Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxi 20

Od 16.08.2010 ZACZYNAM DIETE..!

Polecane posty

Hejka..:) wczoraj byłam na basenie! ale całą godz przesiedziałam w jacuzzi :] he he.. a wczoraj na cały dzien zjadłam troszke wafli z ryżu i talerzyk warzyw..:) dziś same wafle zjadłam..:) pózniej warzywka..:D moja dieta jest taka monotonna ale przyzwyczajam sie..!;D wiem ze z mojej diety wyrzuciłam już na zawsze słodycze..!! a jak dojde do 50 kg (kiedy to bedzie ?;) ) to bede jeść wszystko na co mam ochote w bardzo małych ilościach..:D Właśnie jest weekend i tzreba się opanować żeby nie podjadac ..;D Oby się udało cały dzień przeżyc na waflach i warzywach ..;D Pozdrawiam was i wytrwałości życze..;d

Gość angel3421
Czesc laski:* Spadł mi ponad 1kg!:) może nie za wielki sukces patrzac na poprzednie ale waga już tak nieleci jak mówiłyście:) ćwicze i jem kapuste;p jak tam wasze objadanie?:P kontrolujecie sie?:D dzewczyny jeszcze jedno,na basen chodzi sie pływać a nie leżec w saunie czy jakuzy!:P!:D

Hej :) Anglel teraz kg beda bardzo wolno spadac w dól .. ale spokojnie musisz to przeczekać nie poddawać sie i bedzie dobrze..!:) Uważam ze dieta idzie Ci świetnie wiec napewno efekty bedą zadawalające. ..!;D juz prawie koniec weekendu .. obeszło sie bez podjadania..ostatnio weszłam na archiwum gg i czytalam moje rozmowy z koleżanka jak zaczynałam diete..;D i byłam wtedy tak samo zmotywowana jak Ty angel.. codzienne cwiczenia bieganie .. a jak doszłam do wagi 65 kg to byłam taka szczęsliwa.. i tam był też moj wpis " waże juz 65 kg jeszcze 6 i koniec diety oby mi sie udało" ..:D a teraz waże 52 kg ..;D gdyy ktos mi wtedy powiedział ze uda mi sie do 52 dojść to bym chyba go wyśmiała..;) i wierze Angel że u Ciebie sytuacja bedzie pewnie podobna..bo jestes bardzo zmotywowana.. a jak po 3 tyg diety jest w Tobie jeszcze tyle zapalu to tylko pogratulować..!;D Buziaki kochane :D

Gość Angel3421
Czesc kobetki:* Tak jak Roxi mowisz,jestem zmotywowa:D Tym bardziej ze kilogramy leca:D brzydnie mi strasznie ta zupa kapusciana,moze na jakis czas przezucic sie na cos innego??:) co Roxi proponujesz?:P moze przez tydzien pojem jakies warzywa,zupki tak jak wy laski??:) a za tydzien dalej kapuste??czy lepiej nie przerywac tego procesu??:P juz jak widze zupe kapuściana to mnie zaczyna troszke mdlic:P brzuszkow robie od dzis po 200i 3km przebiegam;]waga napewno nie skoczy jak bede jesc warzywa jakies przez tydzien:) niewiem...co myslicie??? POMOCY:)!!

hey:* Ja na szczescie sie nieobjadałam w weekend:D hmm...Angel Ja mysle ze Ci niezaszkodzi jak sobie przerwe zrobisz,ale niemam pojecia,mysle ze Roxi bedzie lepiej wiedziec:) mysle ze moze byc Ci ciezko znowu po tygodniu wrócić do tej zupy:) Kurcze Ja sie nieobjadam a waga o jakies -0,4 kg w dobdrych momentach;/ sama niewie co mam robic teraz:) może cwiczyc??:P chyba zaczne brzuszki robić:P niejestem pewna ale może dzis jakieś 70zrobie:)a u Roxi co słychać?:P

Hej Dziewuszki..:D Angel ja byłam 3 miesiace na diecie kapuścianej. a kapusta ma kalorie ujemny czyli spala tłuszczcz .. dlatego radziła bym Ci zebyś została przy kapuscie .. ja po 3 miesiacach schudlam 10 kg a Ty pewnie po 2 zgubisz tyle więc wtedy odstaw kapuste i przejdz na warzywa i zupki..:D no generalnie tak Ci radze ale to Ty podejmij decyzje :) wiem ze jest Ci cieżko.. ja po miesiacu jadłam tylko 1 talerz tej zupki bo nie dawałam rady ..i oczywiscie oprocz kapusty juz nic..!;D Pij duzo wody ..:D I tak jak Nicola mowi bedzie Ci cięzko wrocic do tej zupy .. ja jak aj odstawiłam to juz ani razu do niej nie wrociłam..:D Mi Nicola tez waga staneła i koniec..;D brzuszkow mi sie nie chce robic .. ale w sobote ide potanczyc na baletki to troszke kcal spale..:D a nieraz w domku puszczam muzyke i tancze czasem jakieś cwiczenia wykonuje .. ale to naprawde bardzo rzadko ..:) Może poznamy sie troche bliżej co ?? bo napewno jeszcze sporo czasu tutaj spedzimy ..:D Mam na imie Roksana i pochodze z zachodniopomorskiego Kolo Szczecina ;D a Wy ?

Czesc Dziewuszki:* pare słów o sobie...:P Mam na imie NIcola,pochodze z Warszawy,tam mieszkam z chłopakiem i studiuje:P Jezdze do babuni na wies,oderwać się od tłoku,pomóc jej,poczytać,skupić sie:) Mam 23lata:) i....jestem na DIECIE xD ;P

Gość Angel3421
Witajcie:* Więc jesteśmy porozżucane po całej naszej Poloni:P Mieszkam w Nowym Sączu,czyli w górach:P hehe:) Mam na imię Aleksandra,rozstałam się z chłopakiem więc postanowiłam iść na diete po komentarzach moich znajomych:( Diety kapuścianej niebęde przerywać,wytrzymam:) tylko musze co 2 dni gotować świeża:P dobrze że wszystko kroją urządzenia bo bym niewytrzymała tego kroić:P:) więc Miło coś o Was więcej wiedzieć:)

Hej :) fajnie że troszke wiecej o sobie wiemy ..:D aj dziś cieżki dzień ... jestem pzred okresem i wszystko mnei drażni.. jestem płaczliwa..;( ach ten okropny stan.. ale z dieta jest ok..;D dziś jak wracalam z pracy to spotkałam Kobiete z miejscowosci gdzie sie wychowywałam.. i ona nie wiedziała mnie z jakies 1,5 roku .. i jak mnie dziś zobaczyła to co chwile mówiła " ależ Ty chuda!" " jak Ty schudłas" " jestes za chuda " Roksanaaa! ":) hehe ..:D ale sie usmiałam..:D a dziewczynki u was jak tam ? Angel kiedys jak byłam grubsza to nie zdawałam sobie z prawy z tego ze jestem przy kosci mocno bo zawsze mi chłopak mowił ze dobrze wygladam.. ale pozniej własnie znajomi mi mowili ze jednak troszke przytyłam td .. i to mnie bardzo zmotywowało..a jajk kg leciały w dól i widziałam ze sylwetka robi sie inna to juz wogle było bardzo motywujace do dalszej diety!:)

Gość Angel3421
Hey:* a o co dokładnie Roxi pytasz??"jak tam?":D kapuste dalej zajadam,i mam to samo przed okresem to co Ty:P lepiej przez tydzien do MNie niepodchodzic:) ale wtedy do Mnie wszystko denerwuje,ludzie w sklepie,kolejki,płaczace dzieci,szczekajace psy,np leże w łózku w ciszy a ktoś chodzi po domu to mam chec ich wszystkch rozszarpać:P i tak czasem nawet cały tydzien jest:) myśle że jestem dużo bardziej nerwowa:P hihi:) ćwicze dalej,i biegam:) dołączyła do Mnie koleżanka:P narazie tylko ze Mną biegnie:P ale jest szczuplutka więc tylko dla podtrzymania kondycji biega:P

Hey dziewuszki:* Cześć Julie:) jaka diete zaczynasz??coś wiecej może:) jak tam u was kobietki??:) mi waga w miejscu stoi:P na basenik pójde jutro:) a w weekend potańcze:P ale to na wage niiewpłynie:):( zaczynam się leniwić z dietą troszke:P jem to co jadam,warzywa itd troszke ale niećwicze jak na początku:) robiłam brzuszki ostatnio ale niemam sił tak naprawde ich robić:P:)

Gość Angel3421
Witajcie:* Znowu juz weekend:) czas tak szybko leci:) gdzie nasza Roxi wciągneło?:P jak się macie:) mi coraz więcej osób mówi że schudłam:) bardzo z tego się ciesze:D w niedziele znowu na wage wskocze:D nieobjadajcie się laski:*

Hello:* Co tam dziewuszki ciekawego powiecie??:) Roxi pewnie kogoś z nerwów rozszarpała,i siedzie teraz za ###.:P:P:P Ja na baseniku byłam,i zmowtywowałam sie do brzuszków,robie po 100:) znowu weekend:D można poodpoczywać:P:D Ja lece na zakupy:D wkońcu 10ty:P:D Najlepszy dzień w miesiącu:D:) buziaki:*:* a wy jake macie plany??:P

