Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Plasterek Miodowy

Czym goli膰 nogi i okolice intymne...?

Polecane posty

Go艣膰 Plasterek Miodowy

Mo偶e powiem o do艣wiadczeniach do tej pory, aby pokaza膰 czego pr贸bowa艂am. Od razu dodam, 偶e nie sta膰 mnie na profesjonaln膮 depilacj臋 u kosmetyczki czy laserowe usuwanie w艂osk贸w (studentka na stypendium, czyli ledwo co rachunki p艂ac臋). 1. MASZYNKA - nogi - nadaje si臋 艣wietnie do n贸g, ale goli膰 nie p贸藕niej ni偶 15 minut przed pokazaniem n贸偶ek. Po mniej wi臋cej 3-4 godzinach znowu mam szorstkie nogi. Dodatkowo mam ca艂y czas czarne "plamki" od w艂os贸w (bo mam czarne w艂osy?) wi臋c nawet jak mam super g艂adkie to wydaj膮 si臋 nie do ko艅ca ogolone a na solarium chodzi膰 nie mog臋, by si臋 opali膰 (a wakacje w mie艣cie). - okolice intymne - na sucho tylko i tylko tu偶 przed seksem. Po 20-30 minutach robi膮 si臋 zaczerwienienia i przez kolejny tydzie艅 lub wi臋cej nie mog臋 dogoli膰 tych okolic, wci膮偶 s膮 zaczerwienienia, krostki i... w艂oski ;/ U偶ywaj膮c myd艂a czy pianek do golenia o wiele szybciej mi si臋 robi膮 zaczerwienienia - w sumie od razu i w艂oski s膮 chronione przez b膮belka ze sk贸ry i nici z golenia. 2. PLASTERKI WOSKOWE - u偶ywa艂am w艂a艣nie jakie艣 15 minut temu - nogi - jak mia艂am 4 tygodnie od ch艂opaka to u偶y艂am i wysz艂o super!! Ale teraz razem mieszkamy, wi臋c nie mog臋 przez miesi膮c "hodowa膰" w艂os贸w a na nogach mam za kr贸tkie aby wosk za艂apa艂. Wyrywa po 3-4 w艂oski na raz i mam potem ultra podra偶nienia. U ch艂opaka na klatce piersiowej wychodz膮 jak marzenie w艂oski, no ale to te偶 d艂ugie w艂oski... Pr贸bowa艂am ostatnio firmy Joanna, pomara艅czowe i zielone - okolice intymne - szkoda gada膰. Rozgrzewa艂am wosk, przyklepywa艂am jak napisane... I rwiemy! BOLI JAK CHOLERA a usuni臋cie mo偶e 2-3 w艂osk贸w to sukces, a potem nie jestem w stanie majtek na艂o偶y膰 bo boli ;/ 3. PIANKI/PASTY/KREMY DEPILUJ膭CE Nawet na marki z dopiskiem "super wra偶liwa sk贸ra" lub "dla alergik贸w" sprawiaj膮, 偶e sk贸ra piecze mnie jak oparzenie. Prze偶y艂abym, ale mi nigdy nawet p贸艂 w艂osa nie usun臋艂o, a zdarza艂o mi si臋 mimo b贸lu wytrzymwa膰 te 15 czy 20 minut "dzia艂ania" 4. MASA CUKROWA (pasta cukrowa?) Kupi艂am ostatnio w aptece, raz zrobi艂a mi kole偶anka, kt贸ra robi sama od lat. Podobnie jak w przypadku plasterk贸w woskowych. Niestety. Co jeszcze mog臋 spr贸bowa膰 zrobi膰? :( Zale偶y mi na tym, 偶eby mie膰 g艂adkie nogi i mi臋dzy nimi, mam wra偶enie 偶e ch艂opaka troch臋 odrzuca taki "niedogolony bober" ;) a nie wiem co z tym zrobi膰....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
sposob贸w jak wida膰 jest sporo, ale jednak z miejscami intymnymi trzeba uwa偶ac bo s膮 do艣膰 wra偶liwe i u mnie pojawia艂y si臋 podra偶nienia. Dla mnie najlepsza by艂a pasta cukrowa, a potem zdecydowa艂am si臋 na depilacj臋 laserem, wi臋c teraz ju偶 mnie problem z niechcianymi w艂osami i podra偶nieniami nie dotyczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariolla87
Mnie po depilacji miejsc intymnych nie pojawiaj膮 si臋 podra偶nienia, poniewa偶 depiluj臋 si臋 kremem przeznaczonym do wra偶liwych okolic. Na nogi, po zabiegu k艂ad臋 ten preparat - http://xurl.pl/56ja i te偶 podra偶nienia nie wyst臋puj膮. Dodatkowo ten krem op贸藕nia odrost w艂osk贸w, przez co robi臋 kolejn膮 depilacj臋 po tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nogi p贸艂 biedy, ale jednak miejsca intymne to si臋 trzeba zastanowi膰 czym goli膰 bo jednak do艣膰 wra偶liwe i ulegaj膮 podra偶nieniom Dlatego maszynka w moim przypadku odpada. My艣l臋 o depilacji laserem tylko chcia艂am zapyta膰 ile to kosztuje?

Udost臋pnij ten post