Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassia:(

Do sae3gr

Polecane posty

Przeczytałam twój wpis do jednego z tematów, jestem w podobnej sytuacji... Niestety, rozstałam się około 5 miesięcy temu z moim chłopakiem byliśmy ze sobą 4 lata był moją pierwsza miłością... zastanawiam się jak sobie z tym radzisz, może jakieś cenne wskazówki bo ja zupełnie nie wie co robić....

A ja sie rozstalem po ponad 6 latach, mialo to miejsce na poczatku czerwca. Bylo bardzo ciezko ale teraz jest juz w miare ok, podkreslam W MIARE. Grunt to nie miec wolnego czasu, wyjechac gdzies, zajac sie praca, spotykac ze znajomymi, rodzina itd.

Niby to robię, ale czasem mam wrażenie że mimo moich starań nie przyniesie to i tak nic dobrego. po prostu jest mi bardzo przykro, czasem jestem zła na siebie bo mam wrażenie ze wyszły ze mnie teraz najgorsze cechy...

a jak akurat jesteś w domu nie wychodzisz nigdzie bo wszyscy np maja już plany to co wtedy...?

Wtedy slucham ulubionej muzyki i smigam po internecie, czasem obejrze tez jakis film albo serial (najlepiej taki ktory ma ponad 100 odcinkow :D). YouTube oraz Smog to takze dobry sposob na odstresowanie sie. Nie lam sie, bedzie lepiej, zobaczysz. Ja wiem juz ze stalo sie to co mialo sie stac i tyle, wiem tez ze najciemniej jest zawsze przed wschodem slonca.

Aha, jeszcze jedno, bedac w zwiazku w sumie praktycznie nikogo nie poznawalem, teraz jest zupelnie inaczej - poznalem przez ostatnie dwa miesiace wiecej osob niz kiedys przez rok. Nie wiem jak Tobie ale mi to bardzo pomaga.

jesteś pozytywnie nastawiony a mnie brak przekonania ze może być lepiej... zła jestem na siebie ze wciąż pamiętam ze nie mogę zapomnieć czasem chciałabym być totalnie wyprana z wszelkich uczuć... ja cierpię a on szkoda gadać, od tak zamknął 4 lata swojego życia... skąd takie pozytywne nastawienia wiara ze będzie lepiej?

Ciezko powiedziec, tak juz poprostu mam, zawsze jak stanie sie cos zlego to doszukuje sie w tym jakichs pozytywow. Tez mam czasem tak jak Ty - chcialbym byc wypranym z emocji sukinkotem ktory ma na wszystko wysrane ale tak nie jest i trzeba zyc dalej. I jeszcze jedno - wiesz czemu pierwsze milosci sa tak wspaniale? Bo sa pierwsze z WIELU. Bedziesz jeszcze z kims innym i bedziesz z ta osoba szczesliwa, sama sie o tym przekonasz, daj sobie tylko czas.

minęło 5 miesięcy chciałabym już zapomnieć zupełnie, żyć tak jakby tego okresu w ogolę nie było. nie chce już czekać chciałabym tak bardzo odetchnąć z ulgą... Nie masz już żadnego kontaktu ze swoja było?? Może są jakieś szanse na powrót??