Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość size_does_matter

sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość size_does_matter

Drogie panie co o tym myślicie? Mogłybyście sie skusić?

Gość senkasandry7777887
to zależy jak facet zadziała

Gość size_does_matter
Co przez to rozumiesz? Jak ma zadziałać?

Gość senkasandry7777887
To znaczy dokładnie: jak wygląda -czy mi się bardzo spodoba (mało jest takich ale są), jak się wysławia, czy nie śmierdzi itp. ogólnie czy reprezentuje coś sobą.

jasne ze tak; super sprawa jak czlowiek chce sie wyżyc a nie chce rozstawać sie ze swoja połówką...

Gość takajedna@@@
kamila to jest zdarta i w tym momencie będziesz uchodzić za łajdaczkę, dziwkę i tego pokroju i mam nadzieje ze facet przede wszystkim się o tym dowie a potem Cie zostawi a Ty będziesz zakładać inne wątki o zranionych kobietach haha , natomiast seks bez zobowiązań jak się jest singlem- why not? :)

takajedna@@@ - wiesz, jakos jestem w zwiazku od paru lat, od 3 mam stalego kochanka, od 2 dwóch kochanków (ostatnio ich nawet połaczyłam i maiałam nieziemski trójkącik) i jakoś do tej pory nikt o niczym się nie dowiedział. jeden z nich ma narzeczoną, więc sam drży by sie to nie wydało a drugi jest cholernie inteligentnym facetem i doskonale wie na czym ta zabawa polega wiec naewno sie nie wygada nigdzie. więc o takie prozaiczne sprawy sie nie martwie.

Gość bellyyyyyyyyyy
a daj spokoj:p jak najdalej:p ja sie w to wjebalam oczywiscie sie zaangazowalam i dzieki bogu on tez i jestesmy razem. ale jakby mi powiedział ze nic z tego to bym zakładala te glupie topiki ze ejstem porzucona samotna itd i pewnie peczala przez miesiac. po pol roku mialam dosc tej nie pewnoesci a po 10 miesiacach doszlo do wielkiej awantury