesteś
w ciąży. Jednak biegiem do lekarza bo wskazane są u ciebie badania hormonalne. Możesz mieć w przyszłości problemy z zajściem w ciążę.