Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałamaga, długa prosta

dziewczyny - co myślicie o samotnych facetach, którzy przesiadują w kawiarni

Polecane posty

i czytają książkę oraz piją piwo/kawę? Często tak chodzę (jestem samotny i nieśmiały). To nie wszystko. Obcowanie z ludźmi wymaga sporo wysiłku, a do kafejki idę z intencją wypoczynku. Dlatego też ostatnio chodzę sam. Czasem mam wrażenie, że ludzie się na mnie gapią, ale może to tylko wrażenie. PS. Muszę pogadać o tym ze swoim psychoterapeutą...

Gość emma baton
Myślę że frajerzy tak robią 🖐️

Gość mala19lodz
Faceci, któzy przesiadują sami w kawiarniach i czytają książki są sexy... są bardzo intrygujący i sprawiają wrażenie inteligentnych i spokojnych ludzi, którzy lubią się zrelaksować w miłym zakątku, to zawsze wygląda lepiej niż pseudokozak z kolegami siedzące w piwiarni ,bluźniący na cały głos i zaczepiajacy 'fajne laski'...

Gość ioj
mysle, ze ktos kto faktycznie chodzi do kawiarni, aby poczytac nie zwraca uwagi na otoczenie i nie wie czy sie na niego patrza czy nie.

Gość mala19lodz
Ja ustawiam się z prawdziwymi kozakami jeżdżącymi w bawarach :classic_cool:

na otoczenie patrzę głównie kiedy sięgam do filiżanki i przechylam naczynie aby upić łyk napoju. Wtedy przez moment widzę całe otoczenie, więc wiem co się dzieje. No tak ale taki pseudokozak, który bluźni i zaczepia 'fajne laski' jakoś szybciej znajduje panienkę, ale może się mylę.

Gość sen letni
też tak kiedyś robiłem, brałem książkę, szedłem do kawiarni, kupowałem kawę ciasto siedziałem i czytałem, godzinami :) parę kaw, parę ciastek i po kilkaset stron.... ale w pewnym moencie przestałem.... wkurzały mnie babki, które albo chciały się przysiąśc, albo pogadac...:O nie szedłem tam po to żeby szukac kobiety, tylko czytac :O dzisiaj parzę kawę w domu, ciastka piekę sobie sam :) i przynajmniej mam spokój :)

Gość sen letni
A kobiet nie lubię :classic_cool:

Gość sen letni
lubię, ale jak mi przeszkadzają :O

Gość sen letni
nie przeszkadzają miało byc :D

Gość sen letni
Teraz zbieram na protezę dłoni bo palce mi pokrzywiło od walenia konia :o

Gość Medytantka
Ja jestem kobietą i też uwielbiam chodzić do kawiarni i czytać książkę :) i też zastanawiam się czy coś ze mną jest nie w porządku ;)🖐️

Gość Leonardo Di Capio
w kawiarni się dobrze pisze książki, ludzie wokół to dostateczna inspiracja :)

Gość mala19lodz
ej sorry ale ten posyt 'ja ustawiam sie z kozakami jezdzacymi w bawarach' to nie ja napisalam tylko jakis kompletny idiota ktory mnie podrabia ;] wez sobie ustaw wlasny nick idioto... bo jak na razie reprezentujesz soba zalosny poziom