Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaniewie

Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość onaniewie

Pytanie głownie do facetow: otoz spotykasz sie z laska uprawiasz z nia seks , pozniej pare razy go inicjujesz... Masz dziewczyne ktora jest na wakacjach i od dluzeszego czasu olewa Cie.Mowisz ze jej nie kochasz ale otwarcie mowisz ze nie chcesz rugiego zwiazku. Przytulasz calujesz... Na koniec mowszi ze powinnismy sobie przemyslec czego chcemy. Calujesz i mowisz ze sie spiszemy... i od godz 14 cisza... Szukal pocieszenia?

Gość czesc mdndjcfbdu
Ma dziewczynę , ty byłaś tylko urozmaiceniem, pocieszeniem , chwilą zapomnienia ... będzie dobrze Cie wspominal bo dalas mu chwile szczescia a nie to co dziewczyna ktora go olewa ... fakt ze byl szczery mowi o tym ze kocha swoja dziewczyne tylklo im sie nie uklada.... jezeli sie jeszcze odezwie ... to albo bedziecie przyjaciolmi albo bedziesz jego kochanka... nie licz na zwiazek :( . jezeli masz ochote to wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl tutaj mnie znajdziesz bedziemy mogli porozmaiwac. na kafe cie tylko zjada i zlinczuja! pozdrawiam Damian

Gość onaniewie
on powiedzial ze jej nie kocha. Ze teraz dopiero to sobie uswiadomil;/ ale z drugiej strony mysli by dac jej szanse?;/ Szkoda bo to fajny chłopak i nierozumiem jak ona moze go tak traktowac.

Gość onaniewie
odezwal sie popisalismy i zamilkl;/ ja juz nie wiem co myslec;/ nie zaluje tego co sie stalo... ale on raczej tak.