Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kika14

Moja mama woli moją siostrę.!

Polecane posty

Gość Kika14

Witam wszystkich.! Jestem załamana ; ( od kilku dni moja mama i moja siostra (9 lat starsza) bardzo się zaprzyjaźniły... niby w tym nic złego ale to doprowadza mnie do szału, zawsze ja i moja siostra Marta się przyjaźniłyśmy, trzymałyśmy razem czasmi się kłóciłyśmy ale to tylko takie sprzeczki między siostrami.. dzisiaj moja mama przeszła samą siebię bo powiedziała ,,zachowujesz się jak idiotka! jak Cię trzepnę to wylądujesz na wózku.!'' a Marta zaczęła się śmiać mi w oczach stanęły łzy i zauważył to mój tata (który mnie broni i jest zawsze kiedy go potrzebuję) nie wiedziałam co powiedzieć mama nigdy by tak nie powiedziała ale w ciągu ostatnich kilku dni ciągle mnie rani nie potrafię sobie z tym poradzić, niektórzy pewnie napiszą że przesadzam ale jaka mama mówi że jak uderzy dziecko to wyląduje na wózku? czy mama naprawdę mnie tak nienawidzi? nie wiem o co chodzi..dobrze się uczę, mam przyjaciół, nie jestem wulgarna ...a najgorsze jest to że jak mama ma poczucie winy to zwykle kupuje mi drogie prezenty telewizor plazowy, komputer a ja tego nie chcę! chciałabym być tylko bardziej zauważana i kochana ; (( proszę pomóżcie! będe bardzo wdzięczna..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować