Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś00

jakGo odzyskać

Polecane posty

Gość Moniś00

Witajcie kochane, mam ogromny problem, nie mam się do kogo zwrócić, może Wam będę mogła się wyżalić... Otóż niecały miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem, byliśmy ze sobą prawie 5 lat, ja mam 24 lata, on jest z moim wieku. Mój chłopak był cudowny pod każdym względem, opiekował się mną, dbał o mnie, był cierpliwy, ponieważ ja mam paskudny charakter, znosił moje fochy, wyzwiska, awantury o byle co, on mnie bardzo kochał, za to ja nie odwzajemniałam jego miłości, nie byłam fair, mówiłam mu wprost, że Go nie kocham, a on to cierpliwie znosił, bo myślał, że się zmienię. Odchodziłam też kilka razy, i zawsze zwalałam na Niego winę, a On mnie przepraszał Biedaczek :(. Jakiś miesiąc temu poprosiłam o przerwę w związku, On stwierdził, że skoro chcę szaleć, to nie wróci już do mnie, ja to zbyłam ponieważ zawsze mi wybaczał. W między czasie spotkałam się z pewnym chłopakiem, Mój ex się o tym dowiedział, i była awantura. Tydzień później wróciliśmy do siebie, potem za kilka dni wyjechałam na tydzień do Niemiec, i napisałam Mu niemiłego esa, żeby dał mi spokój, i że ma wydupiać, nie wiem dlaczego to napisałam, bardzo tego żałuję. Gdy wróciłam przestał się do mnie odzywać w ogóle, jeszcze miałam z nim jechać na wesele Jego kuzynki, jednak nie pojechałam, powiedział mi, że jest okropnie zły, i nie wybaczy mi już tego traktowania. Powiedział, że nie chce już ze mną być, że ja i tak się nie zmienię, i nie kocha mnie już. Wtedy zrozumiałam jak bardzo mi zależy na Nim, i że Go bardzo kocham, ale On mi już nie wierzy. Przestał się do mnie odzywać. Stwierdził, że teraz On będzie szalał, że chciał ze mną założyć rodzinę, a ja Go olewałam i wszystko zmaściłam. Myślicie, że uda mi się Go odzyskać? Nie odzywa się od kilku dni, nie wiem czy sama pisać, czy narazie dać mu spokój, nie chcę się narzucać. Jednak bardzo mi źle, tak za Nim tęsknie, brakuje mi Jego osoby, wspólnych chwil spędzanych razem. Nie wiem co ze sobą zrobić, snuję się po domu, i beczę gdy tylko o Nim pomyślę. Proszę doradźcie mi coś bo zwariuję :(

Zdecyduj się czego Ty dziewczyno chcesz. Bo jak go naprawdę kochałaś, to jak Ty potrafiłaś go tak traktować? Ale tak to jest, jak dziewucha wie , że facet jej wszystko wybaczy to będzie go tak traktować :o