Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina27l

gruba kobieta i legginsy - jak to wygląda?

Polecane posty

Gość alina27l

mam 177 wzrostu i prawie 90 wagi, co myslicie o czarnych legginasach takich za kolano plus tunika dluzsza w pol uda? tragedia czy moze byc? p.s. za uwagi ze mam schudnac dziekuje

Gość alina27l
no wlasnie ze ja mysle ze calkiem ok - ale chcialam wiedziec czy ktoras tak chodzi ;)

Gość ghgfhgfhghhgfh
to wyglada okropnie a jak tunika jest workowata to juz wogóle jeszcze bardziej pogrubia :O

Gość cvb gt
TRAGEDIA idealnie uwypukli zwaly tluszczu na udach i lydach

Gość dooopatoam
a mi sie podoba jesli tunika ma wciecie pod tzytzkami jesli ty czujesz sie odbrze w tym to smigaj smialo:)

Gość alina 27l
a moge nie wkladac stanika do tego? w koncu lato jest, dodam ze ide na randke do macdonalda

Gość bzdura na cały max
Połowa Angielek tak chodzi i wygląda to wg mnie dobrze. Pod warunkiem, że tunika szersza, nie opięta, legginsy takie do pół łydki.

Gość weweewewewwe
Legginsy za kolano i tunika/spódniczka to chyba najgorszy zestaw świata, tym bardziej, kiedy popyla w nim osoba z nadwagą

Gość alina27l
tuniki mam ze 3, takie do polowy uda... legginsy by były czarne..... ja mysle ze bede w nich wlasnie szczuplej wyglądała .... zreszta juz za 10 zlotych moge kupic na probe - w razie w bede po domku smigala w nich ;)

według mnie może to fajnie wyglądać, ale leginsy raczej długie bo wyszczuplą całe nogi, a do pół łydki tylko je dodatkowo jeszcze skrócą :) długie leginsy, do tego japonki lub baletki i możesz wyglądać całkiem fajnie :) i stanik oczywiście do tego nie ważne, że lato :P

Gość Saaaaaauszzzzzzzzzzz
Jak masz w umowie o prace wpisane "nadworny klaun" to pasuje idealnie.

Gość alina27l
hahahaha to ze stanikiem to byl PODSZYW !!! jesli chodzi o nogi - nie musze sie martwic ze mi skroca, bo mam bardzo dlugie

Dlugie grube nogi :D faktycznie piekne, ubieraj sie jak chcesz, wyslac ci karton workow po ziemniakach ?

Gość alina27l
a po co mnie worki po ziemniakach? wole legginsy :P

Gość lubieżny murarz
tylko najpiękniejsza Polka p. Dorota W. wyglada w leginsach powabnie.

jak dla mnie wygląda to całkiem nieźle :) to, że jesteś okrąglejsza nie znaczy, że nie możesz fajnie wyglądać. ja też mieszkam w UK i laski chodzą tak ubrane i wyglądają spoko, ale w Polsce oczywiście mentalność ludzi bardzo dołuje :(

powabnie wyglada z zoomem minus 5.

okrąglejsza buahahaa, a łysy jest oszczędnie owłosiony tak ? :D qrwa mac hahhaahaha

Gość twardzioch
w takich kalesonach to najwyżej do śmietnika z kubełkiem i z powrotem i to w osłonie nocy i uważaj na kloszarda bo może wyśmiać :)

Gość alina27l
hehe nie mam zwałów tłuszczu ani na brzuchu, ani na nogach... wiec powonanie z szynka to wogole nei wiem do czego..... w UK byłam - tam to kobiety baaardzo otyłe chodza w mini i z brzuchem na wierzchu i nikt nie zwraca nawet uwagi.... ale u nas jak jestes gruba to worek po ziemniakach, a na kafe to juz wogole same ideały siedza ;)

u nas tez juz przywykli , kiedys salceson na chodniku to byl wyjatek, teraz nie trzeba szukac wiec ubierz sobie te leginsy i smigaj.

na Twoim miejscu nie przejmowałabym się zgryźliwością kafeteriuszy bo co byś nie napisała to i tak Cię zjadą :P jak nie jedni to drudzy :P

Gość alina27l
no dobra to zamawiam ;)

Gość alina27l
hehe ja sie nie przejmuje - bo nawet przy 85 kg jestem niezla laska ;)

Gość bzdura na cały max
Okropienstwo ja też mieszkam w UK. I przeraża mnie ta cała "polaczkowatość". Kiedyś jadę autobusem do pracy. Siedzi dziewczynka, na oko 25 lat. Wsiada druga. Polki. A dzień dobry czy jak się masz. Pierwsze słowa tej, która wsiadła "ale masz dziś oklapłe włosy, fuj". Prostaczka. Dziewczyno, ubieraj się w to, w czym się dobrze czujesz i nie przejmuj uwagami niedowartościowanych impotentów czy niedorobionych, pustych blond panienek!