Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

moja dziewczyna robi przegladu balaganu gdy mnie odwiedza

Polecane posty

Gość jamnikszorstkowlosy
nie jem codziennie tej kielbasy ale generalnei lubie jesc takei "smierdzace rzeczy", robie to pare razy w tygodniu...czasem moja dziewcxzyna cos wyczuje i wtedy puyta "co jadles"....i nie chce sie calowac....czy spotkaliscie sie kiedys z czyms takim?! mi nie przeszkadza ze jadla sos czosnkowy

jamnikszorstkowlosy > koleś straszna fleja jesteś :O ja to się dziwie tej dziewczynie, że z takim brudasem jak Ty wytrzymuje :O stare produkty w lodówce, brudne gary trzymasz po tydzień w zlewie :O przecież Twoja chałupa musi śmierdzieć jak melina :O

Gość kup se czleku jakies pudelka
myj zeby, zuj gumy mietowe:o 🖐️ tak spotkamy sie z takim czyms, a ile to faceci pisza ze z palaca dziewczyna by sie nie zwiazali, bo to jak caloanie z popielniczka?:o nie szanujesz jej zdania w ogole, widac, ze CI nie zalezy...

Gość jamnikszorstkowlosy
to nie jest moja chalupa, tylko ja wynajmuje... nie mam czasu tam sprzatac, rzadko kiedy tam jestem....najczesciej wlasnie w weekendy gdy zabieram swoja dziewczyne

Gość jamnikszorstkowlosy
czyli rozumiem ze jak partner jadl cos czego nie lubicie - kielbase z czosnkiem czy czipsy to nie calujecie sie z nim?!

ja swojego faceta nauczyłam trzymać porządek :P w lodówce mamy pojemniki, w których trzymamy wędliny, sery etc. które nie mają opakowania. można? można. wystarczy chcieć :) a po zjedzeniu tej kiełbasy ciężko Ci zęby umyć? :)

Gość majdalenaa
dziewczyna ma racje jak można jeść ciasto które pachnie kiełbasą czosnkową przecież to zrzygać sie można, a co do sprzątania to brak słów jak można być takim fleją i nawet nie reagować na uwagi

Gość jamnikszorstkowlosy
myje zeby ale czasem to nie wystarcza, ona i tak to czuje, zapach znika dopiero nastepnego dnia

tak, dokladnie. nie calujemy sie wtedy:o chyba,ze juz umyl zeby i nie czuc.

Gość pietruszka po czs.
po czosnku ponoc dobra jest piet6ruszk,a boi neutralizuje zapach czosnku, więc spróbuj.

w takiej sytuacji musisz wybrac, czy bardziej zalezy CI na swojskiej smierdzacej kielbasie czy na Twojej dziewczyni:D

Gość jamnikszorstkowlosy
zalezy mi na obu

moze i Ci zalezy na obu, ale chyba na kielbasie bardziej:D

Gość jamnikszorstkowlosy
ona w dodatku nie chce mi robić loda bo mówi że od razu wyobraża sobie czosnkową kiełbase której nie wzięłaby do ust :O

Gość jamnikszorstkowlosy
to podszyw!!!!!!!!!!! w ogole moja dziewcxzyna dosc rzadko sie ze mna caluje...:|

"to nie jest moja chalupa, tylko ja wynajmuje... nie mam czasu tam sprzatac, rzadko kiedy tam jestem....najczesciej wlasnie w weekendy gdy zabieram swoja dziewczyne" Jak nie Twoja chałupa to nawet nie posprzątasz? :O nikt Cię nie zmusza do robienia remontów ale porządek utrzymać to żaden wysiłek i filozofia. Jesteś brudas i tyle skoro mieszkanie w syfie Ci nie przeszkadza :O "czyli rozumiem ze jak partner jadl cos czego nie lubicie - kielbase z czosnkiem czy czipsy to nie calujecie sie z nim?!" Nie całuje się z nim, chyba, że umyje zęby i zniweluje zapach i posmak nielubianej potrawy do minimum.

Gość jamnikszorstkowlosy
kurde ale faceci nie maja takich problemow!

no masz racje! dlatego moze powinienes rozejrzec sie za jakims milym chlopcem, ktory rowniez lubi szamac swojska kielbase?:) :D

Gość jamnikszorstkowlosy
tak, jak mieszkalem w akademiku z kumplami to zaden nic nie mowil... pewnie jeszcze chcieli mi podebrac

Gość jesteś fleja i brudas okropny
ja lubie wedzona kielbase, czosnek itd ale nie zjadlabym ciasta ktore pachnie kielbasą :o obrzydliwe. Ciasto ma pachnieć ciastem, kiełbasa kiełbasą a nie odwrotnie więc się jej nie dziwie. Wiesz że żyjemy w 21 wieku i sa specjalne pojemniki w ktore mozna wlozyc produkty w lodowce zeby nie przeszly zapachami? Chyba nie wiesz skoro potrafisz trzymac w lodowce zepsute jedzenie, nie zmywasz tydzien garow i smierdzi ci w mieszkaniu :o Nie zamieszkalabym z taką fleją jak ty :o

Gość kazdy niech ma swoja mala
lodowke i problem z glowy. Ktyo powiedzial ze musi byc jedna duza:P

Gość jamnikszorstkowlosy
tak, ale wtedy nie bedzie sie ze mna calowac...uwazam ze to nie w porzadku

Gość wrog tofika spod stw
kup sobie pudelka hermetyczne zippo, one zatrzymaja zapach jedzenia wsrodku, z kielbasy mozesz zrezygnowac oz to nie jest jakies wielkie wyrzeczenie zeby myj po kazdym posilku i na Boga czlowieku, sprzataj w tym swoim chlewie bo umrzesz na jakies chorubsko

Gość qwer34578
no nie ma nic gorszego jak smród w lodowce.wszystko przechodzi kiełbasą ,maslo ,ciasto,ser,ohyda.mój mąż tak robił,ale na szczęscie byl reformowalny.co do syfu....dziewczyna przyjezdza i może ci wysprzatać mieszkanie

Gość jamnikszorstkowlosy
zamieszkam z moją suczką Sarą, ona tam lubi kiełbase i chętnie sie ze mną całuje , zwłaszcza jak zjem kiełbasę

Gość jamnikszorstkowlosy
no wlasnie ona za pierwszym razem chciala nawet sprzatac jak zobaczyla balagan ale za kolejnymio razami powiedziala ze nie ma zamiaru dotykac tego wszystkiego i kazala mi to zmywac

Gość a z jakiej racji dziewczyna
ma mu sprzatac mieszkanie? :o co to, sprzątaczka? :O niech sam ruszy swoja brudna dupe i sobie poprzata. Ja na jej miejscu nawet nie weszlabym do tego chlewu

Gość piczkaxxxxxxxx
flejtuch :O

Gość Dr kafeteria
Ona me zespol jelitowo wypruznionego wszedzie szuka brudu potrzebna pomoc analna

Gość jamnikszorstkowlosy
tez mi sie wydaje ze jest jakas przewrazliwiona... czasem sie wkurza gdy sie nie umyje i sie z nia spotykam uwaza tez ze moj "przyjaciel" brzydko pachnie czasem