Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

Nie rozumiem

Polecane posty

Gość Cougargirl21
To nie był okres, od jakiegos czasu biore pigułki anty i dawno byłam po 7 dniowej pauzie i krwawieniuz odstawienia wiec to napewno nie to

Gość teKet
a kto tu mowi o okresie?? a moze mialas zwykle uplawy tez tak czasami jest przy tabletkach

Gość ghjkllmn
ja prawie zawsze krwawie po stosunkach,chodze do gina prywatnie kilka razy w roku i mówi ze przyczyna może być w pigulkach o niskiej dawce hormonów,ze wtedy jest cieńsza sluzowka wyścielajaca i stad krwawienia.

Gość Cougargirl21
Te moje maja konska dawke hormonów biore syndi 35 wiec to tez raczej nie to do kogos powyzej jakie upławy? Widzisz róznice miedzy krawieniem a upławami? nie da sie tego pomylic.

Gość Cougargirl21
Gdybym miała jakies upławy to juz dawno czekłąbym w kolejce do gina. Boje sie, nie wiem co to było i martwie sie ze to sie powtórzy przy nastepnym stosunku

Gość teKet
no ja nie mowie o uplawach o ktoryc ty myslisz... zdarzaja sie uplawy krwawe po tabletkach...albo nablonek jak mowiel wczesniej... zreszta zobacz jak bedzie nastpny raz a jak nei to idz do lekarza tytaj wrozka nikt nie jest:)

Gość onaaaooo
ja mysle ze skoro piszesz ze ma grubszego i bierzesz tabletki( one pwodują ze śluzu jest bardzo mało) to było to otarcie mechaniczne. A poza tym ;incydentem' masz jakies bóle w podbrzuszu? swedzenie, pieczenie, napieranie na pęcherz?

Gość między innymi
Cougargirl21, miałam to samo po dłuższej przerwie, niestety, nie dostałam się na szybko do ginekologa i nadal nie wiem, o co chodziło.

Gość Cougargirl21
Nic mi wiecej nie dolega, po tym stosunku byłam troche obolała i delikatnie plamiła kilka godzin ale pozniej wszystko sie uspokoiło. Nic mnie nie boli, nie piecze, nie swedzi, nie mam zadnych niepokojacych upławów, nie krwawie równiez. Do dziweczyny powyzej mowisz ze tez tak miałas? Czy to była tylko jednorazowa sytuacja czy pozniejsie to powtórzyło jeszcze?

Gość Cougargirl21
Wiec jak Miedzy innymi? Jak było w Twoim przypadku?

Gość Cougargirl21
A jesli faktycznie było to uszkodzenie mechaniczne to ile powinno byc tej krwi? Bo wydaje mi sie ze tu było jej za duzo jak na jakies otarcie

Gość Cougargirl21
HMMMMM?

Gość Cougargirl21
up up up kobietki prosze moze sie ktos dołaczy?