Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiLu69

krowa która dużo muczy mało mleka daje ..... o facetach

Polecane posty

mam znajomego, dlugo sie znamy i nigdy nie widzielismy, z opowiesci zycie erotyczne to ma bogate, pelno lasek, wszystkie na niego leca, co chwile zmienia obiekt westchnien nie jest mi obojetny i ja Jemu takze nie wiec zaprosilam Go do siebie na weekend ale nie wiem czy tylko udaje ze mnie kocha czy chce mnie przeleciec jak to jest z tymi facetami, czy krowa ktora duzo muczy malo mleka daje ?

Gość zdzirson prodżekt
ale dlugie zdanie:classic_cool:

propaganda to podstawa....widać działa i na ciebie... ale tak poważniej wszystko o to sie opiera. rekalma-kłamie...ale kupujesz produkty. politycy-ściemniają...ale na nich głosujesz. no i najważniejsze facet który dużo nawija o swoich podbojach- masz wątpliwości-ale nóż widelec jest bogiem seksu.

Gość max 87
Wymyśliłem coś innego byk co dużo seksu uprawia mało spermy daje i mało dzieci ma

o coś w ten deseń. tylko pamietaj ta krowa z załozenia ma dać duzo mleka, oczekiwania stawiaja ją w niekozystnym świetle...:)

obawy mam takie ze skoro On taki lovelasek to ja Mu sie sprostam ... pozatym odnosze wrazenie ze przyjedzie tylko po to by mnie posunąć mimo ze mowi ze jestem wyjatkowa

chcesz i nie chcesz...a chwila zrobi swoje. zaproś go. słyszałas o joannie darck(nie wiem jak to sie pisze) w czasach średniowiecznych ona była dowódcą wojsk...kilka stuleci później mozesz też wyjść z założenia że coś możesz.

Gość max 87
Być może będziesz też miała dużo nadziei a mało orgazmów

Gość h2oooo
Najlepsza rada? Trzymaj go w niepewności, tzn. nie daj mu się zaciągnąć do łóżka, a wtedy się okaże czy jemu na Tobie zależy czy nie.

he dobrze powiedziane, duzo nadzieji malo orgazmow .... :) wolalabym z Nim cos na dluzej ale nie wiem czy tylko on chce seksu bo szkoda bloby mi tej znajomosci no ale ok, do weekendu daleko, moze wymieknie i nie przyjedzie

no własnie nie chce zeby isc z nim od razu do lozka, chce Go podkręcic, tak zeby sie napalil na mnie i jescze wrocil, tak zeby Mu zalezalo, macie jakies sprawdzone metody?

Gość max 87
Zainteresuj go czymś, albo powiedź że jesteś dobra w łóżku nie chcesz seksu