Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElGee

Dziewczyna mojego bardzo dobrego kolegi chyba coś do mnie czuje

Polecane posty

Gość ElGee

Sytuacja wygląda tak.Mam bardzo dobrych znajomych z którymi spędzam dużo czasu.Oni są parą w związku razem od sześciu lat.Kolegę znam od dwunastu lat i jest to po prostu kolega I liga natomiast ją znam od sześciu lat.Problem jest w tym że jego dziewczyna i ja mamy się ku sobie.Na gg,w realu jasno daje mi do zrozumienia że na mnie leci i gdyby miała okazję to by się ze mną przespała z kolei ja myślę tak samo ale staram się tego jej nie pokazywać no i przede wszystkim nie jestem takim prostakiem i bezczelnym chamem żeby odbijać dziewczynę mojemu bardzo dobremu koledze.Zauważyłem ostatnio że ta jego dziewczyna ciągle do mnie pisze,wydzwania a na imprezach z znajomymi wręcz non stop utrzymuje ze mną kontakt słowny i wzrokowy jak by całej reszty nie było.Doszło już do tego ostatnio do mnie dzwoniła i żaliła się że coś ją tam bardzo bolało i czy jak nie pojadę do miasta to czy nie kupię jej jakiegoś leku przeciwbólowego bo jej facet ma to gdzieś.Zauważyłem nawet że Ona specjalnie czasem robi tak że przytula się mocno do swojego faceta i gada jak go kocha patrząc na mnie, po prostu tak jak by chciała wywołać we mnie uczucie zazdrości ? po prostu mam już tego dość tej całej chorej sytuacji.Dziewczyna bardzo mi się podoba, jest po prostu w moim typie , bardzo ładna, inteligentna i z takim poczuciem humoru jaki cenie sobie u płci przeciwnej.Gdyby nie była zajęta przez mojego kolegę już dawno bym z nią był.Boję się że to wszystko zajdzie za daleko , że kiedyś się nie opanuję i Ona też.Będzie okazja i skończy się to szybkim namiętnym seksem.Doradźcie coś, był ktoś w podobnej sytuacji ?

Gość małalola992
badz lojalny ;/ powiedz o tym kumplowi i olej tą dziewczyne.

Gość hmuyyyyynuhui
tez uważam, że powinienes powiedziec kumplowi, tylko gorzej jak ona sie wyprze i zwali wine na ciebie, musiałbyś mieć na nią jakiś haczyk

Gość małalola992
pokaż SMS choćby. ;/

Jak mu powiesz i nie masz racji to wyjdziesz na barana jak nie powiesz a cos zrobisz to bedziesz ........mem Wiec jesli masz na tyle sily zeby sie z nia nie przespac to trzymaj sie ale co muglbys zrobic to nastepnym razem jak zadzwoni i poprosi cie o cos powiedz ze wlasnie miales dzwonic do jej chlopaka i przekazesz mu ze zle sie czuje czy ze cos tam jej potrzeba facet sie skapnie ze cos nie tak bo nie wydaje mi sie ze jest na tyle parszywa i jak cos kombinuje to daje mu o tym znac jesli sie wystraszy to oznacza ze A - ona cos kombinuje faktycznie B- nie kobinuje tylko boi sie bo on jest zazdrosny Jesli on jest zazdrosnikiem to pewnie am oczy otwarte wiec widzi co sie dzije, co by z tego nie wyszlo to i tak albo ona speka albo on zrobi "porzadek" a jesli dojdzie do konfrontacji i on ma jaja to nie skresli Cie tylko pomysli ze miales na tyle jaja zeby sie odezwac. I pameitaj jedna zecz ze jesli ona robi faktycznie cos takiego to nie ejst warta zainteresowania bo tobie zrobic moze tez nie malo problemu. A moze jest zazdrosna i chce Cie ze tak powiem troszke postawic w zlym swietle bo masz jakis tam wplyw na jej faceta kto wie przyczyn moze byc wiele. Kobieta skomplikowana jest ........ Daj jej do zrozumienia ze nie jestes zainteresowany mimo tego ze jest inaczej no chyba ze wolisz stracic kumpla ktozy nie zdazaja sie za czesto a sex .... jak juz musisz to znajdz sobie dziwczyne albo pod kolderke...