Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sekwoja :DDD

Podobam się chłopakom - chcesz wiedziec dlaczego ?

Polecane posty

Nie jestem ślicznotką. Jestem po prostu ładna. Moje koleżanki są ode mnie ładniejsze i szczuplejsze : mam 161cm wzrostu i waże 50kg ( masakra... ) a mimo to praktycznie kazdy chlopak wolo mnie ... chcesz wiedziec dlaczego ? bo jestem chlodna. moj przyjaciel powiedzial mi to jak z kumplami gadali o nas ( dziewczynach) ze moje kolezanki sa ladniejsze ale i taki wola mnie. dziewczyny, musicie byc pewne siebie mimo wad ( ja nie jestem nawet w 40% doskonala a mimo to wysoko sie cenie) :P pokazcie ze nie moga was miec na zawolanie, bądzcie chłodne, obojetne, tajemnicze, to ich przyciąga :)) powodzenia !!!!!!

Gość APAP Extra
dupy daje ot cały twój urok:D

Gość skończy się skończy
a teraz weź foremki i wypiertalaj do piaskownicy pa pa nas to chooj obchodzi:D

Gość no barbie
masz na twarzy kilo tapety dlatego leca na ciebie frajerzy

twoje wypowiedzi obchodza mnie w takim stopniu jak wczorajsze piwo, wiec jak nie masz nic madrego do powiedzenia, bo nara =/

Gość Marcelina...
Hej powiem Ci ze ciekawe jest to co napisalas... tez to zauwazylam tylko ze ja tak nie otrafie... zbyt wiele mam wad i zbyt wiele ludzi uwielbia mi to pokreslac wiec jak tu byc pewna siebie?.. mam chlopaka ktory mnie bardzo kocha jestesmy razem id 3 lat may coreczke ale to nie wystarcza bym czula sie dobrze w swojeje skorze...:(

kilo tapety ? jeżeli tusz do rzęs i korektor to kilo tapety, to spoko....

dzięki za komplement, ale jakbyś zobaczył mnie w towarzystwie moich kolezanek, to na pierwszy rzut oka nie zwróciłbyś na mnie uwagi. zyskuje przy bliższym poznaniu, podobno ^.-

Gość Marcelina...
... to niech faceci sie wypowiedza co kobieta powiinaa posiadac xD

hm, dobry pomysł ^.- dalej, chłopcy ; )

Gość Kochajaca:)^^
ja np. lubie uzywac tuszu do rzes blyszczyku i orektora na codzien lecz na impreze lubie sie wystroic.. i dopiero wtedy ludzie patrza na mnie z podziwiem i zazdroscia a na codzien jestem szara myszal...

skoro gdy sie pomalujesz jestes sliczna, to bez mocnego makijarzu tez musisz byc ladna :) ! makijarz upieksza, ale nie zmienia rysów twarzy.

.. wlasnnie tylko czemu wtedy ino moge czuc sie naprawde ladna?:(

kto wie ? uwierz w siebie... pokaz innym ze wysoko siebie cenisz ... słyszałam może, że ludzie postrzegają cie tak ja ty postrzegasz samą siebie ? jeśli bedziesz pewna siebie to ludzie zaczna patrzec na ciebie inaczej... jak na kogos lepszego :) nikt nie jest idealny.... hehe ; 33

słyszałaś może*

wiem wiem:0:P.... a moze jezeli juz to powiem Ci ze moim najwiekszym kompleksem sa wlosy.. niby sa miekkie a wypadaja garsciami i sie nie ukladaja:p co mnie dobija bo marza mi sie dlugie piekne wlosy a nie cos taskiego;.

ahahah, no to witaj w klubie !! ja tez nie cierpie moich włosów !! i tez nie są długie bo w zeszłym roku obciełam sie na chłopaka ^ ^ debilka ze mne.. teraz są ledwie za ramiona, chociaż tyle ze są prościutkie .. ale i tak sa jakies niedorobione xDDD

ja mam niby proste ale odwijaja sie na boki co mnie najbardziej wkurza;):P masz moze gg;0 to bysmy popisaly o nazych problemach;)

Gość do niedziel
Sekwoja :DDD To co piszesz to prawda.

Gość wqb
ona ma pewnie ma jakies nascie lat ta autorka

kochająca mam, ale pewnie sądzisz ze mam około 20 lat. a tu, prosze, rozczarowanie, bo mam zaledwie 15 ^.- hehe xDDDD

wqb, racja, naście .................

ja mam 19:) wiec to nie duza roznic:)

nom, moze nie duza ; ddd ale nie podam gg na forum bo potem jakies dzieci szukajace wrazen beda mi glowe zawracaly bo bedzie im sie nudzilo ; )) rozmawiajmy tutaj :D

Gość nie wiem na jakich facetów
działaja chłodne kobiety - chyba włąsnie na takich 15latków. zabawne jak taka 15latka wypowiada sie jako znawczyni facetów - powiem ci tak - co tu wiesz o facetach, gówno wiesz, taka prawda :)

.. a masz jakies sposoby ... na polepszenie wygladu woich wlosow?

Gość n afacetów działaja kobiety
ale ty autorko rzeczywiscie mozesz sie podobac jedynie chłopcom z gimnazjum :)

uzywam tone gumy do włosów zeby je troche przygładzic albo poprostu spinam w konski ogon xd jakbym miala sie nimi przejmowac to bym popadla w deprasje xdd

Gość wqb
sekwoja nie podniecaj sie tak bo od razu widac ze masz 15 lat. wiesz po czym? ze jestes taka nawina, chlopcy w tym wieku gowno wiedzą, w miare normalnie myslec zaczna za 5 lat. twoj styl pisania cie zdradza, poza tym twoje pozal sie boze zasady nie są uniwersalne bo zalezy na jakiego typa trafisz. nie wszystkich kreci to samo. jak dorosniesz to zrozumiesz, puki co masz fiu bździu w glowce.

Nie znasz mnie, więc mnie nie oceniaj. Skąd możesz wiedziec co mam w głowce, co ? To, że mój styl pisania mnie zdradził, to nic wielkiego. W końcu jestem nastolatką i mam prawo pisac jak nastolatka. To, że jestem naiwna, też raczej odbiega od prawdy. Mimo, że mam 15 lat, przeżyłam znacznie więcej niż starsi ode mnie..... sory, ale jak nie znasz ludzi to nie oceniaj, bo po stylu pisania możesz sie dowiedziec najwyzej ile mam lat ....