Hejka ..:) Zgadzam sie 10 ty jest najlepszym dniem w miesiacu .. ja na zakupki wybieram sie jutro .. oby były udane ..:) Z dieta u mnie jest ok.. ciagle to samo ..bez lepszych zmian :( :D Jest już po godz 21 a musze jeszcze pofarbować włosy i pomalować paznokcie ..:( zbieram sie z tym od 2 godz. dlaczego jestem taka leniwa..:) ? może dlatego ze zodiaku jestem Barankiem .. hehe ..:D Angel coraz więcej ludzi Ci mówi ze schudłas bo są coraz wieksze postepy ..GRATULUJE ...:D:) Oby tak dalej..;) Dobra dziewuszki ja mykam zajac sie kobiecymi NUDNYMI sprawkami..:):) Miłego weekendu ..Buziaki:*

Gość Angel3421
Hey:* Roxi nietłumacz się że jesteś spod znaku barana:P wiesz ile ludzi by musiało się tak tłumaczyć?:P leniuch z Ciebie i koniec:) udanych zakupów dziewuszki:*:*

Hey:* po weekendzie:):P jak minoł?:) Ja się obkupiłam:P Jak Roxi Twoje zakupy?:D i jak Twoja waga Angel??:D niepochwaliłaś się jeszcze:) Ja robie brzuszki:) wczoraj uległam kolacji:/ troszke kaloryczej:)

Hej dziewczynki ..:) nie mam osttanio cos czasu nawet zeby cześciej do was pisać ..zakupki udane ..:) tance tez..:) wiec ogołnie weekend był bardzo miły ..:D dieta bez zmian.. waga bez zmian..:( a jak u was dziewczynki ?:)

Gość Angel3421
Witajcie drogie dziewczynki:*:*:* coś mało aktywne jesteście:) kurcze Ja to mam problemy ,z internetem wcześniej,teraz z kompem!:/ pisze od koleżanki aby zdać relacje wam:) na dziesiejszy dzień schudłam 7kg!!! dużo czy mało??:):P Ja jestem szczęśliwa:D i to murowane 7kg:P kurcze kapusta jest super:D robie 250 brzuszków,i czasem biegam,co 2 -3 dni,jak jest pogoda i chęci:P ale jeżdze na grzyby,więc dużo chodze:D komputer będe mieć w przyszłym tygodniu:) wy się odchudzacie wogóle??:) czy postanowiłyście skończyć??:P zapał na początku wielki był u każdej:P i chyba sama już zostałam:( no ale jak by niebyło,to tylko Ja mam się z czego odchudzać:) pozdrawiam Was:):*:*:*

Hejka ..:D Angel BRAWO ..:) w tak krotkim czasie 7 kg! :) widzisz jednak można..:D Zamierzasz dalej chudnac czy juz konczysz?;) no ja sie odchudzam hehe .:D jem mało bo tylko warzywa i wafle i owoce czasem a tak to nic innego .. :) waga ta sama..ale ciesze sie bo nie tyje tylko utzrymuje wage a z czasem to moze mi z kg spadnie .:) Przyznaje ze zapal na poczatku był duzooo wiekszy ale czasami podjadałam.. ale teraz juz nie podjadam i nie zamierzam wiec powinno byc dobrze ...:D a co u Ciebie Nicola??;D Angel jeszcze raz gratuluje ..:D

Gość Angel2288
Witajcie dziewuszki:):* Co u Mnie słychać??...:) zapał do odchudzania opadł,chodz schudłam,teraz trzymam wage:) dużo pływałam,czasem ćwiczyłam ale bez wiekszych efektów:) teraz zdrowo się odzywiam,warzywa owoce,takie nisko kaloryczne sprawy:P posmakowały mi gotowane warzywa,takie z działki:) obieram,gotuje i zajadam się:P:D niedługo trzeba iść do szkoły..:) Angel Ciebie można podziwiać,ale to było do przewidzenia:P kg lecą a Ty bardziej się nakrecasz...tak to już jest:P pewnie schudniesz ponad 10:P jestem tego pewna:D pozdrawiam Was gorąco:*

ANGEL CZEMU JEST TWÓJ NICK ZAMIAST MOJEGO????? POD MOIM POSTEM!!? MOŻE TO BŁAD JAKIŚ:/ W każdym razie do usłyszenia kobietki:**

Gość Angel3421
Witajcie:* Roxi moim zamiarem teraz jest schudnąć 10kg tak jak wcześniej pisałam:D Jestem bardzo zadowolona z siebie,i że trafiłam na Was dziewuszki:* jak wiele osób zauważa że schudłam:D chodz nikt mi wczesniej niemówił że przytyłam aż tak....:/ ale teraz jest wszystko na bardzo dobrej drodze:D Nicola niewiem czemu sie tak stało,ale miałam już 2 takie przypadki na kafeteri,że pisałam posta a tu nick kogoś mi sie pojawił:) więc przepraszam za Mój nick:P hihi:D dziewuszki z waszymi wagami to niema się co dziwić że niechudniecie,tylko wage trzymacie ponieważ macie super wagi:D:* niedługo może Ja będe taką mieć:D:D:D buziaczki:* miłego weekendu,bo już następny:D czas leci i kg też:D:D:***

Nicola zazdroszcze Ci takich warzywek z działki ..ja musze liczyć na mrożonki ..:) Ale jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma..:D Angel jak już otzrymasz swoj cel to jak zakonczysz diete to zmien nawyki żywieniowe juz do końca życia..!:D nie jedz mocno kalorycznych potraw jedz małe porcje ale czesto .. zmien pieczywo na ciemne albo na razowe itd..:) bo zeby utzrymywac wage trzeba duzoooo poświecen..:D wczoraj byłam na baletkach wiec troche spalilam kcal a dzis na wadze 51,2 .. :D Miłego Dnia..:D

Gość Angel421
Witajcie dziewuski:* wkońcu wszystko działa:D co u Was??:D kurcze powiem wam,że niewiedziałam że byłam aż takim grubasem!!!jejciu,samo to jak Ja teraz na zdjęciach wychodze..:D o niebo lepiej:D chłopacy już się za Mna oglądaja:D tylko że Ja dalej mam jednego w głowie:( ah...:) jak tam wasze utrzymywanie wagi:D?? były już przełamane pokusy:D??::P buziaki:*

Czesc WAm:D:* Roxi gratuluje wagi:D już niema z czego się odchudzać :D cel prawie osiągniety u Ciebie:D można powiedzieć że został osiągniety:D teraz tak jak napisałać wyżej,utrzymywanie wagi to jednak poświęcenie:) trzeba odrzucić wiele smakołyków:(( ale można się przyzwyczaić..:) oby się wrzodów nienabawić:/ czasem obowiązkowo musimy coś zjeść lepszego:) niemożna forswać tak żoładka:] Ja dalej jem warzywka,owoce tak ajk wcześniej:) dzisiaj na rowerze pojezdziłam:) pozdrawiam:*

Angel ja mialam identycznie jak Ty ..też nie spodziewałam sie ze byłam takim grubaskiem dopiero po zrzuceniu kilka kg przejrzałam na oczy i przyznam ze powodzenie tez mam teraz duuuuzo większe..! a niech ktoś mi teraz powie ze męzczyzni wolą grubsze kobietki!! bo ja zaczynam twierdzić ze jednak na odwrót..!:D A Twoj były jak Cię zobaczy to bardzooooo zatęskni ..i padnie na Twoj widok .. ale wtedy Ty go olej!;D Nicola dokładnie tak jak mówisz utrzymanie wagi jest chyba trudniejsze niż samo schudniecie ..! Ja dziś troszke zjadłam...:( rano jogurt i wafle z ryżu .. do 17 nic .. a o 18 poł arbuza .. cała miseczke (duzzza) warzyw z 2 jabłka , mały jogurt , i kilkaaaa wafli ..;/ najgorsze ze na wieczor tyle w siebie wrzuciłam ale pocieszam sie tym ze takie jedzonko jest mało kaloryczne..:) obym tylko nic nie przytyła..!;D Buziaki Dziewczyny :***

Gość Angel3421
Witajcie:* Ja już jestem po 1 randce:D :P z chłopakiem którego znałam wcześniej,i powiedział mi że się zmieniałam,tkz wychudłam:D:) Roxi zjadłaś pół arbuza??:D arbuz jest głównie z wody,ale takich porcji chyba sie niejada:P hih:D przecierz to wielki arbuz:D:P co tam dziewczynki powiedzi:D? co planujecie:P?? Ja powiem,że kapusta zaczyna mi bokiem wychodzić:P

Hejka :) ja kiedys w rok 10 kg przytyłam bo mam wielki zoladek i pol arbuza to dla mnie pestka ale musze się oszczędzac ..:D hehe ..:) Angel no nooo .:) Gratulować randki .:) bedą pewnieee następne.! :*** Jutro znowu potancze to troszke kcal spale.;D wrociłam niedawno z pracy wiec mykam wcinac warzywka ..;D miłego dnia.